- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Yazı ve yazı dilindeki doğru ,yanlış sizi tatmin edip etmediğine dikkat ettiğiniz kadar ,ilk önce Okuduklarınızı anlamanızı tavsiye ediyorum . Benim konuyu açmamdaki yaklaşım sebebini anlatmak içindi o dalları yazmam iyi geceler dilerim
Sevgili arkadaşınız ile aynı düşündüğünüzü anladık zaten ona karşı yapılan yorumlara -beğenmedim demenizden , ben gayet açık ve net yazdığımı düşünüyorum , bir dahakine tdk sözlüğünü elime alır da yazarım çooook büyük sorun iselakin fikrinize de saygı duyuyorum hayırlı geceler
Tdk sözlüğüne gerek yok, o bahsettginiz gibi bir egitim süreci Türkiye'de yok.Ben asla yazı dilinde sert cümle kullanmam ki öyle kim kime destek veriyo çok bariz olmadığı sürece de dikkatimi çekmez ha alınganlığa gelince şu anda sizin yaptığınız gibi benim de savunma yazmam gayet mantıklı bi hareket ki mesleğim ve çalışma alanıma müdahil olmaz had aşılmaz ise sevinirim ☺☺
Tıpta yandal olur da, konu sahibi pek bilimsel konuşmamış, bilemiyorum...Psikiyatri yandalı derken ? Tıpta oluyor mu böyle yandal olayı
Düzenleme için teşekkür ederim. Lakin benim ne dediğim ve demek istediğimi gayet iyi anlamışsınız :)Benzer hataları siz de yapmışsınız, yazmadan duramadım. Altı çizili olanlar hatalarınız. Birini bir konuda eleştirmek için o konuyu iyi bilmek gerekir.
Düzeltmeler için çok teşekkür ederim. Haklısınız benim de yanlış yazımlarım olmuş.Benim de dikkatimi çekmişti, yazmayayım demiştim.
Ama madem yazıldı bir kere, diğer iki hatayı da yazalım bari
Dizimi değil, “dizilimi”.
Terbiyesizleşebiliyor değil, “terbiyesizleşebiliyorlar” olmalı doğruları.
Amacımız Türkçenin doğru kullanılmasına dikkat çekmek.
Anadal"Sağlıkçı ,sosyal hizmet ve psikiyatri yandalımdan dolayı empati yönüm ile psikiyatrist yaklaşım ile soruyorum"
Anadalın neydi kurban? Hani bunlar yandal ya?
Hem bunca şeyi okudunsa senin sorman değil, milletin sana sorması lazım.
Sen nasıl psikiyatr olacaksın kendine hayrın yok
O kadar kötü bir kalp ve kötü bir bakış açısı ile yorum yapmışsınız ki şaşkınlık ile okudum ... Bu kadar niyet dışı bi yoruma bu kadarını bile zor yazdım istediğiniz gibi düşünün ...Tdk sözlüğüne gerek yok, o bahsettginiz gibi bir egitim süreci Türkiye'de yok.
Uyelerin noktalama işaretlerine yada yazım yanlışlarına çok takılmam ama kendini bir şeymiş gibi göstermesine çok takılırım.
Ilgi alanım deseniz anlarım, ama bu konularda eğitimliyim demek başka bir sey olur.
Br de üstüne insanlari okudugunu anlamamakla itham etmissiniz ama siz yazani anlamamissiniz..
Eğitimlerinizi icsellestiremediyseniz demek...
Bir de iddia ettiğiniz o kadar eğitimle aça aça açtığınız konu da, neden erkek ailesi kötü?
Gerçekten sığ olmanın bu kadarı...
Kotu kayinvalide/kayınpeder/anne/baba/cocuk/
gelin/damat yoktur, kötü insan vardır.
Doğru anladığımı düşünüyorum. Eleştirdiğiniz noktaya dikkat etmediğiniz için yazdım.Düzenleme için teşekkür ederim. Lakin benim ne dediğim ve demek istediğimi gayet iyi anlamışsınız :)
Ben konunun içeriğinden bahsetmiştim oysa ki.
Benim eleştirdiğim noktayı anlamamanız da üzücü oldu aslında.
Anadalacil tıp (diğerleri sonradan tamamladığım alanlardı) şunu unutmayın ki konuşmak , yazmak,yeri gelince tartışmak bi sanat ise insan telefon da yanlış söz , kelime dizilimi yaptı diye bu kadar mesleği ve işi işe hakarete maruz kalmaz ... Sadece bu sorduğum sosyolojik bi araştırma gibi bile anlaşılabilirdi. Sözüm sadece size değil lakin o kadar söz ,kelime ile kusan olmuş ki yazdığıma ,yazacağıma , pişman ettiniz. Sizin yazınız altından hepinize o ince ve duygulu yazılarınız için teşekkür ederim . Bu kadar kin kalbinize zarar...
Düzeltmeler için çok teşekkür ederim. Haklısınız benim de yanlış yazımlarım olmuş.
Ama konu sahibi konuyu düzenlemiş sanırım. Ben aslında diziliminden bahsetmek istemiştim. Daha doğrucu içeriğin anlaşılır olmamasından.
Çok güzel bir şekilde uyardığınız için de teşekkür ederim
Aslında haklısınız. Genelde Türkçe kullanımına yönelik eleştiriler hep yapılır. Bunda da sakınca yok zaten. Zira burada da öğrenilir. Ama aradaki yanlış kullanımların mesleki eğitim yeterliliğinin sorgulanması veya karaktere yönelik eleştiriler anlamında dile getirilmesi evet pek te hoş değil kanımca..
Günlerdir açılan konuları okuyunca yazmak istedim..Sadece hemcinslerimin dertlerini okuyan bi okuyucu olarak değil de ; Sağlıkçı ,sosyal hizmet ve psikiyatri yandalımdan dolayı empati yönüm ile psikiyatrist yaklaşım ile soruyorum
kızlar neden bu evliliklerde hep sorun ( genellikle ) erkek aileleri
Eşimin ailesi yüzünden , kayınlarım, görümcem yüzünden gibi sorunlar ön planda
Asırlar önceye dayanır evlilik müssesesi değil mi...
ki yıllardır evliliklerin ,sağlıksız bireylerin ,pedagojik açıdan sorunlu çocukların mutsuz ailelerden olmasını da göz önünde bulundurursak NEDEN BU SÜREGELİM...
ki bu kv kp n de kızlarının olmasına rağmen NEDEEENNN .
İnan’ın o kadar çok dertli insan var , sadece burda değil saha da ,burda bile dert dinleyip yada okuyup kendide yaşamış onlarca insan var ...
NEDENNN değişmiyor bu düzen , neden böyle gelmiş böyle gidiyor. Ben çektim gelin de çeksin deniliyor .
Misal Benim annem 2 gelin Sahibi ben kv den den çok çektim ben çektirir illallah ettirirsem karatoprak bürüsün gözümü dedi, (İnan’ın anlatsam yaşadıklarını annemin çoğunuz annesiniz göz yaşlarınızı tutamazsınız)
ayyy valla kızlarrr okuyup okuyup üzüldüğümden yazmak istedim hakkınızı helal edin uzun uzun yazmamı okuduysanız iyi geceleriniz olsun
Anadalacil tıp (diğerleri sonradan tamamladığım alanlardı) şunu unutmayın ki konuşmak , yazmak,yeri gelince tartışmak bi sanat ise insan telefon da yanlış söz , kelime dizilimi yaptı diye bu kadar mesleği ve işi işe hakarete maruz kalmaz ... Sadece bu sorduğum sosyolojik bi araştırma gibi bile anlaşılabilirdi. Sözüm sadece size değil lakin o kadar söz ,kelime ile kusan olmuş ki yazdığıma ,yazacağıma , pişman ettiniz. Sizin yazınız altından hepinize o ince ve duygulu yazılarınız için teşekkür ederim . Bu kadar kin kalbinize zarar...
İnan’ın vatan millet sorunu haline getirmeniz yeterince komiko hangi okulmuş biz de gidek. mezun olur olmaz 30 bin ta le garanti maaşı vardır.
hani sosyal hizmet psikoloji çift anadal yapıyorum deseniz neyse de, psikiyatri yan dalı ilk defa duydum.
ayrıntılı yazın da eğitim hayatınızı biz de ona göre bilelim hangi sorunlarımızı çözeceğinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?