Nedensiz bir sekilde bitti, cok üzülüyorum

Instamessage nasil bisey? Yani an be an nerede oldugunhu gösteriyor mu?

Toorik adlı arkadaşın dediklerine katılıyorum bence de öyle yaz yoksa sonra diyecek ki sen yazmadın aramadın sormadin. Benim psikolojim bozuktu Ama sen bana destek olmadin diyecek.

Ben yazdıktan on dk sonra cevap verdi, "cok sag ol canım her sey icin tesekkurler, kendine cok iyi bak Allah'a emanet ol, sana da iyi geceler canım" dedi

Ben yazdıktan on dk sonra cevap verdi, "cok sag ol canım her sey icin tesekkurler, kendine cok iyi bak Allah'a emanet ol, sana da iyi geceler canım" dedi

Normalde mesajlaşmanız nasıl bilmiyorum ama soğuk bir mesaj değil sanki. Gerçi hiç rengini belli etmemiş. Ne evet yalnız kalmaya ihtiyacım var demiş, ne de yok hayır demiş. Neyse siz en azından üzerinize düşeni yaptınız. Bundan sonra sizi suçlayacak gerekçesi olmaz.

Ayyyyyyyyyyyy Terazi.... İlk sevgilim balık, ikincisi terazi. Aman ALLAH uzaklaş .
Terazi'den daha çok yandı canım . Şimdi daha bi gıcık oldum bak .

Cevap gelince buraya mutlaka yaz merak ederim ben :/

Ne reddetmiş, "yalnız kalmak istemiyorum nerden çıkardın? Hep yanımda ol" şeklinde.
Ne de kabul etmiş "evet ihtiyacım var biraz sağol " şeklinde.

Bu yazdığı iyimser mesaj da kalp kırmasın diye. Ne demek kendine çok iyi bak ya ???
Aaaa.... sinirlendim !

Ya ben anlamadim. Siz sevgili misiniz değil misiniz? Ya da gece gece beynim durdu. İki eli kanda da olsa seni boyle merakta bırakmaya hakki yok bence. Ki kocaman adammış. Aranizda baya bi yas farkı var. Zamana bırak bence ve su donemde üstüne gitmeden yaninda ol. Annesi iyilesinceye kadar bu konunun çok üstüne gitme derim. Eğer hala boyleyse oturup konusursun onunla hic birseyi takma kafana değmez

Yani evet. Yanımda olmak istediğin, düşündüğün ıcın tesekkurler dermiş gibi oldu. Mesajda sıkıntı yok soğuk degıl bence, gündüz attığı mesaj cok soguktu mesela, anlaşılıyor. Neyse ya buna da şükür, aynen, ben üzerime düşeni yaptım.

Ben bu cevabı olumlu olarak aldım cunku ıkı hafta önce bu tarz bır mesaj attığımda bana cevap bıle vermemıstı ve ben cok üzülmüştüm, ya da sadece "Allah razı olsun." da dediği zaman olmuştu. O yüzden böyle canımlı bilmem neli bir mesaj bana olumlu geldi.

Istese kalbimi kırmayı cok iyi biliyor. Daha önce böyle bir mesaj yazdığımda cevap bile vermemisti. Annesinin ameliyatından beri cok dengesiz davranıyor gercekten, göründüğü gibi. O yüzden böyle bir mesaja bile şükreder durumdayım su an.

Bak bide su var benim annem kalp krizi geçirdi ben bunu duyunca onla hiç bi alakası olmamasına rağmen kimseyi yanımda istemedim yani onunda yaşadığı bilkki çok zor oda bunun psikolojisi içinde arada yaz bence o soğuk davrAnsada annesi bi eve çıksın hastahane psikolojisi kaybetme korkusu nu bi uzerunden atsin emin ol hersey daha iyi olur.

Valla ben de anlamadım ki canım bir bilsem. Sanki makine kurulmuş gibi annesinin ameliyat olduğu günden beri konuşmuyoruz böyle bomboş yani. Ben yanında olsam soğuk davranıyor sıktım dıye uzak duruyorum ama o zaman da ilgisiz diye düşünsün istemiyorum. Cok kararsız kaldım o da belli ki yalnız kalmak istiyor ya da benden yana bir sorunu var. Su durumda annesinin iyileşmesini beklemekten başka bir çarem yok.. ben ona her türlü destek olacagımı bildirdim.. bundan sonra top onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…