Nedensiz bir sekilde bitti, cok üzülüyorum

insallah canım. benim de temennim o. yani annesi iyileşsin bir eve geçsin de biz görüsür konusuruz bir sekilde halledilir halledilmese bile ben yeterince uzuldum zaten, bitti ayrıldık psikolojisindeyim son uc haftadır.

Acele ci olma o suan kaybetme korkusunu yaşadı ve ya kaybedersem psikolojisini yasio annesini kaybetme korkusu olan insan da çevresini düşünmez ve umursamaz der ki benim annem hastaydı anlayışlı olsaydı der emin ol buna ben yaptım bunu. Oda yapar.

Canım bilmiyorum ama birşeyler var gibi. Bilmeden yorum yapmak da istemiyorum ama kendini çok kaptırma her olasılığa hazırla. Tatlı canını üzme sakin :)

dogru, haklısın.. iste bugun bana cevap vermeyip de instagramda likelarını commentlerini görünce çok sinirlendim, daha dogrusu üzüldüm ve cok agladım. ben sabrediyorum, bekliyorum, anlayıslı olacagım. en azından acık bir sekilde yazdım, durumu açıkladım. bir sorun olursa da senden dolayı diyemez artık

Canım bilmiyorum ama birşeyler var gibi. Bilmeden yorum yapmak da istemiyorum ama kendini çok kaptırma her olasılığa hazırla. Tatlı canını üzme sakin :)

var var ben de farkındayım maalesef zaten son üç haftadır varlığı yokluğu bir, ben o kadar alıştım ki bu duruma. işte bazen bugunkü gibi olabiliyor, cok üzüldüm ama iyi oldu mesaj atmam. en azından top bende degil artık.

Ayyyyyyyyyyyy Terazi.... İlk sevgilim balık, ikincisi terazi. Aman ALLAH uzaklaş .
Terazi'den daha çok yandı canım . Şimdi daha bi gıcık oldum bak .

Cevap gelince buraya mutlaka yaz merak ederim ben :/
Hic de sevmem terazi burcunu bu arada ama bu üçüncü terazi oldu benim çekiyorum resmen

Konu sahibesi, yazdığın bütün mesajları okudum bence sen çok olgun bir kızsın. Ya benim tahminim şu (gerçi erkekleri hiç anlamam) şimdi bu adamın bundan ötürü çok morali bozulmuş bu konuda konuşmak da istememiş zaten yani seninle paylaşmak, belki sana karşı güçsüz, sorunlu görünmekten de hoşlanmamış olabilir yani o da var, ama Instagramda geyik yapıyor çünkü kafa dağıtıyor ama seni arasa seninle üzgün konuşacak. Adam yani bir anlamda bu konudan kaçıyor, biraz da senden kaçıyor gibi geldi. Neyse bence attığın mesaj baya iyiydi. Bence şimdi bekle ve gör ama yaa şöyle de bişey var birincisi yaş farkınız biraz şey, ikincisi bu Teraziler belki biraz insanı kanser edebilir, boşver, giderse de şöyle çok ilgili candan yaşı sana yakın bir erkek bulursun bence senin açından daha iyi bile olur yani.

Tesekkur ederim Valla yas farkı hic problem olmadı simdiye kadar yani konusunu bile acmadık bir senedir, ilgi konusunda da ilk altı ay hic problem yoktu sonra benim bir yanlışımdan dolayı ayrıldık ama tekrar barıstık... O zamandan sonra biraz bir ayağı çukurda ilerledi iliskimiz ama iyi kötü devam ettik. Simdi de ben kenara çekiliyorum, bakalım ne olacak. Yani benim yapabileceğim baska bir sey yok cunku. Iyi dileklerin icin tesekkur ederim

Doğru aslında ben biraz ön yargılı yaklaşmış olabilirim yaş farkına ve Terazilere :)

tabiki durumu zor annesi rahatsız ama insanlar genelde boyle zamanlarda sevdiklerini yanında ister sahsen ben sevdigim adamın ben ilgilendigim halde beni es gecmesinden kırılırdım cok zor degil aşkım annemin durumu budur bu ara kafam cok dolu moralim bozuk senlede ilgilenemezsem kusura bakma demek sonucta karsındakide sana destek olmaya calısan sevgilin boyle derse anlayıs gosterir uzerine gitmezsin o iyi oldugunda yazar ama boyle davranması o acıdan yanlıs olmus bence sende yazma bekle duruma gore bak ne olucak

Allah sifa versin annesine oncelikle..
insan keyifsiz olabilir, yalniz kalmak isteyebilir ama bu kadar triplere gitmeye de luzum yok, sana nazi geciyo diye dusunup yapiyosa da bu 'samimiyet' degil 'bir olamamak'tir.. instagram demesen yine anlayis gosterebilirdim ama like'lardan yorumlardan da geri kalmiyorsa, anlayis filan gosterilmez.. sana istedigi gibi davranmasina izin verme lutfen..

Senden sogumus da senden de sogunur yani. Adamin annesi ölümden dönmüs ayol, bi hafta aramiyosun sonra whatsapptan yaziyosun el gibi. Dus ortaliga sevgilinin ayagina git yaninda ol kalbine dokun bu ne yani

Eski sevgilimle yasadigim bir olayi hatirlatti konunuz. Annesinin rahmi alinacakti hastanede yatiyordu annesi. Ben de destek olmaya calisiyordum. Ararim acmaz uc bes saat sonra döner,mesajlara saatler sonra cevap verir falan. Ben de morali bozuk cikmazda diye destek olmaya ugrasiyordum.
Bir gun cep tlfdan aradim acmadi. Ben de cok merak ettim annesine bisey mi oldu diye ve bir arkadasima gitmistik ordan ev tlfnhnu aradim acti soguk konusuyordu.. Aradim cepten dedigimde isyerinde kalmis dedu ve o an cep tlfnu caldi sesini duydum tlfnun:-( Adam sogumustu belliydi ve ben adam gibi soyleseydin o kadar annen icin destek olmaya calistim deyince de destek oldun da ne oldu sanki ameliyati sen yaptin komiksin demisti..
Ayrildik ve aylar sonra o dönemler birinden hoşlanıyormus vs vs duydum.. Yani annesi hastayken herkes daha cok destek bekler güzelim anla olanlari ve uzak dur..

Ben de balık ya da yengec cekmek ısterdım :) ya da akrep

Sen ne burcusun ? :)
Çek çek balığı da Terazi'den çektiğinin 10 katını ondan çek . Yok anam yok.
Yengeç erkeği de hayatımda gördüğüm en tembel ve en bencil erkek. Hiç erkek gibi değiller.
En iyisi akrep şu durumda :) Onunda iyi olanı makbul

Senden sogumus da senden de sogunur yani. Adamin annesi ölümden dönmüs ayol, bi hafta aramiyosun sonra whatsapptan yaziyosun el gibi. Dus ortaliga sevgilinin ayagina git yaninda ol kalbine dokun bu ne yani

Ama onun davranışlarından dolayı ben de oyle davrandım, ınan destegıme appreciate ettigini hissetseydim her gun arar sorardım.. arıyorum acmıyor, msj atıyorum saatler sonra cevap gelıyor, gırıyor goruyor yazmıyor falan...

Ben de akrebim :) yengeçlerle cok iyi anlaşıyorum valla ama balıkları bılemıyorum cok duygusal olurlarmış yengeçlerin de kötü yanı cok sinsiler

Evet ben de en cok ona bozuldum zaten.. Gecen hafta da aradım acmadı bakıyorum whatsappte onlıne sureklı. Cok uzuldum dedım keske aramasaydım. Saatler sonra geri dondu. Hastanedeyım cok yogundum sımdı donebılıyorum aramalara falan dedı. Ne bıleyım, ınsan ınanmak ıstedıkten sonra her seye ınanır da, ben artık ona ınanmak ıstemıyorum galıba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…