Ben de hep merak etmisimdir insanlar oturduklari yere nasil yemek dokmeyi becerebiliyorlarr? Hayir yani ben denedim olmuyor, anatomik acidan mumkun degil anca amuda kalkmam lazimYa hadi çocukları geçiyorum da, koca insanlar yerlere döke döke yese, tuvalet temizlemeyip sifon çekmese, ekmek kırıntılarına basarak yürüse siz ne yaparsınız Allah aşkına?
Ahkam kesmek kolay, Allah bilir öyleleri sizin evinize gelse öfleye püfleye elinizde viledayla kriz geçirirsiniz, temizliğe dikkat etmek ne zamandır konteslik, burnu havadalık oldu?
Salçalı sandalye çok mu normal, üstüne oturduğunuz şeyi nasıl salçaya bulamayı başarıyorsunuz size de onu anlatın.
Konu sahibi, bir daha gelmesinler mi demiş? Şimdi kendimi konu sahibin yerine koyuyorum da, bir daha gelmesinler demem tabiki. Ama o eltiyi, birini aracı yaparak uyarırım. Çocuklarına göz kulak olması için. Davet etmesin ama, gelicez dediklerinde de geri çevirmesin bence. Eşine de birşey demese daha iyi olurmuş.Yakınmasın derken, buraya konu açmasın manasında değil. Dert etmiştir, açar, beni bağlamaz sonuç olarak. Ben mesele kendimi konu sahibinin eşinin yerine koyuyorum ve halı, koltuk, perde kirleniyor diye kocam kardeşimi evimde istemese çok bozulurum.
Kardeşim ne kadar savurgan ve sorumsuz bir insan olursa olsun.
Onlar benim için eninde sonunda birer eşya.
Bence de elti ve kocası ve kaynana çok rahat insanlar ve konu sahibi istememekte haklı. Ama kendi başıma gelse, kocama yeğenlerin evimi kirletiyor, daha da gelmesinler demezdim, diyemezdim.
Kardeş yenge kayınebevynler küt diye kaza geçirse o çocukların amcası eşim çünkü.
Bana denmesine de izin vermezdim.
Ben de bilmiyorum ama, gayet de normalmiş buradakilere göreBen de hep merak etmisimdir insanlar oturduklari yere nasil yemek dokmeyi becerebiliyorlarr? Hayir yani ben denedim olmuyor, anatomik acidan mumkun degil anca amuda kalkmam lazim
Bunu bende merak ediyorum. Bazen görüyorum da, sandalyeden kalkıyorlar, sandalye ekmek yemek kırıntısıyla dolu. Nasıl yapıyorlar hala anlamış değilim.Ben de hep merak etmisimdir insanlar oturduklari yere nasil yemek dokmeyi becerebiliyorlarr? Hayir yani ben denedim olmuyor, anatomik acidan mumkun degil anca amuda kalkmam lazim
Valla ben herkesin evinde nasilsam benim evimde de aynisini baskalarindan beklerim yaniBen de bilmiyorum ama, gayet de normalmiş buradakilere göre
Temiz misafir istemek falan da garip karşılanıyor, görgü ve adap kuralları olmayan gelmesin evime arkadaş, çoluklu çocuklu kadınım ben bir de onların peşine mi düşeyim.
Sormak lazimBunu bende merak ediyorum. Bazen görüyorum da, sandalyeden kalkıyorlar, sandalye ekmek yemek kırıntısıyla dolu. Nasıl yapıyorlar hala anlamış değilim.
Eşiyle birlikte karar almışlar, öyle demiş. Yani elbette rahatsız olunan şey söylenebilir. Örneğin benim kuzenim çocukları da çok haşarı ve benim odamın kilidi bozuk taktıramıyorum, komple kapının değişmesi lazım. Geçen gün odamda yakaladım, kitapları, makyaj malzemelerini karıştırıp her yere saçmışlar.Konu sahibi, bir daha gelmesinler mi demiş? Şimdi kendimi konu sahibin yerine koyuyorum da, bir daha gelmesinler demem tabiki. Ama o eltiyi, birini aracı yaparak uyarırım. Çocuklarına göz kulak olması için. Davet etmesin ama, gelicez dediklerinde de geri çevirmesin bence. Eşine de birşey demese daha iyi olurmuş.
Cevap vereyim elimde sabunlu bezle, halı yıkama şampuanıyla halıya girişmem. Diğer yerlere yayılmasın diye lekeye göre bezle, ıslak mendille neyse iki dakikada kabasını alır geçerim.Yani çok merak ediyorum bembeyaz halınıza yemek dökülse "Ay ayıp olur" der silmez misiniz yoksa siler misiniz ?
Misafirperverlik kul köle olmak değildir hanımlar
Gelen misafirin de misafirliğini bilmesi gerek
Çocuklar yapıyordur, anneleri peşlerine koşuyorsa tamam derim. Kendi oğlumu ortalığa saldığımı ve ilgilenmediğimi hayal ettim, vallahi utandım.Valla ben herkesin evinde nasilsam benim evimde de aynisini baskalarindan beklerim yani
Uc cocugu olanin aile yemeginde bu kadar rahat olmasi, wc kullanmayi bilmeyen insanlarla muhatap olmak ... Cok rahatsiz olurum ben de
Ay bi de sirf esya degil pislik ya bu insan yerde yag salca ekmek varken nasil rahat oturur ki? Igrenc biseyÇocuklar yapıyordur, anneleri peşlerine koşuyorsa tamam derim. Kendi oğlumu ortalığa saldığımı ve ilgilenmediğimi hayal ettim, vallahi utandım.
Eşya önemli değil, alt tarafı eşya, aman eşya deniyor da o eşyalar ne emeklerle borçlarla alınıp düzülüyor, hem gelinin hevesle aldığı şeyler belki, neden malımız kıymetsiz olsun? Kimse kusura bakmasın saldım çayıra mevlam kayıra diye etrafta koşturup yağ salça saçacaklar, ben sadece eşya diye düşüneceğim, ne borçlarla alınıyor onlar.
Sezeryan oldum karnım çatlayacak bu kk patlatacak karnımı vallapasakli hatunlar basmis buralari hersey serbest olcakmismisda bilmem neymis....
yuz verdik deliye geldi micti haliya...
ev sahibi haklisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?