neden teklif almiyorum

ayyyyy canim
yazdiklarini okudukça hayat neşem geldi yerine çok taktim belki de

Allah iyiliğini versin emi

Ne kadat mantıklı,duygulu,ne kadar tatlı bi kızsın sen.. Maşaallah..

bence siz türk filmlerini biraz azaltın. ben de üniversite okuyorum bu dediğinize benzer birşey hiç duymadım. istersen imam hatipte oku insanın içinde varsa yapar.yoksa kimse kampüste kolundan tutup da seni barlara diskolara götürmez.isteyen bara gider isteyen mescide gider.insanları yaftalamaktan vazgeçin.

kizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
Bence kafana o kadar takma once kendine guven arkadas edin hersey sevgili yapmak deyilki ne guzel universitede okuyosun arkadasla
kizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
Uzulme bence hersey kismet sen ne yaparsan yap herseyin bir zamni var sen okuluna bak hayatina bak bence arkadaslarinla gez eglen sosyal ol cevre yap bak o zman hersey kendiliginden olur

kendine bakıyor musun? ya da kendini güzel bulur musun bakımlı mısın bu devirde bir çok erkek dış görünüme önem veriyor diye düşünüyorum. birde arkadaş çevrende olmalı

bi
sokak duvarına telini yaz,hızlı bi geri dönüş saglarsın
birşey söylicem insanların sorunlarıyla neden dalga geçiyosunuz?size göre basit bir sorun olabilir ama belki o kişi için bir derttir ve buraya yazmıştır o sebeple.sanaldan ilişki yaşamakla duvara numara yazmak aynı şeymidir yani

evet efeeeeem..

bence kendini normalde beğenmediğin için faceten tanışıyosun birileriyle.madem üniversitedesin kızlarla hiç olmazsa iletişime geç, sonra onların arkadaşlarıyla tanışırsın ve bir çevren olur.

kendine bakıyor musun? ya da kendini güzel bulur musun bakımlı mısın bu devirde bir çok erkek dış görünüme önem veriyor diye düşünüyorum. birde arkadaş çevrende olmalı
bilmiyorum ki valla bana göre ben bakiyorum kendime saçlarim boyali.ama annem hiç bakmiyosun diyo

Ben sert durdugum icin bu durumdaydim bi zamanlar eger o tavurlardaysan normaldir bide kismet isi bu. Sosyalles bu seferde sikilirsin ilgiden :) gez toz foursqdan bulurlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…