- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum
evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum
Aynen bende 10 yasina girecek oglum tik yok bekliyoruz tedvi surecindeyiz rabbim hizlandirdin insallahYıllarca çocuk sahibi olamayıp ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci çocukları pat diye tedavisiz oluyor benim de bi kızım var 5 yaşında ama yok olmuyor kardeşi eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum yok güldü yok konuştu yok yürüdü diye zaman geçirmek istiyorum bi evladım var çok şükür ama tecrübesizdim evladımın bebekliğini ağız tadıyla yaşayamadım evimizin evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum soğan suyu hayıt klomen femara denedim yok olmuyor çok sabırsızım umutsuzum ne yapayım ben
Bebek mi evlilige hareket katacak, bebek büyütmek ne kadar zor ayrica kardes kiskanma istememe olayi vs olacak, uykusuzluk yorgunluk ve en onemlisi evlilik de iyi degil gibisinden yazmissiniz, diyecek bi sey bulamadim cidden...Yıllarca çocuk sahibi olamayıp ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci çocukları pat diye tedavisiz oluyor benim de bi kızım var 5 yaşında ama yok olmuyor kardeşi eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum yok güldü yok konuştu yok yürüdü diye zaman geçirmek istiyorum bi evladım var çok şükür ama tecrübesizdim evladımın bebekliğini ağız tadıyla yaşayamadım evimizin evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum soğan suyu hayıt klomen femara denedim yok olmuyor çok sabırsızım umutsuzum ne yapayım ben
Ne kadar kotusunuz ya çocuğu olmayan aileler napsin.Bence mutlu huzurlu olan her evliliğin bebeğe ihtiyacı var
Yıllarca çocuk sahibi olamayıp ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci çocukları pat diye tedavisiz oluyor benim de bi kızım var 5 yaşında ama yok olmuyor kardeşi eşim de hiç destekçi değil umrunda değil sperm tahlili bile yaptırmıyor çok üzgünüm bebek sevmek istiyorum kızım abla olsun istiyorum evliliğimizin de bi bebeğe ihtiyacı var eşim telefon elinde bi köşede oturup duruyor çok monoton geliyor herşey bi bebeğim olsun bi heyecan olurdu diyorum yok güldü yok konuştu yok yürüdü diye zaman geçirmek istiyorum bi evladım var çok şükür ama tecrübesizdim evladımın bebekliğini ağız tadıyla yaşayamadım evimizin evliliğimizin bir bebeğe ihtiyacı var gibi hissediyorum soğan suyu hayıt klomen femara denedim yok olmuyor çok sabırsızım umutsuzum ne yapayım ben
Yüzde yüz katılıyorumEşiniz gerçekten istese uğraşır emin olun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?