Merhaba ,kv niz benimkine aşırı benziyor ..
Ne kadar zor durumda olduğunuzu biliyorum ,sizi nasıl aşağı çektiğini ve içten içe ömrünüzü çürüttüğünü de .. Burda bir çok insan yorum yapmış ama sürekli böyle bir kadına eminim maruz kalmadıklarından..
Benim kv nerdeyse nefes alışım bile onlara uymuyor diye saçma sapan bahanelerle ,kendi yalanlarının açığa çıkmasıyla hiç alakası olmayan bi konuya bile bana iftira atarak kendini haklı duruma getirmeye çalışmış biri .. Diktatör ve sadece benim dediklerim doğru ,eş çocuk kim ne derse tek doğru benim diyen biri ..
Çok sorunlar yaşadık ,eşim bas bas bağırdı olmadı anlattı olmadı ,iyilikle savundu olmadı ,konuşmayarak düzelmesini bekledi olmadı ..
Bütün aileye karısı için annesini babasını sildi attı diye düşman etti .. Hiç kimse de “anne senin de yanlışların var “ demedi kardeşleri babası hepsi eşime siper aldı..
Demem o ki bu insana ne yaparsan yap ,bi şekilde size müdahale etmeyi başaracak . Çünkü derdi o ,içindeki sevgisizliği öfkesini atabileceği her yolu deneyecek ..
Ben de uzun süre iletişimi kestim hem arkamdan konuşuyor hem de yüzsüzce beni arıyordu ..
Şimdi mesafeli olarak telefonda görüşüyoruz ,geçen gün 2 -3 gün aramadım diye yine eşime şikayet etmiş :)) Eşimde cevabını veriyor ama yapısı bu ve değişmiyor asla ..
O mesajlarını gördün Ya ,ben olsam arardım anne benim senle ne meselem var da bana böyle hakaret edebiliyorsun ,varsa bi hatam söyle ,herkesin doğrusu kendine ama kimse de senin söylediğin şeyleri haketmiyor de bitir konuşmayı ..
Sen ona ,o sana derken bunun sonu yok ki .. Ya eşin diyecek “anne ne çocuğum ne karım hakkında tek bi kelime etme benim sağlığım bozulacak ,o da senin hakkında konuşmayacak ,ya da sen her duyduğunda güzellikle anlatacaksın başka yolu yok ..
Böyle insanlarla başa çıkmak o kadar zor biliyorum ben de yaşıyorum aynısını ,Hayatınızı bu u düşünerek zehir etmeyin ,aydınlık ,güzellikler dilerim