- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Sevgili @Kajmery34 ye katılıyorum. Okuyamadım mesajınızı cümleler o kadar düşük ki noktalamalar karışmış odaklanamadım.Konunuzu tekrar okuyun anlayacaksınız
İlk mesajım ve verdiğiniz cevapSevgili arkadaşınız ile aynı düşündüğünüzü anladık zaten ona karşı yapılan yorumlara -beğenmedim demenizden , ben gayet açık ve net yazdığımı düşünüyorum , bir dahakine tdk sözlüğünü elime alır da yazarım çooook büyük sorun iselakin fikrinize de saygı duyuyorum hayırlı geceler
Bu cvp ı vermemin nedeni orda da anlattığım gibi sadece kendi yorumunuzu yazıp (o arkadaşın da yorumuna saygı duyuyorum ) birtek bana değil ,o kişiye aksi cvp yazan kişilere beğenmedim demenizdi. Bi anlamda taraf tutmak gibi düşününİlk mesajım ve verdiğiniz cevap
Beğenip beğenmemek benim meselem. Sırf bunun için sert bir üslup kullanıp saygı duyuyorum demek yersiz ne yazık kiBu cvp ı vermemin nedeni orda da anlattığım gibi sadece kendi yorumunuzu yazıp (o arkadaşın da yorumuna saygı duyuyorum ) birtek bana değil ,o kişiye aksi cvp yazan kişilere beğenmedim demenizdi. Bi anlamda taraf tutmak gibi düşününHerkes istediğini yazabilir , istediği negatif yada pozitif yorumunu da yapabilir saygı duyduğumu da söyledim zaten ☺☺
Sert uslupe bu kadar önem verip ,sert uslüp kullanıldığı için konudan bağımsız bir konuşmayı beğenmeniz bana garip gelmişti (yersiz gibi sert ifade kullanmıyorum bakınBeğenip beğenmemek benim meselem. Sırf bunun için sert bir üslup kullanıp saygı duyuyorum demek yersiz ne yazık kiKonuyu uzatmak istemiyorum çünkü hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz
Konuya istaneden her şey empati ve karşılıklı anlayış ile alakalı. Ve ne yazık ki toplumumuz bu konuda yetersiz.
Zülfü livanelinin çok sevdiğim bi şiiri geldi aklıma bir kaç sefer döndüm okudum , yazım hatası bu kadar mı önemli dedim döndüm benmi sert cvp verdim siye de -konuşamıyoruz -yazamıyoruz - kadın kadının açığını yakalayıp vurmak istiyoruz sorun bizde İnan’ın bizde , toplumu suçlamak boşuna zaten toplum biziz.Bakin sizin konuda bile anlaşiliyor sorunlar nasil çiktiği.
Insanlar hemen herşeye ya eleştiriyor ya karişiyor yada itraz ediyor.
Lütfen 1.sayfadan hepsini tekrar okuyun ve görün,tartişma başlamiş bile
Benzer hataları siz de yapmışsınız, yazmadan duramadım. Altı çizili olanlar hatalarınız. Birini bir konuda eleştirmek için o konuyu iyi bilmek gerekir.İlk olarak maşallah eğitim hayatınızda yok yok ama cümle diziminiz hiç okuma -yazma bilmeyen birisi gibi.
Diğer konuya gelecek olursak burada açılan çoğu konu da karşı taraflarıda dinlemek gerekiyor bence.
Çoğusunun eleştiriye tahammülü olmuyor ve verdikleri cevapta çok terbiyesizleşebiliyor.
TDK da iş görüşmesine bekleniyorsunuz.İlk olarak maşallah eğitim hayatınızda yok yok ama cümle diziminiz hiç okuma -yazma bilmeyen birisi gibi.
Diğer konuya gelecek olursak burada açılan çoğu konu da karşı taraflarıda dinlemek gerekiyor bence.
Çoğusunun eleştiriye tahammülü olmuyor ve verdikleri cevapta çok terbiyesizleşebiliyor.
Ahaha benim de aynı hatalar dikkatimi çekmiştiBenzer hataları siz de yapmışsınız, yazmadan duramadım. Altı çizili olanlar hatalarınız. Birini bir konuda eleştirmek için o konuyu iyi bilmek gerekir.
Benzer hataları siz de yapmışsınız, yazmadan duramadım. Altı çizili olanlar hatalarınız. Birini bir konuda eleştirmek için o konuyu iyi bilmek gerekir.
Ahaha benim de aynı hatalar dikkatimi çekmiştiÇoğusu derken yazar ne anlatmak istedi acaba
Ek yığılmasını yanlış anlamış olmalı. O değil de kullanıcı adınız ne güzel yahuAhaha benim de aynı hatalar dikkatimi çekmiştiÇoğusu derken yazar ne anlatmak istedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?