Nedir bu aile sorunu ya 🤦🏻‍♀️

İsterseniz cümlelerinizi düzeltin. Çok karmaşık ve düzensiz olmuş. Belki telefondan yazmışsınızdır o yüzden olmuştur, bilemiyorum.
Ben ne anlatmak istediğinizi çok kavrayamadım? Kayınvalidenizle mi bir sorununuz var?

duyguyu masumiyetce anlatan yazı diliniz için teşekkür ederim Evet telden yazıyorum bu otomatik düzeltme nedeni ile biraz karışmış olabilir kusura bakmayın

Arama sorma dışında bi problemim yok şimdilik kv ile ki daha 2 aylık evliyim aslında noktalamaların üzerinde durulmasa genel bi konu idi

Arama sorma dışında bi problemim yok şimdilik kv ile ki daha 2 aylık evliyim aslında noktalamaların üzerinde durulmasa genel bi konu idi

aslında sadece noktalama değil sorun, başladığınız hiçbir cümleyi tam olarak bitirmemişsiniz :)

benim de gözlerim kanamadı desem yalan olur. Sadece genel, herkes gibi kelimeleri seçerek anlayıp cevap verdim. :)

Evet çok hızlı okur çok hızlı yazarım sanırım kafamda yazacaklarımı toparlayamamdan tilkiler kuyruğunu tutamıyor beynim de

Eşler bağımsızlıklarini kazanmış bireyler olursa kimse kimseye müdahale edemez.

herkesin alanı, sınırları belli olursa ve sınırlara saygı duyulursa sorun yaşanmıyor tecrübe ile sabittir.

Aileler de ilk etapta zorlansa da sınırlar net bir şekilde cizilirse kabulleniyor.Durmasi gerektiği yeri öğreniyor.Burda da ataerkil bir toplum olduğumuz için erkeklere daha çok iş düşüyor!!

Tdk sözlüğüne gerek yok o kadar eğitimin hakkını verin yeter size de iyi geceler

Aldığım eğitimin hakkını burda değil saha da hastalarımın üzerinde veririm , olması gerektiği gibi ☺☺ Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺
Çok ilginç benim dışında bir kaç kişi de yazmış. Ben de çok sert bir üslup takınmadım acaba sizin sorununuz destek verdiğim diğer üye olabilir mi? Çok yersiz alınganlık peşindesiniz çünkü . Ayrıca sizi sahaya alalım daha faydalı olacağınız kesin

Ben asla yazı dilinde sert cümle kullanmam ki öyle kim kime destek veriyo çok bariz olmadığı sürece de dikkatimi çekmez ha alınganlığa gelince şu anda sizin yaptığınız gibi benim de savunma yazmam gayet mantıklı bi hareket ki mesleğim ve çalışma alanıma müdahil olmaz had aşılmaz ise sevinirim

duyguyu masumiyetce anlatan yazı diliniz için teşekkür ederim Evet telden yazıyorum bu otomatik düzeltme nedeni ile biraz karışmış olabilir kusura bakmayın
Evet çok hızlı okur çok hızlı yazarım sanırım kafamda yazacaklarımı toparlayamamdan tilkiler kuyruğunu tutamıyor beynim de
Bana verdiğiniz cevaplar ve diğer arkadaşlara verdiğiniz cevaplar arasında dünya kadar fark var ama neyse tabi ne niyetle yazdığınızı siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…