Benim lohusaligimin icine edenlerin hamile kalmasini bekliyorum meselaBence sen de hemen 5 tane çocuk yap.onların evine git aynısını yap.bu işin başka çözümü yok:)
Gerçi temizlikten anlamayan tiplerse senin kirlettiğinin bile farkına varmazlar belki.
Hatta onlara gittiğin için iade-i ziyaret bile yapabilirler:)
Siz böyle deyince aklıma geldi yengemin teki misafirlerin yanında süpürge yapmaya kalkiismisti bayagi ayiplanmisti bir defa memleketi farklıdır bizim orda misafirin yanında öyle is yapmak falan hani sonrada yapılacak bişey se misafire kalk git demiş gibi algılanirCevap vereyim elimde sabunlu bezle, halı yıkama şampuanıyla halıya girişmem. Diğer yerlere yayılmasın diye lekeye göre bezle, ıslak mendille neyse iki dakikada kabasını alır geçerim.
Sezeryan oldum karnım çatlayacak bu kk patlatacak karnımı valla
Siz çok yaşayın..
Ne guzel misafirlerini agırlamıssınBen eğer çocuğumla gittiğim evde rahat edemeyeceksem,gözümün içine bakıla bakıla temizlik yapılıp üstüne birde laf sokulacaksa asla o eve bir daha gitmem. Bana gelen misafirde istediğini yapmakta özgürdür. Eşyalara birşey olabilir ama adı üstende eşyadır. Yeterki kalpler kırılmasın. 2 hafta önce evimde 40 kişilik davet verdim.20 tanesi çocuktu. Evin altını üstüne getirdiler gıkımı bile çıkarmadım. Önlem olarak alt kattaki halılarını kaldırdım,kırılacak eşyaları emin yerlere koydum. tüm gece bahçeden içeri içeriden bahçeye çıkıldı. Kimseyi sık boğaz etmedim. Herkes rahat etsin diye. Çok da eğlendik. Mutlu olduk hepimiz. Ertesi gün yerleri sildim,evi süpürdüm. Pazarteside tüm ev elden geçti. İnan hiçbirşey olmadı. Herşey yerli yerine oturdu. Biz halen arkadaşlarla partide ne kadar eğlendiğimizi konuşuyoruz. Herkes çok rahat ettiğini,harika bir evsahibi olduğumu söyleyince mutlu oluuorum. Benim için önemli olanlar insanlar. Eşya önemli değil. Şimdi çocuğun yok diye eleştiriyorsun. Yarın çocuğun olsun bakalımsen ne yapacaksın? Emin ol o zaman fikirlerin,davranışların değişecektir.
Ohoo 8 gün oldu bile :)Aa sen doğurdun mu
Hayırlı olsun:)
Bizim ailede de öyle algılanır.Siz böyle deyince aklıma geldi yengemin teki misafirlerin yanında süpürge yapmaya kalkiismisti bayagi ayiplanmisti bir defa memleketi farklıdır bizim orda misafirin yanında öyle is yapmak falan hani sonrada yapılacak bişey se misafire kalk git demiş gibi algılanir
İşin aslı ben de yemek seçerimO nedenle atıp tutamayacağım.
Ya ama cidden sorumsuz ebeveyn çok. Bizzati gördüm, çocuk şortunu indirdi, bir güzel halıya işedi. Annesi de güldü.
pasakli hatunlar basmis buralari hersey serbest olcakmismisda bilmem neymis....
yuz verdik deliye geldi micti haliya...
ev sahibi haklisin...
Çağırmayın sizde
İki kap yemek yedirmiş onca laf etmişsiniz
Eşiniz sabırlı biri size ses çıkarmadığına göre
Çocuk onlar doker sacar toplayıverin
Sizinde olucak yasayacak göreceksınız o kadar masumlarki farkında değiller batırdıklarının
Siz süper kültürünüzle nasıl yetiştireceksiniz bakalım hiç dökmeyecek saçmayacak mı çocuklarınız
İşte sen ne kadar titiz ol, olgun davranmaya çabala, birileri gelip seni buluyor. Halına işiyor böyleho ho, nasıl insanlar var sizin çevrenizde...
İşte sen ne kadar titiz ol, olgun davranmaya çabala, birileri gelip seni buluyor. Halına işiyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?