- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
-
yazdiklarini okudukça hayat neşem geldi yerine çok taktim belki deYa tek yalnız sen değilsin ki. Ben de epeydir yalnızım. Kimseyi hayatıma dahil etmek istemiyorum. Çünkü bi yerlerde biri var, hissediyorum, biri var beni bekleyen, zamanı geldiğinde karşıma çıkacak olan. Yanlış şeyler yaşayıp kendimi yıpratmak istemiyorum. O'nun karşısına onu beklemiş, ona layık olarak çıkmak istiyorum. Ve bu süreçte de olabildigince kendimi gelistirmeye, kendime biseyler katmaya, bi sürü insanin hayatina dokunup güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. Hayatı seviyorum. Aslında hersey bakış açısı.
Allah iyiliğini versin emiE canim sen okula gitme, sosyallesme sonra da vay efendim niye teklif yok.
Kiz sen peri padisahinin kuleye kapattigi kizi misin, iyi yurekli sovalye namını duyup seni kurtarmaya gelsin?
Azicik ortamlara karis, sık disini git okula. 1 hafta olmaz 2. Hafta ille bulursun kafa dengini.
ben arkadaimi arayip konuşsammi kizlar lutfen bana cesaret verinayyyyy canim
yazdiklarini okudukça hayat neşem geldi yerine çok taktim belki de
arkadasimi arasammi kizlar bana cesaret verinnayyyyy canim
yazdiklarini okudukça hayat neşem geldi yerine çok taktim belki de
canim lütfen dalga geçmeyin piskolojim kötüAllah iyiliğini versin emi
Ya tek yalnız sen değilsin ki. Ben de epeydir yalnızım. Kimseyi hayatıma dahil etmek istemiyorum. Çünkü bi yerlerde biri var, hissediyorum, biri var beni bekleyen, zamanı geldiğinde karşıma çıkacak olan. Yanlış şeyler yaşayıp kendimi yıpratmak istemiyorum. O'nun karşısına onu beklemiş, ona layık olarak çıkmak istiyorum. Ve bu süreçte de olabildigince kendimi gelistirmeye, kendime biseyler katmaya, bi sürü insanin hayatina dokunup güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. Hayatı seviyorum. Aslında hersey bakış açısı.
bence siz türk filmlerini biraz azaltın. ben de üniversite okuyorum bu dediğinize benzer birşey hiç duymadım. istersen imam hatipte oku insanın içinde varsa yapar.yoksa kimse kampüste kolundan tutup da seni barlara diskolara götürmez.isteyen bara gider isteyen mescide gider.insanları yaftalamaktan vazgeçin.ben nerede neden bahsedildiğini anlıyabilecek yaştayım yavrucuğum göz kırparakda cool olmuyorsun(sandığının aksine) , biz o arkadaş ortamlarınıda iyi biliriz oralarda içki ısmarlama bahanesiyle içkisine hap atılıp son anda eve girmeden bayılıp arkadaşları tarafından kurtarılanlarıda biliriz öğrencilerimiz arasındada bunlar olmuştur
Bence kafana o kadar takma once kendine guven arkadas edin hersey sevgili yapmak deyilki ne guzel universitede okuyosun arkadaslakizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
Uzulme bence hersey kismet sen ne yaparsan yap herseyin bir zamni var sen okuluna bak hayatina bak bence arkadaslarinla gez eglen sosyal ol cevre yap bak o zman hersey kendiliginden olurkizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
dalga geçmiyorum sadece arkadaşın yazdığı komik geldi.kırdıysam özür dilerim...canim lütfen dalga geçmeyin piskolojim kötü
ben fazla alinganim sanirim ben de ozurdilerimdalga geçmiyorum sadece arkadaşın yazdığı komik geldi.kırdıysam özür dilerim...
kendine bakıyor musun? ya da kendini güzel bulur musun bakımlı mısın bu devirde bir çok erkek dış görünüme önem veriyor diye düşünüyorum. birde arkadaş çevrende olmalıkizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
YaaaNe kadat mantıklı,duygulu,ne kadar tatlı bi kızsın sen.. Maşaallah..
birşey söylicem insanların sorunlarıyla neden dalga geçiyosunuz?size göre basit bir sorun olabilir ama belki o kişi için bir derttir ve buraya yazmıştır o sebeple.sanaldan ilişki yaşamakla duvara numara yazmak aynı şeymidir yanisokak duvarına telini yaz,hızlı bi geri dönüş saglarsın
evet efeeeeem..bi
birşey söylicem insanların sorunlarıyla neden dalga geçiyosunuz?size göre basit bir sorun olabilir ama belki o kişi için bir derttir ve buraya yazmıştır o sebeple.sanaldan ilişki yaşamakla duvara numara yazmak aynı şeymidir yani
bence kendini normalde beğenmediğin için faceten tanışıyosun birileriyle.madem üniversitedesin kızlarla hiç olmazsa iletişime geç, sonra onların arkadaşlarıyla tanışırsın ve bir çevren olur.kizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
sanaldan tanisip evlenen bi cok insan var saygili ol terbiyesizsin ya resmenevet efeeeeem..
erkeklerle rahat konuşmayi becersem sorun kalmiycakkendıne guven.. kendıne bak.. cool ol.. 3unu yaparsan erkekler pesınde dizilir
bilmiyorum ki valla bana göre ben bakiyorum kendime saçlarim boyali.ama annem hiç bakmiyosun diyokendine bakıyor musun? ya da kendini güzel bulur musun bakımlı mısın bu devirde bir çok erkek dış görünüme önem veriyor diye düşünüyorum. birde arkadaş çevrende olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?