- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Bak bide su var benim annem kalp krizi geçirdi ben bunu duyunca onla hiç bi alakası olmamasına rağmen kimseyi yanımda istemedim yani onunda yaşadığı bilkki çok zor oda bunun psikolojisi içinde arada yaz bence o soğuk davrAnsada annesi bi eve çıksın hastahane psikolojisi kaybetme korkusu nu bi uzerunden atsin emin ol hersey daha iyi olur.
Canım bilmiyorum ama birşeyler var gibi. Bilmeden yorum yapmak da istemiyorum ama kendini çok kaptırma her olasılığa hazırla. Tatlı canını üzme sakin :)Valla ben de anlamadım ki canım bir bilsem. Sanki makine kurulmuş gibi annesinin ameliyat olduğu günden beri konuşmuyoruz böyle bomboş yani. Ben yanında olsam soğuk davranıyor sıktım dıye uzak duruyorum ama o zaman da ilgisiz diye düşünsün istemiyorum. Cok kararsız kaldım o da belli ki yalnız kalmak istiyor ya da benden yana bir sorunu var. Su durumda annesinin iyileşmesini beklemekten başka bir çarem yok.. ben ona her türlü destek olacagımı bildirdim.. bundan sonra top onda
Acele ci olma o suan kaybetme korkusunu yaşadı ve ya kaybedersem psikolojisini yasio annesini kaybetme korkusu olan insan da çevresini düşünmez ve umursamaz der ki benim annem hastaydı anlayışlı olsaydı der emin ol buna ben yaptım bunu. Oda yapar.
Canım bilmiyorum ama birşeyler var gibi. Bilmeden yorum yapmak da istemiyorum ama kendini çok kaptırma her olasılığa hazırla. Tatlı canını üzme sakin :)
Hic de sevmem terazi burcunu bu arada ama bu üçüncü terazi oldu benimAyyyyyyyyyyyy Terazi.... İlk sevgilim balık, ikincisi terazi. Aman ALLAH uzaklaş .
Terazi'den daha çok yandı canım . Şimdi daha bi gıcık oldum bak .
Cevap gelince buraya mutlaka yaz merak ederim ben :/
dogru, haklısın.. iste bugun bana cevap vermeyip de instagramda likelarını commentlerini görünce çok sinirlendim, daha dogrusu üzüldüm ve cok agladım. ben sabrediyorum, bekliyorum, anlayıslı olacagım. en azından acık bir sekilde yazdım, durumu açıkladım. bir sorun olursa da senden dolayı diyemez artık
Konu sahibesi, yazdığın bütün mesajları okudum bence sen çok olgun bir kızsın. Ya benim tahminim şu (gerçi erkekleri hiç anlamam) şimdi bu adamın bundan ötürü çok morali bozulmuş bu konuda konuşmak da istememiş zaten yani seninle paylaşmak, belki sana karşı güçsüz, sorunlu görünmekten de hoşlanmamış olabilir yani o da var, ama Instagramda geyik yapıyor çünkü kafa dağıtıyor ama seni arasa seninle üzgün konuşacak. Adam yani bir anlamda bu konudan kaçıyor, biraz da senden kaçıyor gibi geldi. Neyse bence attığın mesaj baya iyiydi. Bence şimdi bekle ve gör ama yaa şöyle de bişey var birincisi yaş farkınız biraz şey, ikincisi bu Teraziler belki biraz insanı kanser edebilir, boşver, giderse de şöyle çok ilgili candan yaşı sana yakın bir erkek bulursun bence senin açından daha iyi bile olur yani.
Tesekkur ederimValla yas farkı hic problem olmadı simdiye kadar yani konusunu bile acmadık bir senedir, ilgi konusunda da ilk altı ay hic problem yoktu sonra benim bir yanlışımdan dolayı ayrıldık ama tekrar barıstık... O zamandan sonra biraz bir ayağı çukurda ilerledi iliskimiz ama iyi kötü devam ettik. Simdi de ben kenara çekiliyorum, bakalım ne olacak. Yani benim yapabileceğim baska bir sey yok cunku. Iyi dileklerin icin tesekkur ederim
Hic de sevmem terazi burcunu bu arada ama bu üçüncü terazi oldu benimçekiyorum resmen
Yas farkı kesınlıkle bır sorun degıl ama terazi olmasında önyargı konusunda haklısın :)Doğru aslında ben biraz ön yargılı yaklaşmış olabilirim yaş farkına ve Terazilere :)
Ben de balık ya da yengec cekmek ısterdım :) ya da akrepAaaa evet seninki de kadere dönüşmüş resmen
Ben de balıkları çekiyorum
Ben de balık ya da yengec cekmek ısterdım :) ya da akrep
Senden sogumus da senden de sogunur yani. Adamin annesi ölümden dönmüs ayol, bi hafta aramiyosun sonra whatsapptan yaziyosun el gibi. Dus ortaliga sevgilinin ayagina git yaninda ol kalbine dokun bu ne yani
Ben de akrebim :) yengeçlerle cok iyi anlaşıyorum valla ama balıkları bılemıyorum cok duygusal olurlarmış yengeçlerin de kötü yanı cok sinsilerSen ne burcusun ? :)
Çek çek balığı da Terazi'den çektiğinin 10 katını ondan çek . Yok anam yok.
Yengeç erkeği de hayatımda gördüğüm en tembel ve en bencil erkek. Hiç erkek gibi değiller.
En iyisi akrep şu durumda :) Onunda iyi olanı makbul
Allah sifa versin annesine oncelikle..
insan keyifsiz olabilir, yalniz kalmak isteyebilir ama bu kadar triplere gitmeye de luzum yok, sana nazi geciyo diye dusunup yapiyosa da bu 'samimiyet' degil 'bir olamamak'tir.. instagram demesen yine anlayis gosterebilirdim ama like'lardan yorumlardan da geri kalmiyorsa, anlayis filan gosterilmez.. sana istedigi gibi davranmasina izin verme lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?