Nedir bu aile sorunu ya 🤦🏻‍♀️

Sevgili @Kajmery34 ye katılıyorum. Okuyamadım mesajınızı cümleler o kadar düşük ki noktalamalar karışmış odaklanamadım.Konunuzu tekrar okuyun anlayacaksınız
İlk mesajım ve verdiğiniz cevap

İlk mesajım ve verdiğiniz cevap
Bu cvp ı vermemin nedeni orda da anlattığım gibi sadece kendi yorumunuzu yazıp (o arkadaşın da yorumuna saygı duyuyorum ) birtek bana değil ,o kişiye aksi cvp yazan kişilere beğenmedim demenizdi. Bi anlamda taraf tutmak gibi düşünün Herkes istediğini yazabilir , istediği negatif yada pozitif yorumunu da yapabilir saygı duyduğumu da söyledim zaten

Beğenip beğenmemek benim meselem. Sırf bunun için sert bir üslup kullanıp saygı duyuyorum demek yersiz ne yazık ki Konuyu uzatmak istemiyorum çünkü hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz
Konuya istaneden her şey empati ve karşılıklı anlayış ile alakalı. Ve ne yazık ki toplumumuz bu konuda yetersiz.

Sert uslupe bu kadar önem verip ,sert uslüp kullanıldığı için konudan bağımsız bir konuşmayı beğenmeniz bana garip gelmişti (yersiz gibi sert ifade kullanmıyorum bakın ) . Üste çıkmak değil İnan’ın derdim açıklama gereği duydum sadece öyle lanse ettiysem kusura bakmayın güzel geceler diliyorum sevgiler

Bir kıyıdan baktım dünyaya
Ellerimde tuz avucumda sedef
Bir mavilik bir açıklık
Özgürlük hasreti
Yüreğime vuruyor
Nerede nerede insanlar

Dünyayı güzellik kurtaracak
Bir insanı sevmekle başlayacak her şey

0 üzüntü birden gelir
Yağmurlu havalarda
Yeniden kurarım dunyayı ben
Kederlerle
Kimseler aşık değil mi bu şehirde

Hava martılar ışıklı şehir
Sarhoş ediyor beni yosun kokusu
Hilesız kucaklamak istiyorum
Dünyayı şehri ve seni

Bakin sizin konuda bile anlaşiliyor sorunlar nasil çiktiği.
Insanlar hemen herşeye ya eleştiriyor ya karişiyor yada itraz ediyor.
Lütfen 1.sayfadan hepsini tekrar okuyun ve görün,tartişma başlamiş bile
Zülfü livanelinin çok sevdiğim bi şiiri geldi aklıma bir kaç sefer döndüm okudum , yazım hatası bu kadar mı önemli dedim döndüm benmi sert cvp verdim siye de -konuşamıyoruz -yazamıyoruz - kadın kadının açığını yakalayıp vurmak istiyoruz sorun bizde İnan’ın bizde , toplumu suçlamak boşuna zaten toplum biziz.

Benzer hataları siz de yapmışsınız, yazmadan duramadım. Altı çizili olanlar hatalarınız. Birini bir konuda eleştirmek için o konuyu iyi bilmek gerekir.

Burası kadınlar kulübü olduğu için çoğu zaman erkek aileleri sorun olarak gözüküyor. Kız doğurunca da annelerin kafasına bir melek haresi kondurulmuyor. “Vay bizim adetlerimiz var, yok bizim göreneklerimiz var, şöyle altın isteriz, böyle beyaz eşya isteriz, iste kızım istemezsen kıymetin olmaz” mantığındaki anneler yüzünden de o evlilikler kötü başlıyor. Çünkü karşı tarafın da sabrı tükeniyor.

Derler ki kendi annen baban taş dese can, eşinin ailesi can da dese taş olur. Böyle gelmis böyle gidiyor. Bir kere adları çıkmış 9 a daha da indiremeyiz. Karşı taraftan yaka silkerken biraz da kendimize bakalim. Anlasmazliklar illa ki olur bunu kalkıpta surekli kv kp dedi diye ayrica onlara karsi bilenmek anca bizi üzer.

TDK da iş görüşmesine bekleniyorsunuz.
Hayırdır annemmm bir derdin bir sıkıntımı var. Sürekli bir sivrilme bir sataşma yolundasınız. Gayette açık net yazmış. Dikkat çekmek i amaç ne anlamıyorum. Niye saldırıyorsunuz insanlara. Geçmişinize bir inmek lazım sizin

Benzer hataları siz de yapmışsınız, yazmadan duramadım. Altı çizili olanlar hatalarınız. Birini bir konuda eleştirmek için o konuyu iyi bilmek gerekir.
Ahaha benim de aynı hatalar dikkatimi çekmişti Çoğusu derken yazar ne anlatmak istedi acaba

Daha dün akşam bu konuyu düşündüm. Kv ler aynı zamanda kız anası. Niçin hep erkek anneleri kötü oluyor. Aslında biz kadınlar erkek annelerini sevmiyoruz. Benim annem dünya şekeri bir Kv oldu ama yengeme yaranamadı.kendi annesi doğum yaptığında yedi kat yabancı gibi geldi hayırlı olsun dedi gitti ama benim annem altından çarşafları aldı. Neyse.. Şimdi ben nişanlıyım ve maddi durumları yok ailemin asgari ücretle tek başıma yapıyorum. Kız tarafına düşen şeyleri annem atlıyor olmazsada olur modunda. Ama erkek tarafına giydirme peşinde. En ufak ayrıntıyı bile maşallah atlamıyor. Sorunlar bence burada başlıyor. Anlayışsızlık

Benim de dikkatimi çekmişti, yazmayayım demiştim.
Ama madem yazıldı bir kere, diğer iki hatayı da yazalım bari

Dizimi değil, “dizilimi”.
Terbiyesizleşebiliyor değil, “terbiyesizleşebiliyorlar” olmalı doğruları.
Amacımız Türkçenin doğru kullanılmasına dikkat çekmek.

"Sağlıkçı ,sosyal hizmet ve psikiyatri yandalımdan dolayı empati yönüm ile psikiyatrist yaklaşım ile soruyorum "

Anadalın neydi kurban? Hani bunlar yandal ya?
Hem bunca şeyi okudunsa senin sorman değil, milletin sana sorması lazım.
Sen nasıl psikiyatr olacaksın kendine hayrın yok

Bence kv'lerin çoğunun gelinlere garezi var. Benim kv'm kendi kızlarına bal kaymak her eksiğini karşılar ama bana ve eltime gelince ne yaparsanız yapın modunda. İki oğlunu da hâla sömürüp kaz gibi yoluyorlar. Tabi ben müsade etmiyorum buna artık.
Çok iyi oldum başta arar sorardm ama görümceler de dahil kıskanıldığımı farkettim, başta kuruntu yapıyorum heralde dedim ama eltime sordum ona da ayni muameleyi hatta daha fenalarini yapmislar, tek fark ben eltim kadar sessiz degilim.
Yaşam enerjimi sömürdüler benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…