- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Bu aslında bi konu değil sadece günlerdir açılan konuları okudum İnan’ın sanırım sağlıkçı ve sosyal hizmet ve psikiyatri yandal yapmamdan dolayı empati yönüm biraz psikiyatrist yaklaşım , kızlar neden bu evliliklerde hep sorun ( genellikle ) erkek aileleriEşimin ailesi yüzünden , kayınlarım, görümcem... Asırlar önceye dayanır evlilik müssesesi ki yıllardır evliliklerin sağlıksız bireylerin nedeni olmasına rağmen ;ki bu kv kp n de kızlarının olmasına rağmen NEDEEENNN . (Kelin ilacı olsa kendi başına sürer ) İnan’ın o kadar çok dertli insan var dert dinleyip yada okuyup kendide yaşamış onlarca insan var ... NEDENNN değişmiyor bu düzen , neden böyle gelmiş böyle gidiyor. Ben çektim gelin de çeksin deniliyor . Misal Benim annem 2 gelin Sahibi ben kv den den çok çektim ben çektirir illallah ettirirsem karatoprak bürüsün gözümü dedi, ki İnan’ın anlatsam yaşadıklarını annemin çoğunuz annesiniz göz yaşlarınızı tutamazsınız ayyy valla kızlarrr okuyup okuyup üzüldüğümden yazmak istedim hakkınızı helal edin uzun uzun yazmamı okuduysanız iyi geceleriniz olsun
duyguyu masumiyetce anlatan yazı diliniz için teşekkür ederimİsterseniz cümlelerinizi düzeltin. Çok karmaşık ve düzensiz olmuş. Belki telefondan yazmışsınızdır o yüzden olmuştur, bilemiyorum.
Ben ne anlatmak istediğinizi çok kavrayamadım? Kayınvalidenizle mi bir sorununuz var?
Arama sorma dışında bi problemim yok şimdilik kv ile ki daha 2 aylık evliyimİsterseniz cümlelerinizi düzeltin. Çok karmaşık ve düzensiz olmuş. Belki telefondan yazmışsınızdır o yüzden olmuştur, bilemiyorum.
Ben ne anlatmak istediğinizi çok kavrayamadım? Kayınvalidenizle mi bir sorununuz var?
Arama sorma dışında bi problemim yok şimdilik kv ile ki daha 2 aylık evliyimaslında noktalamaların üzerinde durulmasa genel bi konu idi
Evet çok hızlı okur çok hızlı yazarımaslında sadece noktalama değil sorun, başladığınız hiçbir cümleyi tam olarak bitirmemişsiniz :)
benim de gözlerim kanamadı desem yalan olur. Sadece genel, herkes gibi kelimeleri seçerek anlayıp cevap verdim. :)
Evet çok hızlı okur çok hızlı yazarımsanırım kafamda yazacaklarımı toparlayamamdan tilkiler kuyruğunu tutamıyor beynim de
Bu aslında bi konu değil sadece günlerdir açılan konuları okudum İnan’ın sanırım sağlıkçı ve sosyal hizmet ve psikiyatri yandal yapmamdan dolayı empati yönüm biraz psikiyatrist yaklaşım , kızlar neden bu evliliklerde hep sorun ( genellikle ) erkek aileleriEşimin ailesi yüzünden , kayınlarım, görümcem... Asırlar önceye dayanır evlilik müssesesi ki yıllardır evliliklerin sağlıksız bireylerin nedeni olmasına rağmen ;ki bu kv kp n de kızlarının olmasına rağmen NEDEEENNN . (Kelin ilacı olsa kendi başına sürer ) İnan’ın o kadar çok dertli insan var dert dinleyip yada okuyup kendide yaşamış onlarca insan var ... NEDENNN değişmiyor bu düzen , neden böyle gelmiş böyle gidiyor. Ben çektim gelin de çeksin deniliyor . Misal Benim annem 2 gelin Sahibi ben kv den den çok çektim ben çektirir illallah ettirirsem karatoprak bürüsün gözümü dedi, ki İnan’ın anlatsam yaşadıklarını annemin çoğunuz annesiniz göz yaşlarınızı tutamazsınız ayyy valla kızlarrr okuyup okuyup üzüldüğümden yazmak istedim hakkınızı helal edin uzun uzun yazmamı okuduysanız iyi geceleriniz olsun
Tdk sözlüğüne gerek yok o kadar eğitimin hakkını verin yeter size de iyi gecelerSevgili arkadaşınız ile aynı düşündüğünüzü anladık zaten ona karşı yapılan yorumlara -beğenmedim demenizden , ben gayet açık ve net yazdığımı düşünüyorum , bir dahakine tdk sözlüğünü elime alır da yazarım çooook büyük sorun iselakin fikrinize de saygı duyuyorum hayırlı geceler
Aldığım eğitimin hakkını burda değil saha da hastalarımın üzerinde veririm , olması gerektiği gibiTdk sözlüğüne gerek yok o kadar eğitimin hakkını verin yeter size de iyi geceler
Düzenledim gözleriniz kanamasın sevgilermaşallah ne diyelim o zaman inşallah herkes anlar da cevaplar :)
Dur dur zaten tdk dava açacak banaBir de -evliliklerin sağlıksız bireylerin neden olmasına rağmen- ne demek?
Düzenledim gözleriniz kanamasın sevgiler
Çok ilginç benim dışında bir kaç kişi de yazmış. Ben de çok sert bir üslup takınmadım acaba sizin sorununuz destek verdiğim diğer üye olabilir mi? Çok yersiz alınganlık peşindesiniz çünküAldığım eğitimin hakkını burda değil saha da hastalarımın üzerinde veririm , olması gerektiği gibi ☺☺ Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺
Tekrar okudum, doğru anlamışım konuyu. Az önceki yazım tarzınızla doğru anlayabildiğim için kendimi tebrik edeyim o halde. :) Teşekkürler
Ateşli olan yavrumun başında bekliyorum, uykusuzluktan anlayamadım sandım:)Dur dur zaten tdk dava açacak banadüzenledim
Ben asla yazı dilinde sert cümle kullanmam ki öyle kim kime destek veriyo çok bariz olmadığı sürece de dikkatimi çekmez ha alınganlığa gelince şu anda sizin yaptığınız gibi benim de savunma yazmam gayet mantıklı bi hareket ki mesleğim ve çalışma alanıma müdahil olmaz had aşılmaz ise sevinirimÇok ilginç benim dışında bir kaç kişi de yazmış. Ben de çok sert bir üslup takınmadım acaba sizin sorununuz destek verdiğim diğer üye olabilir mi? Çok yersiz alınganlık peşindesiniz çünkü. Ayrıca sizi sahaya alalım daha faydalı olacağınız kesin
Hiiiii çok geçmiş olsun yawrularımıza olmasın bişey rabbim şifa versin inşallahAteşli olan yavrumun başında bekliyorum, uykusuzluktan anlayamadım sandım:)
Sevgili arkadaşınız ile aynı düşündüğünüzü anladık zaten ona karşı yapılan yorumlara -beğenmedim demenizden , ben gayet açık ve net yazdığımı düşünüyorum , bir dahakine tdk sözlüğünü elime alır da yazarım çooook büyük sorun iselakin fikrinize de saygı duyuyorum hayırlı geceler
duyguyu masumiyetce anlatan yazı diliniz için teşekkür ederimEvet telden yazıyorum bu otomatik düzeltme nedeni ile biraz karışmış olabilir kusura bakmayın
Bana verdiğiniz cevaplar ve diğer arkadaşlara verdiğiniz cevaplar arasında dünya kadar fark var ama neyse tabi ne niyetle yazdığınızı siz bilirsinizEvet çok hızlı okur çok hızlı yazarımsanırım kafamda yazacaklarımı toparlayamamdan tilkiler kuyruğunu tutamıyor beynim de
Kimse o ilettiklerinizde aldığınız eğitimin hakkını verin demiş mi yoksa ben mi görmemişimBana verdiğiniz cevaplar ve diğer arkadaşlara verdiğiniz cevaplar arasında dünya kadar fark var ama neyse tabi ne niyetle yazdığınızı siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?