- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Kızınız tüp bebeklemi olduYıllarca çocuk sahibi olamayıp ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci çocukları pat diye tedavisiz oluyor benim de bi kızım var 5 yaşında ama yok olmuyor kardeşi eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum yok güldü yok konuştu yok yürüdü diye zaman geçirmek istiyorum bi evladım var çok şükür ama tecrübesizdim evladımın bebekliğini ağız tadıyla yaşayamadım evimizin evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum soğan suyu hayıt klomen femara denedim yok olmuyor çok sabırsızım umutsuzum ne yapayım ben
Kızım tedavisiz oldu evlendik 9. AYDA hamile kaldımKızınız tüp bebeklemi oldu
Eşiniz çocuk istemiyor belli bence zorlamayın.Burada bir arkadaşımız öyle adam istemediği halde hamile kaldı (aylık iğne +doğum kontrol hapiyla korunuyordu) doktora danışıp bırakmış adamın haberi yok tabi .Sonra yok efendim aaa kaza oldu hay Allah filan derken doğurdu .Ama ben o adamı bu kadar hevessiz ,mutsuz ,bıkkın görmedim kaç yıldır .
Kaç kez boşanmanın eşiğinden döndüler .Adam.bir arkadaşın dediği gibi evden iyice kaçmaya başladı .Yani kocası eve daha çok bağlanır ilgi gösterir diye yaptı ikinciyi ama aksine daha beter oldu .
Ben tek tarafın istemesiyle çocuk olayına karşıyım .Nasıl kadın hazır değilken yapmasın diyoruz bence erkek te baba olmaya hazır olmalı maddi ve manevi olarak ...
Yine de illaki yapacağım diyorsanız bir kadın doğum uzmanına gidin .Öyle kendi kendinize birşeyler yiyip icmeyin
Evliliğin bebeğe ihtiyacı yok sizin mantığa ihtiyacınız var
İyi de konuda krndin söylemişsin eşin ilgilenmiyoruz, telefon elinden dusmuyormus, çocuk için doktora gitmiyormusBence mutlu huzurlu olan her evliliğin bebeğe ihtiyacı var
Eşiniz gerçekten istese uğraşır emin olun ...Eşim çocuk istiyor ama doktorlara gezmek istemiyor kendiliğinden oluyorsa olsun olmuyorsa da vardır bi hayır diyor bu düşünce bana saçma geliyor tıp bu kadar ilerlemişken beklemek anlamsız bi yandan da düşünüyorum tüp bebek yapsan ne çare Allah ol demesi lazım diyorum kafam çok karışık
Bence mutlu huzurlu olan her evliliğin bebeğe ihtiyacı var
Kız senin yorumların beni Bnden alıyoooEvliliğin bebeğe ihtiyacı yok sizin mantığa ihtiyacınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?