neden teklif almiyorum

bilmiyorum ki valla bana göre ben bakiyorum kendime saçlarim boyali.ama annem hiç bakmiyosun diyo
saçlarının boyalı olması önemli değilki saçlarını nasıl yapıyorsun dağınık öylece çıkıp gidiyor musun cildine bakıyor musun giyimine falan özen gösteriyor musun bu tarz şeyler diyorum

çok ozen gostermem ama benden daha bakimsiz kizlarin bile sevgilisi var

çok ozen gostermem ama benden daha bakimsiz kizlarin bile sevgilisi var

ben sende herşeye kapalılık gördüm beni yanlış anlama ama...burda sana bir sürü öneri sunulmuş ama sen hepsini es geçmişsin, evet harekete geçeceğim o zaman gibi bir şey söylemiyorsun. Bu şekilde arkadaş de sevgili de bulman çok zor cnm. Öncelikle erkek arkadaş arıyorsan konuşkan ve neşeli olman gerekiyor. Öncelikle okuldaki kızlardan sana uyabileceğini düşündüklerine selam ver, hal hatır sor. Onlarla bazen biryerlere git, gez belki orada karşına birisi çıkar işte. Herşey de erkek arkadaş değil çok yanlış düşünüyorsun. Senin sorunun aktif biri olmaman bence cnm. Sonra okulunda fotoğrafçılık, müzik, folklor vs. gibi kurslar varsa oralara katıl arkadaş ortamı doğar yeni insanlarla tanışırsın işte...

canim ben dis hekimligi okuyorum kendimi bildim bileli ders calisirim hep odamdayimdir .ailemle de cok konusmam

konudaki diğer mesajlarınızı okumadım ama diş hekimliği zaten kızların yoğun olduğu bir bölüm o yüzden sınıfta birini bulamamış olabilirsiniz..

siz kendinizi kız kulesine kapatır gibi odalara kapatıyorsanız birileri gelip sizi bulamaz, teklif de edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…