Nedir bu çektiğimiz görümcelerden.....

şu görümceleri savunanlarda eminimki kendileri görümcedir ve görümce olanlara laf ettirmiyolar gelinlere laf söylüyolar bişey demiyorum yani

benimde abim ve bi erkek karedeşim var ben onları asla kıskanmam o yeterki mutlu olsun eşiyle ben onlara görümce değil kardeş olmak isterim ama benim görümcelerim önceden beni tanıdıkları halde evlendikten sonra ben kardeşime hakim olurum ağzıma baksın havalarına girdi ama eşimden yüz bulamayınca oturdular valla sağolsun eşim bana bırakmadan hallediyo allahtan ama yine dün akşam geldiklerinde bile iğneliyo yok ya valla nedesem boş... anlamıyorum bu insanları ben ailemde böyle şeyler görmedim bizde birbirini tutmak var bunlardaise bolbol iğnneleme var

bende bitek bende bukadar görümce var sanardımkaydirigubbakcemile3

görümcemi çok seviyorum ablam yok ama öz ablam gibi.herzaman yanımda hep destek olur çok memnunum ablacım seni seviyorum....

bende görümceyim benimde görümcem var annemle sorunlarıda oldu gelinimizin ama ben tavır yapmadım çünkü benim görümcem annesiyle her sorunumuzda bana demediğini bırakmazdı şimdi yapamıyor artık karşısında o cahil kız yok birde başkalarının yanında kaç senedir görümceyim gelinle aramızda en ufak bir sorun olmamıştır der galiba benim görümcede zamanla oluşan bir hafıza kaybı var

kızlar benım gorumce polıs okulunu kazandı bu ay yolcu 6 ay okulu var sonra tayını cıkıyor nasıl mutluyum okunu kazandıgına anlatamam cunku kurtuluyorum darısı kaynanam ve kayınpederımın basına ınsallah onlardanda en yakın zamanda kurtulum

ya evlılıkte korku fılmı gıbı...eşten cek kaynanadan cek eltıden cek gorumceden cek..
bende gorumceyım ...anlıyamıyorum...herseyımı konustugum ır arkadastır gelınımız bende onun ıcın oyleyım...
adı cıkmış dokuza ınmez sekıze...

Bu da benden konu başlığına itafen!!!!!

Kontesssss....

Hanedanların beyleri..sarayların kralları…şatoların kontesleri ....
İnsan giyinir mi…Giysi insanlaştırır mı!!!!!
Her dağın ardında bir ova..her ovanın tepesinde bir dağ mı vardır?

Kaf dağından bakanı görmek…Bakanın ayıbı değimlidir ki görmez kendini…Hakir görür yaradılanı..
Giydikleri üç kuruşluk çaput değil midir…görmez kendini…taht kurar bedenine…
Ne menem bişeydir ki hanedanların beyi..sarayların kralı..şatoların kontesi olmak..
Bir kefenin ardındaki et parçası değil midir bizi benzer kılan…

Eyvah…
Eyvah ki ne eyvah…
Boş fikirler evrene yayılır akıl olmayınca…
Ahlak olmaz akıl bedene set çekmeyince…

Uyursun melek uyanırsın şeytan…
Aynı kan..aynı karın…
Fenalığına mani olmaz!!!!

insanın kisilgi ilgili benimde üc görümcem var birisi hatanı iyiligini yüzüne söyler birisinin ne oldugunu anlayamadım ama birsi ha bire herseye sinir olur bir bakarsın cok iyi bir bakarsın seytan bu insanla nasıl anlasacaksınız ne oldugunu anlayamıyorsunuz
ama eltim tam bir baş belası benim ailem diyor baska bir sey demiyor aşırı havalı bencilin teki onun icinde kimse sevmiyor

Allah kısmet ederse 1 tane görümcem olacak eminim çok iyi anlaşacağız bunu his ediyorum
beni tanımadığı halde bana hediye alıp yollayan her düşüncemize destek veren hep yanımızda olan biri eminim ilerde benim ablam gibi olacak ben böyle his ediyorum :)

görümcem benden küçük, üniversite öğrencisi şimdi... hataları tabiki olur ama üzmedi beni hiç, çok severim onu, (bide annesini sevebilsem) gelir kalır bende dağınıktır mesela, ama o kadarınıda hoş görürüm nolcakki... elimden geldiğince ablalık yapmaya çalışıyorum ona, saçlarını kıvırcık yaptırdık en son gidip mesela nasıl da mutlu oldu canım... kızkardeşim yok benim onu öyle görüyorum ben

valla bende bi görümceyim ama öle sorularımız hiç olmadı ama bizde uzağız biraz mevki olarak ama beni abime devamlı korur benim arkamda olur gerçi düğüne bir hafta kala ben herşeyine arıza çıkarıyodum ona çok sinir oluyodum oda farkına varmıştı ve çok doğal karşılamış abime öle demiş doğaldır şimdi seni paylaşamıyo evlenince geçe demiş ölede oldu hoş düğünde yüzüne söledim:))))) gıcık oluyodum sana oda farkındayım dedi ve sarıldık onun dışında hiç sorunumuz olmadı gayet iyiz ama bu hoşgörü sevgiylşe alakalı bide ben küçüğüm abimin eşi genelde böle arızalar abla lardan geliyo sanki....

senağlama bende 5 tane görümce var. Başlangıçta hepsi melek gibi geliyordu.Ama içlerinden biri var sağolsun eşimle beni o kadar kıskanıyorki benim herşeyime kulp takarak önce aile içinde dedikodumu yapıp herkesi bana karşı dolduruyor ondan sonrade eşimi arayıp eşimi herkesin ağzından aldıkalrını da birleştirerek bir güzel doldurup salıyor üstüme. Aslında görümcemin yaptıklarını hiç takmayacağım kafama ama eşim hep beni haksız görüyor buna dayanamıyorum.

kızlar dün kocamla görümcem yüzünden kavga ettik.hayatta kimseden nefret etmedim ama ondan nefret ediyorum.kendisi de evli ama beni hiç sayıyor.tabi benim kocamda da suç var.o el bebek gül bebek büyütülmüş.sanki biz öyle büyütülmedik.görümcemle görüşmüyorum.ne düğünüme geldi ne de ailemden birini kaybettiğimde geldi.o kadar kin dolu bir insan ki anlatamam...bak elim ayağım dolandı...

Benim gibi görümce dostlar başına... anlayana tabi...abime ne gider ne gelirim . Sırf eşi huysuz, kıskanc, saplantılı abimi asla bizle görüştürmek istemez.. Ve bunun adını mesafe ciddiyet koyuyor küçük hanım...o yüzden abimin evinin yolunu ben hiç bilmem.. sormayın hasta birine denk geldik...koklayıp alınmıyor işte.. oysa nekadarda arkadaşca yaklaşmıştım ona... ne dediyse duymadım, abimin hatrı var dedim. Ama artık bizi ezmeye çalışmasına yüreğim dayanmadı. Abimede dedim sakın bize getirme eve almam dedim. Aslada onla polemiğe girmedim. Bundan sonrada girmem o kim tanımıyorum..:dilcikar:ben görümce falanda değilim..gelinimizde yok.....burdan bütün gelinlerede sesleniyorum EŞLERİNİZİ KISKANMAYIN GÖRÜMCELERİNİZDEN...değerinizi düşürürsünüz...

bugünlerde bende görümceme sinirliyim.Gerçi taa nişanlılık evresinde de vardı da şimdilerde daha ağır bu sinirim. İnşallah nefrete dönüşmez sadece sinirle kalır!
Çekemiyorlar mıı hazımsızlık mı var anlayamıyorum bir türlüü.Eşimin bana bişey alması onların yağlarını eritiyor.Onlara ne oluyorsa düşünün....!

walla ne yalan sölimm benimde böleee tutupppp kaydirigubbakcemile saçlarından sürükleyesim geliyo.Şeytan habire dürtüyoo kalplerini kırmam için ama sabrediyorum bakalım nereye kadar yutabilicem yaptıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…