Neden

yeni nesil böyle selfi cılgınlıgı...wc deyim diye resim atarsa bakma
ona eglenceli geliyor demek ki durumunu seninle paylaşıyor... cok rahatsız oluyorsan manasız geliyorsa söyle sana göndermesin...

dikkat edin kendi resmini atmakla başlayıp sonra sizden her dakka resim ister hale gelmesin

kız neden "discideyim elimi tut" dediyse o sebepledir.

espirisine demiştim ben ona korkuyrm falan dye :)
yeni nesil böyle selfi cılgınlıgı...wc deyim diye resim atarsa bakma
ona eglenceli geliyor demek ki durumunu seninle paylaşıyor... cok rahatsız oluyorsan manasız geliyorsa söyle sana göndermesin...

yok selfi değil başkasına çektirmiş :) manasız gelmiyor ama ben şahsen kendmi beğendirmek istedğim kişiye atarım resm :)

dikkat edin kendi resmini atmakla başlayıp sonra sizden her dakka resim ister hale gelmesin

yok sanmıyorum.

'elimi tutsana' diye şaka(!) yaparak, her zamanki gibi kendini belli etmissin, aranizda bi sevgililik durumu olmasini istedigini yani..
Bunun daha once de ters teptigini aslinda cok iyi bilmen gerekirken; anlamiyorsun..
'cocuk kesin hoslaniyo'dan baska yorumlari yok saydigin için, ne kadar ciddiye alirsin bilemiyorum.. Ama keske kendi iyiligin icin alsan..

çok çok samimi olduğum için öyle demiş olabilir miyim ? kendisiyle aram fazlasıyla iyi. sevgililikten de öte bir anlaşma var aramızda

çok çok samimi olduğum için öyle demiş olabilir miyim ? kendisiyle aram fazlasıyla iyi. sevgililikten de öte bir anlaşma var aramızda
Yine cikarimini yapmissin iste.. Ne yorumu bekliyosun ki ozaman? Kim ne derse desin anlamak istedigini anliyosun nasilsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…