- Konu Sahibi lahanabebek
-
sağol canımya..
kesinlikle şanslısın vallaa.s
benim 7 tane görümcem varsenağlama yani gelde ağlamasenağlama
bendede bir tane var cadının önde gideni evimizi döşerken bir kere olsun napıyosunuz diye ilgilenmedi kıskancın önde gidenidir..düğün günüde abisinin takılan paraları altınları çalmaya kalktı .tahmin ediyodum böyle bişey yapcaklarını .önlemimi almıştım tabi ertesi günde sıkıştırmışlar benim kocişi köşeye biz altınları alcaktık diye bide beni yan giriyolar kaydirigubbakcemile bi daldım aralarına ikisininde ağzının payını verdim o günden beri konuşmuyorum. onunda görümcesi olacak evlenince çok fena ah ediyom çeksin .
Benimkilerlede aram kötü değil ama bana surekli kızın olsun diye dua ediyorlar kendilerinin erkek evlatları yokya kıskançlıklarından dua ediyorum herzaman Allah onlara erkek evlat göstermesin böyle ayrım yaptıkları ve benimde psikolojimi bozdukları iç,n
görümce görmim ömrümcesırnaşık şey
benim 2 görümcem var ama sağolsunlar iyiler.onlarla iyi anlaşırız
aynı zamanda bende görümceyim ve gelinimizle de hiçbir sorunumuz yok
yani iki taraflada iyi anlaşıyorum ve bu yönden şanslıyım galibakaydirigubbakcemile5
vallaaa, bende 3 tane var, atsan atıLmaz satsan satıLmaz....kaydirigubbakcemile3 Biri kanser ilacı (Eskiler bunun ne demek oLdugunu bilir), diger 2siyLe Allah'a sukur problemim yok......kaydirigubbakcemile5 Aynı zamanda ben de görümceyim ama sanmıyorum benim hakkımda kötü düşünsün, ha beLki suratsız amann bazen cekiLmiyor demiştir kesin(!)sırnaşık şey ama iyi biri sağolsun yardımseverdir, Allah sahibine bagislasin, daimi mutLulukları oLsun ama işte herkes benim gibi oLamıyor... O görümceyi börüLce yapacam az kaldı....HeLe bi evleniimm de
bende görümceyim şekercim ama bende iyi bir görümceyim hiç bir zaman gelinlerimize karışmam çokta severim ama tabi nerde bizim gibi karışmayan görümce
demek istedigim de o cnmcm sengözlerimebaksanab bizi öpüp de başlarına padişah yapmaları lazım, şahsen ben kücük evlat oldugum icin biraz da karismiyorum, ama benimki de öyle olunca evdeki en kucuk olunca... :1shok: Her seyin sırası var her seyin !! :jeyyar:
demek istedigim de o cnmcm sengözlerimebaksanab bizi öpüp de başlarına padişah yapmaları lazım, şahsen ben kücük evlat oldugum icin biraz da karismiyorum, ama benimki de öyle olunca evdeki en kucuk olunca... :1shok: Her seyin sırası var her seyin !! :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?