- Konu Sahibi little bird
-
evde nutella bile yapılabiliyormuş demek vay be… sizi bizim evde bi odaya alsak, orda yaşasanız diyet yemekler tatlılar yapsanız yesek ne güzel olurdutatlı krızınız ıcın nutella tarıfı verıyorum
2 su bardagı fındık veya badem fark etmez
rondodan ıyıce cekın bır sure sonra yagı cıkar
kavrulmamıs taze olacak ...
ıcıne 2 yemek kasıgı hındıstan cevızı yagı ekleyın 2 yemek kasıgı bal 2-3 yemek kasıgı kakao
yıne rondodan cekın
cam kavanoza koyun 1 ay kalır dolapda
cok agır tatlı krızı yasarsanız 1 yemek kasıgı yıyebılırsınız bundan
ıcıne hındıstan cevızı ekleyıp elde yuvarlayarak top halıne getırıp lokum olarak da yıyebılırsınız kahve yanına
mısafırlerıme falan yapıyorum ben bunu :)
Ben 9 senedir spor yapıyorum valla beslenmem pek düzgün oldugu söylenemez ama yinede elimden geldigince cok dikkat ederim. İlk zamanlar 9 sene önce kendi vucut ağırlığımı kullanarak squata ve onun çeşitlerine basladım. Sonrası malum 5kg-10 kg-20-30-60 kg uçtu gitti ne kadar cok ağırlık o kadar dik bi kalca. Bacak-kalça büyük kas grubundan oldugu icin kolay gelismez tamamen baya ter akıtıp agırlıkların altına gireceksiniz. Ama hafif hafif sıkı güzel bi kalcam olsun diyosanız ev egzersizi olarak yaptıklarımben suan ılk resımdekı halınız gıbıyım ya
daha da popolanmak ıstıyorum cok kıloluyken bıle popom yoktu basenım vardı benım hipdıpsler felaketdı
yaptıgım fıtneslar popo cıkardı ama hala az sızınkı gıbı popom olsun benımde bende ıstıyorum ondan
hangı egzersızlerı yapıyorsunuz
Eksigim sende koysan tamamlanacamKadınnn kadınnn ulan kadın beni delirtiyorsun
Konu sahibi ben cok alkol almama ve deli gibi spor yapmama rağmen vucudum sekilden sekile girer hep :) mesela 2019 da cok zayıftım. Ama bu sene hacim kazandım. Hepimiz sekilden sekile giriyoruz. Hele ben gibi spor yapan biri bile giriyosa :)
Bunlarda benim sekiller kücük bi motivasyon olurum umarım
Ya kadına da hayır demem ben bos ver erkek olup napcanşu an erkek olup ya da yönelimimi değiştirip size yürüyesim geldi ben sanki asla böyle olamazmışım gibi geliyor ya, sanki böyle ihtimal bile yok
Dibim düştü bulan haber versinKonu sahibi ben cok alkol almama ve deli gibi spor yapmama rağmen vucudum sekilden sekile girer hep :) mesela 2019 da cok zayıftım. Ama bu sene hacim kazandım. Hepimiz sekilden sekile giriyoruz. Hele ben gibi spor yapan biri bile giriyosa :)
Bunlarda benim sekiller kücük bi motivasyon olurum umarım
ekran goruntusunu aldım sabah ılk ıs yapıcamBen 9 senedir spor yapıyorum valla beslenmem pek düzgün oldugu söylenemez ama yinede elimden geldigince cok dikkat ederim. İlk zamanlar 9 sene önce kendi vucut ağırlığımı kullanarak squata ve onun çeşitlerine basladım. Sonrası malum 5kg-10 kg-20-30-60 kg uçtu gitti ne kadar cok ağırlık o kadar dik bi kalca. Bacak-kalça büyük kas grubundan oldugu icin kolay gelismez tamamen baya ter akıtıp agırlıkların altına gireceksiniz. Ama hafif hafif sıkı güzel bi kalcam olsun diyosanız ev egzersizi olarak yaptıklarım
Barbell squat (4x12)
- Back lunge (3x12) (with barbell or dumbbell)
- Side lunge (3x12) (with barbell or dumbbell)
- Prone glute lift (with ball) (4x15)
- Kick back (3x20) (bacak ağırlığı ile) (ayakta)
- Donkey kick (3x15) (bacak ağırlığı ile)
- Köprü glute bridge(kucakta barbell) (4x15)
Bu sekil haftanın 3 günü yapabilirsiniz
Ben direk yürürümşu an erkek olup ya da yönelimimi değiştirip size yürüyesim geldi ben sanki asla böyle olamazmışım gibi geliyor ya, sanki böyle ihtimal bile yok
Bilirsin hic hayır demem basak olmam dısında hic bi sorun yokDibim düştü bulan haber versin
nıye olmasın olur tabıkışu an erkek olup ya da yönelimimi değiştirip size yürüyesim geldi ben sanki asla böyle olamazmışım gibi geliyor ya, sanki böyle ihtimal bile yok
Lanet olsun ki başak seviyorumBilirsin hic hayır demem basak olmam dısında hic bi sorun yok
utandım şimdi teşekkür ederimLittle bird burada en tatlı bulduğum uyesin.
Ben kendim için bazen veriyorum. Bazen veremiyorum.
Sabah zaten yağ yakımı en verimli saatler fitness icin özellikle vucudunuz alısıksa hareketlere yazdıklarımı uygulayabilirsiniz. Ama yok ben dayanamam agırlıkla simdi canım cıkar diyosanız ilk önerim 30 günlük squat takviminden sonra baslamak cok enfes olacaktır cünkü bacaklar ağrıya ağrıya hıncını cıkartacakekran goruntusunu aldım sabah ılk ıs yapıcam
ben genelde yuruyusu sabah fıtness aksam yapıyorum sabah yag yakım aksam kas yapımı olur dıyollaaa
hıc agırlık calısmamıstım dırenc bandı falan da hıc kullanmadım kendı kendıme çömelıp zıpladım çömelıp zıpladım
en azından bu dedıklerınızı yapayım da etkılı olacagına ınanıyorum tesekkur ederım
Hahahajajjajajaja harika gazlıyorum
Regl bitsin devam anlaştığımız gibiHahahajajjajajaja harika gazlıyorum
Yarın her bi ağırlık kaldırısımda kovaaaa kovaa diye enerji gönderecem artık salavat zincirlerim fayda etmiyoRegl bitsin devam anlaştığımız gibi
ama hemencicik vereydin,ugrastirmayaydin iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?