neden teklif almiyorum

canim öyle otobüste falan oldu iki defa ama okulda hiç yok çunku okulda ortamlardan kaçiyorum

Ama neden kaciyosunuzki tamda gezip tozma zamani.. ben cok ozledim uni yillarini keske daha cok gezseydim
çunku utangacim canim.bi de hep evde oturup calistigim icin lise yillarindan beri gelen içine kapaniklik var

Ya ders dışında başka aktiviteler edin kendine böyle olmaz ki. Sen yaşamıyosun sadece nefes aliyosun o zaman. Güven kendine, sev kendini. Niye bir erkeğe bağımlı olma isteği? Bu yaşta evde kalma korkusu neden ki? Bana da fotoğrafını gonderir misin, bu yakıştırmaları hak eden bir görüntün eminim yoktur ama merak ettim seni

canim fotoğraf boyutu büyük diyor denedim yollayamadım ama neden böyleyim anlamiyorum.acaba güzel bi kiz değilmiyim diye sorguluyorum.bir de diş hekimi olcagim için benim durumum sinirli.şu an bu konulara kafayi takmaktan ders çalisamiyorum inan

Bende merak ettim

bir de iki gün önce beş yillik bir dostlugum vardi o bitti .dertleşecek kimsem yok o kadar yalnizlaştimki .ayni sinifta yan yana küs durmak canimi acitiyor

kizlar çok yaziyorum ama inanin dertleşecek kimsem yok

zayif ve gücsuz hissediyorum kendimi ve bayramdan hemen sonra çalismam gereken bi sinav var

K
Direk fotoğrafı gönderme, facebooktakilerin linkini at? Güzel bi kız olmak gerçekten önemli evet ama tek etken sadece güzellik değil, enerjin düşüktür uzaktan sıkıcı bunalimli görünüyorsundur.. bak ben objektif bi şekilde yorum yapacağım seni gorunce yanlis bisey soylersem alınma gücenme lütfen olur mu birbirimizi tanımıyoruz ve sadece sana yardım etmek istiyorum. Sorunun kaynağını görüp düzelt kendini. Ama hayat bunlardan ibaret de değil, niye yaşamak istemiyorsun sen? Ben de ağır bir bölüm okuyorum inan bana, ama deli gibi sürekli ders de olmaz kafayı yer insan, ve sanal ortamlardan tamamen çık hayatın ders+sanal ortam değil ders+sosyal ortam olsun. Zorlayacaksin, kendini aşacaksin gerçekten hayattan zevk almak ve iyisiyle kotusuyle gerçek şeyler yaşamak istiyorsan emek vereceksin. Inanıyorum yapacaksın, sen de inan

çok sağol desteğin için.benim faceim yok ama yarin kardeşimmin faceten sana link atsam olur mu.objektif yorum yapacağina güveniyorum .konuşmalarin mantikli .senin hangi bölum canim

çok sağol desteğin için.benim faceim yok ama yarin kardeşimmin faceten sana link atsam olur mu.objektif yorum yapacağina güveniyorum .konuşmalarin mantikli .senin hangi bölum canim
Yarın ben girmem yalnız, üzgünüm. Bugün gondersen bi yolunu bulup olmaz mı? Bugün gezdim epey, ara verdim, yarın ders çalışırım. Rica ederim, iyi ol isterim gerçekten. Ve lütfen sen de iste, aslında biraz geniş vakit olsa, seni tanıyor olsam, seni degistirmeye gönüllü olurdum severim böyle şeyleri sen kendini kötü hissettiginde yazabilirsin her daim elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım :) sormuşsun, benim bölüm tıp

bölümün tıpmış sen beni anlarsin canim bugün gönderirim inşallah.ama belki de yalnizliktan bu haldeyim canim ya sana acayip kanim isindi

şu bir haftadir her şey çok kötü.kötü seyler hep ard arda mi olur

bölümün tıpmış sen beni anlarsin canim bugün gönderirim inşallah.ama belki de yalnizliktan bu haldeyim canim ya sana acayip kanim isindi
Yaa yalnız olmak bazen bi seçim. Seninki tamamen seçim meselesi. Sosyal bi ortamdasin, üniversite gibi aktif bi mesguliyetin var, ve sen bunu degerlendirmiyorsun. Sorsam okul gezilerinden bihabersindir mesela. Onlara katılmayı denemekle baslayabilirsin. Çok güzel arkadasliklarim oldu benim o geziler sayesinde, hem kendime biseyler kattim. Kimse senden şov yapmanı insanlara en güzel espriyi senin yapmanı beklemez, normal ol yeter içine kapanma. Arkadaşlarını içine kapanık kişilerden seçme mesela, tamam onları da sev ama enerjini yukselten seni açan, hatta seni aşan arkadasliklar kur
Ya sen bunları hak ediyorsun. Don bak bir gecmisine, istediğinde neleri basarabildin. Umutsuzlugu kendine yakıştırma. Görüntünde bakışında sesinde bi anormallik varsa üzerine git, en mükemmel olmaya değil kendinin en mükemmeli olmaya çalış.
Ve son olarak, bekliyorum fotoğrafları, dedigim gibi objektif olacağım şimdiden yanlış bişey soylersem özür dilerim, inan sadece sen bi tık üste git diye olacak tüm yorumlarim :)

açik
açikcasi neden sevgilim yok diye hirs yaptim ve faceten bi sevgili yaptim olmaz olsaydi canim o kadar yiprattiki beni

sabahtan beri düşun düşun yoruldum canim ya güldüğum eglendigim beş yillik bi dostum vardi o da bitti.bir haftadir her şey kötü.iki günluk dünyada kirdik birbirimizi.o bna hep ne güzel arkadaşim var derdi mutlu ederdi beni
Evet hep ard arda olur. Iyi şeyler de öyledir ama. Küçük bir iyi şey, kendinden daha büyük iyi bir şeyi çeker, ve o da daha buyugünü. Gülümsemek iyi bir şey :)
a

açik

açikcasi neden sevgilim yok diye hirs yaptim ve faceten bi sevgili yaptim olmaz olsaydi canim o kadar yiprattiki beni
Ya tek yalnız sen değilsin ki. Ben de epeydir yalnızım. Kimseyi hayatıma dahil etmek istemiyorum. Çünkü bi yerlerde biri var, hissediyorum, biri var beni bekleyen, zamanı geldiğinde karşıma çıkacak olan. Yanlış şeyler yaşayıp kendimi yıpratmak istemiyorum. O'nun karşısına onu beklemiş, ona layık olarak çıkmak istiyorum. Ve bu süreçte de olabildigince kendimi gelistirmeye, kendime biseyler katmaya, bi sürü insanin hayatina dokunup güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. Hayatı seviyorum. Aslında hersey bakış açısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…