ne tuhaf aileler var, evsiz barksız oğlu olmasa kiralarda sürtüyordu, ne egosu acaba
kocasını adam edememiş gelininden minnet bekliyo, tiksinç
anasının kuzusu nur topu gibi bir erkek, arama sorma vallahi hiç gerek yok evlendikten sonra pişşman oluyosun benim şimdiki aklım olsa kaynanamı yüzük takmadan önce fotoğrafına bile bakmazdım değil aramak görüşmek yani en ufak bi tartışmada şu cümleyi duyuyorsun çünkü evlenmeden önce böyle değildin . o yüzden uzaklaşSelamlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:)
Sevgilimin anlamadığım bi davranışı var sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Genel olarak böyle annesini aradığında konuşmamı, onlara sık sık gidip gelmemi istiyor, ailesiyle tanıştırdığından beri böyle. Ben en başından nişan olmadan girip çıkmak istemediğimi belirttim ve tavrımı biliyor. Yine de denemelere devam ediyor. Bu arada geçen yıl sonu evlilik teklifi etti aileler tanıştı.
Kendisi benim annemi arasa bize gelip gitse tabiki bende yaparım ama " konuşur musun bize gelir misin" diye taleplerde bulunmasını anlamıyorum. Konuştuğum zamanda da ayrıca teşekkür edip sarılıyor.
Yani böyle onlarla olayım kalabalık oturalım istiyor anlamıyorum, ki ben hiç sevmem aile ortamınıda kendi ailemle de olsam odamda dinlenirim kalabalıktan hoşlanmam. Böyle olduğunu biliyor, dün dışarıdayız, annesi grip bikaç kere aradı ve benide konuşturdu. Benim annemde grip şu an o zaman sende ara mı demeliyim? Ben istemem böyle bişeyi, içinden geliyorsa yapılır söylemeye gerek kalmaz. Dile getirmesinin sebebi annesinin talebi olabilir mi?
Eş veya nişanlılarınızda benzer durumu yaşadığınız mı, ben mi acaba kendimi fazla geri çekiyorum?
Çok kötü, sevmediğim aile türü bu tipler. Ben vıcık ilişkileri sevmiyorum kendi ailem dahil buna. Hep kendi alanımı korumak isterim. Küçümsüyorum eski sevgilin ve ailesi gibi kişileri. Sanki evrimin bir yerinde eksik kalmışlar,tam gelişmemişler gibi geliyor bana.ondan beni merak ediyormuş gibi napıyor filan soruyordu, kadın kuma görmüş
numaracı ya zaten hiç samimi gelmemişti
oğlunada diyomuş git evlen annem diyo derdi boşboğaz
tabi evlen kız farketmeden evlen at koşturalım, nasıl olsa kızı eve iç güveysi getirmiş sende getir oğlum diyodur arkadan
ay o gelen iç güveysinin de derdi bitmezdi kaza yapar mallar ezilir, ciddi bişey yok o halde bunlar koştur koştur diğer şehirden gelirler salya sümük
ayağını sakatlar mr a girecek diye üzülür ziyaret ederler yine ciddi bişey değil çünkü o halde düğün tatil yaptılar
aile anlayışlarıda bi garip, her aileye gireni kendi ailesini bırakacak bize dahil olacak sanıyorlar heralde
evet gelişmiş olsalar birbirlerine bağımlı yaşamazlarÇok kötü, sevmediğim aile türü bu tipler. Ben vıcık ilişkileri sevmiyorum kendi ailem dahil buna. Hep kendi alanımı korumak isterim. Küçümsüyorum eski sevgilin ve ailesi gibi kişileri. Sanki evrimin bir yerinde eksik kalmışlar,tam gelişmemişler gibi geliyor bana.
Genel olarak böyle annesini aradığında konuşmamı, onlara sık sık gidip gelmemi istiyor, ailesiyle tanıştırdığından beri böyle. Ben en başından nişan olmadan girip çıkmak istemediğimi belirttim ve tavrımı biliyor. Yine de denemelere devam ediyor. Bu arada geçen yıl sonu evlilik teklifi etti aileler tanıştı.
Yani böyle onlarla olayım kalabalık oturalım istiyor anlamıyorum
A-a tövbe estağfurullahEş veya nişanlılarınızda benzer durumu yaşadığınız mı, ben mi acaba kendimi fazla geri çekiyorum?
evet dışarı çıksakta annesi arardı napıyosunuz diyeA-a tövbe estağfurullah
Sevgiliyle gezip tozmak varken annesinin evinde kalabalığın içinde oturmak isteyen, annemi ara anneme git diyen bağımlı ana kuzusu.
Hiç yaşamadım, sevgiliyken ne gittim ne aradım, nişanlıyken her dakika kayınvalideyle vakit geçirmedim, evlendikten sonra zırt pırt görüşmelerimiz olmadı, eşimin ailesi benim ailem değil çünkü.
evet dışarı çıksakta annesi arardı napıyosunuz diye
tatile gitsek yine arar, kadında düşünce yok rahatsız etmeyeyim diye
benim ailem bi kere ya arar ya aramaz, ben aramazsam aramaz
Bacım bu adam senin evinle ilgili de acayip sorular soruyordu. Adam anasına ev almış taksiti bitmemiş, senin evi sattırıp öyle ev alacaktı hani? Ta orada uyanacaktın aslında.ne tuhaf aileler var, evsiz barksız oğlu olmasa kiralarda sürtüyordu, ne egosu acaba
kocasını adam edememiş gelininden minnet bekliyo, tiksinç
Aynı durumu yaşayan biri olarak söylüyorum,bırakıp kaçın. Benim eşimde ablamı ara, annemi ara , yengemi ara diye tuttururdu. Meğer annesi şikayet ediyormuş. Hatta konu açmıştım o dönem, beni hasta olsamda hiç aramadıklarını o zaman üyelerin sorularıyla farkettim beklentim olmadığı için . Ayrılık konuşması dahi yaptım bu konu yüzünden. Çünkü annesinin morali bozulsa bile ara demeye başladı. Evlendim , gerçek yüzlerini gördüm. Zaten belli etmişlerdi ama, ben mesafemi koydum ne arıyorum ne aradıklarında açıyorum artık. Nişanlınız buna saygı duyacak biri değilse kendinizi heba etmeyinSelamlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:)
Sevgilimin anlamadığım bi davranışı var sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Kendisi benim annemi arasa bize gelip gitse tabiki bende yaparım ama " konuşur musun bize gelir misin" diye taleplerde bulunmasını anlamıyorum. Konuştuğum zamanda da ayrıca teşekkür edip sarılıyor.
Yani böyle onlarla olayım kalabalık oturalım istiyor anlamıyorum, ki ben hiç sevmem aile ortamınıda kendi ailemle de olsam odamda dinlenirim kalabalıktan hoşlanmam. Böyle olduğunu biliyor, dün dışarıdayız, annesi grip bikaç kere aradı ve benide konuşturdu. Benim annemde grip şu an o zaman sende ara mı demeliyim? Ben istemem böyle bişeyi, içinden geliyorsa yapılır söylemeye gerek kalmaz. Dile getirmesinin sebebi annesinin talebi olabilir mi?
Eş veya nişanlılarınızda benzer durumu yaşadığınız mı, ben mi acaba kendimi fazla geri çekiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?