- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Bana hastalığı bahane ederek uzaklaşıyor gibi geldi.
canım koşturuyordur da ne bilim ben sevdiğimin yanımda olmasını isterdim adam açısından da yoğunmuş bence takma derim ve de annesi düzelince oturur konuşursunuz .yaş farkı da olunca adam bunlara takılmıyordur bile .bence sen biraz daha bekle ve de üstüne gitme ben öyle yaparım .ne hissettiğini anlıyorum
Bana da öyle geliyor. Ama dusunuyorum dusunuyorum hic de sıkıntımız yoktu ki. Annesinin ameliyatından bir hafta önce yurtdısındaydı, yani hakkını yemeyeyim her attıgı adımda bana location atıyordu, resim atıyordu, yok seni cok ozledim yok sende olsan burada keske vs. Turkiyeye dondü dönemi problemler basladı. Daha dogrusu olmayan problemlerden kaynaklanan bir soğukluk. Daha önce hic bu kadar kesin bittiğini hissetmemistim
Geçici bir şeydir ya..Yani belki öyledir.
İnsan dönem dönem garipleşiyor.Saati saatini tutmuyor.
Genel tabloya bakarak hareket et.Ani karar verme.
Hakkında hayırlısı,senin bir suçun yok.
Bilmem. Basta ben de gecıcı dıye düşünmüştüm ama uç haftadır geçmedı. Annesinden dolayı dıye dusundum ama normal hayatına devam edıyor. Ne diyeyim kı..
Annesi yoğun bakımda günlerce kalacak kadar hastalanmışsa, sizden bu süreçte soğusa bile bence kızmaya hakkınız yok. Kendinizi onun yerine koyun. Belki sizin ona yeterince destek vermediğinizi düşündü. Bence annesi iyileşip hastaneden çıkana kadar sizin onu sürekli aramanız, mesaj atmanız gerekirdi. Bunu söylediğim için üzgünüm ama bana tavrınız bencilce geldi. Belki gerçekten de sizden soğudu ama gene de bu süreçte bunu sorgulamamak lazım diye düşünüyorum.
Bıraksın ya ne alaka hastalık.
Instagrama girip beğeni yapan, yorum yazan adam sevgilisine mi cevap veremiyor?!
Saygısız herif! Çok sinirlendim ya!
Sen nasıl bu kadar sakinsin? Nasıl kabulleniyorsun bunu? Böyle iğrenç bir dengesizliği?
Ne kadar ayıp ediyor seni hiç takmayarak farkında değil misin?
Onun senden özür dilemesini beklemen lazım.
Benim sevgilimin çok yakını hastaneye kaldırılmıştı. Ben pek bir şey sormamıştım.
Duyarsızlık ettim yani. Ama buna rağmen o benimle saatlerce konuştu. Yanımda neden olmadın neden sormadın diye.
Hep bana yazdı durdu o günlerde. Beni düşündü ki esas düşünmesi gereken bendim.
O yüzden senin bu herife hala nasıl tekme basmadığını anlamam imkansız.
Değer vermeyen biriyle vaktini heba etme. Yazık.
Sen de uzaklaş madem,çek kendini.Hayırlısı neyse o olsun,Allah yüreğini ferahlatsın inşallah.
O ayrılmak istedıkten sonra herseyı bahane olarak surebılır..seni onemsemeyen birine niye değer verıyorsun hen bak rahatsızlığın varmış gevmiş olsun.
Kendimden kucuk bir örnek. Liseseyken bir sevgılım vardı ıkı yıl herşey superdı bırgun gülerek saka yapıyordum ayrılmak için bahanemi arıyorsun dedim ve o gun bitirdi yani bizim ayrılık bi lafa bakıyormus haberim yokmuş.sevıyordum ve cokda iyi tanıyordum onu böyle havadan sudan sebeple bitince arkasından el bile sallamadım amaaaan kız ınsanın kendınden daha degerlı nesi olabılır.saglıgına okuluna bak sen
Haklısınız dışarıdan bakınca oyle görünüyor; ama ben asla bencılce davranmadım, annesinin hastalığı suresınce basta destek olmaya calıstım ama hep uzak durdu soğuk davrandı. Buluşuyorduk mesela o konuyu konuşmak ıstemıyordu. Ben de o yüzden annesı iyileşene kadar bır sey yapmayacağım. Kafasını toplasın, kendıne gelsın. Ne bileyim, annesını soruyorum ıkı kelıme cevap yazamıyor ama instagramda aktif. Kırılıyorum ıster ıstemez. Bunaltmayayım ama ılgısız de olmayayım dıyorum ama, bılmıyorum yanlıs mı yapıyorum.
bence sonradan üzülmemek adına gene de bu durumu ona açıklayın. "yanında olmak istiyorum, sana destek olmak istiyorum ama davranışlarından çıkardığım kadarıyla sen şu an yalnız kalmaya tercih ediyorsun. bu yüzden uzak duruyorum. yanlış anlama bana ihtiyacın varsa ben buradayım" vs bir şey yazın mesela. tepkisinden anlarsınız kafasındakini
Toorik adlı arkadaşın dediklerine katılıyorum bence de öyle yaz yoksa sonra diyecek ki sen yazmadın aramadın sormadin. Benim psikolojim bozuktu Ama sen bana destek olmadin diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?