Negatif düşüncelerden kurtulmama yardım edin lütfen!

Elbet dönem dönem ibadetlerimi aksattğım oluyor ama inanın kuran, teheccüt, namaz çoğunlukla hayatında olan biriyim, zaten öyle olmasa kesin çoktan ağır depresyona girerdim. İnsan mecbur tevekkül ediyor. ..

Aman aman depresyon olmasın nolur salmayın kendinizi.İsterseniz kırın dökün isterseniz gezip tozup coşun ama depresyona sürüklenmeyin.Dualarim sizinle inşallah iyi haberlerinizi alırız.Sevgiler

Kendi kendime konuşmak biraz zor oluyor bu aralar eşim de hep evde, deli muamelesi görmeyeyim bi de ama bende yazmayı düşünüyorum, yazıp yazıp sonra yırtıp atmayı... Güzel dilekleriniz için teşekkürler

Acımı atlatma kısmı kolay da sonra tedavi esnasında pozitif olmak zor malesef. Zaten konuyu da ondan açtım ama güzel fikirler geliyor herkes sağolsun

O zaman siz bu dediğim konuları çok daha iyi anlarsınız. Faydası olur umarım burada yazan her şeyin. :)

devlet hastanelerinde psikologla görüşme ücretsiz
hamile kalmaya çalışma düşüncesini aklınızdan çıkarın bence, sürekli bunu düşünmezseniz kendiliğinden olacaktır diye düşünüyorum
stres biterse sorun çözülür hayırlısıyla

Dogru söylüyorsunuz canim,ben bu acidan düşünmemiştim insan daha cok bie girdaba giriuor farkinda olmadan fazla umutlanmakta bilincaltina oyun. Bazi seyler bizim elimizde degil yıkımı daha kotu oluyor
Kesinlikle öyle.
Pskologtan tutun alternatif tıbba kadar herşei denedim , paramı çöpe atmaktan başka işe yaramadı.
Bütün acılarım ben isteyince geçti.
Kendi kendime artık dur dediğimde.
Kendi kafamda beni ikna edecek cümleyi kendim bulduğumda geçti hepside.
Yaşayan bilir.

Amin cnm inşallah. Zaten hep kafamı doldurmaya çalışıyorum başka türlü baş edemem. Ne kadınlar var biliyorum yolda bebek görse ağlayan, şükür öyle değilim. Umudum da hiç bitmedi. Tek sorun zihnindeki negatif düşünceleri kontrol edememek. Anlattığın hikaye çok güzel :)

Randevu sistemine bakıyorum psikolog seçeneği çıkmıyor, önce psikiyatriste randevu alıp daha sonra ondan mı sevk istemek gerekir acaba? Bi de devlet hastanesi psikoloğu terapi yapar mı ki?

Tatlım dün acildeydim yazamadım
Eşinde bulur iş inşallah canım Allah rızkı veren Allah mobing çok stres yapıyor bilmezmiyim?
Bizim memorial gurubundan bir kaç kişiye rastlamıştım kendinde bir sorun yokken embriyoları sağlıksız olan sanş biraz konu vardı bakmak istersen işaretlerim.
Şimdi bebeklerine kavuştular.

Bana genetikçi Dr da dedi
Bölünme aşamasında yumurta veya sperm kalitesizliği etkili
Stres te bölünürken embriyoyu etkiliyor dedi.
Ben YouTube da mistik yolu dinliyorum
Parkta veya Deniz kenarında oturuyorum
Sevdiğim arkadaşlarıma gidiyorum
Annemle vakit geçiriyorum
Bir kaç birşey aldım kendime
Saçlarımı değiştirdim
Böyle negatiflik ten kurtulmaya çalışıyorum cnm
Güzel günler gelecek herşey çok güzel olacak tatlım

Dogru söylüyorsunuz canim,ben bu acidan düşünmemiştim insan daha cok bie girdaba giriuor farkinda olmadan fazla umutlanmakta bilincaltina oyun. Bazi seyler bizim elimizde degil yıkımı daha kotu oluyor
Benzer şekilde bende son tedavide akapuntur denedim seansı 200 TL. Bi sürü para, zaman gitti. Sanki faydası da var gibiydi ama sonuç negatif olunca insan giden paraya da emeğe de üzülüyor

Randevu sistemine bakıyorum psikolog seçeneği çıkmıyor, önce psikiyatriste randevu alıp daha sonra ondan mı sevk istemek gerekir acaba? Bi de devlet hastanesi psikoloğu terapi yapar mı ki?
Önce psikiyatriste gideceksiniz, terapi almak istediğinizi söyleyin. O sizi yönlendirir psikoloğa. Tabii ki devlet hastanesinde terapi yapılıyor 0

Önce psikiyatriste gideceksiniz, terapi almak istediğinizi söyleyin. O sizi yönlendirir psikoloğa. Tabii ki devlet hastanesinde terapi yapılıyor 0
Bunu duyduğuma çok sevindim. Nette biraz araştırma yapmıştım devlet psikologları terapi yapmıyor sadece analiz, test vs yapıyor demişler hep ondan hiç o yolu denemedim. Hemen psikiyatri bölümüne randevu aldım haftaya gidicem inşallah sorun çıkmaz. Bulunduğum ilçenin imkanları çok iyi değil burda umduğunu bulamazsam merkezde denerim şansımı

Tez zamanda Allah bebeğinize kavuştursun sizi sadece bunu söyleyebiliyorum size:))

İnşallah olur Allah büyük Teyzemin 16 yıl sonra çocugu oldu O zaman nasipmiş demekki herkesin nasibi kısmeti ayrı. Allah daha kötü şeylerle sınamasın.
Hani bu 16 yıl sonra olanlar ya da 11.tüp denemesinde çocuğuna kavuşanlar vs iyi niyetle örnek verilir ya hep benimse içimi parçalıyor. Ya benim de o kadar beklemem gerekirse ya benim de o kadar uğraşmam gerekirse diye. Ve malesef korktuğum başıma geliyor daha şimdiden 5 yıl ve bir sürü tedavi oldu bile. Rabbim inşallah daha fazla bekletmez. İnanın bu süreçte 1 yıl bile büyük acı, kayıp. Genç anne olmayı çok isterdim bu hayalim bile yavaş yavaş gidiyor elimden

sizi anlıyorum zor bir durum inşallah tez vakitte çocugunuz olur

Tavsiyeniz için teşekkürler, okuyacağım :)

tüp bebek denemişsiniz sanırım
histeroskopi yaptırdınız mı
öncesinde eşin ve sizden alınan örnekler ile genetik tarama testi yapıldı mı?
embriyolar pgt ye gitti mi?
Evet canım ilk deneme negatif olunca hemen eşimle genetiklerimize baktırdık bir sorun yok çok şükür. Ama embriyolar pgt filan hiç denemedim çünkü maliyeti çok yüksek ama bizim oluşan tüm embriyolar hep transfer edildi ya hepsinin genetiği bozuk ya da başka bi sorun var ama bulamıyoruz. Şuana kadar 8 embriyo transfer edildi

Şuan fazla ara verme şansım yok malesef 4 ay geçici menapoza sokuldum, histeroskopi oldum, bi takım ilaçlar kullanıldı onların etkisi geçmeden donmuş embriyolarımla denemem lazım yoksa tüm tedaviyi bi daha başa sarmak hem ciddi zaman kaybı hem de maddi kayıp olacak o yüzden hemen toparlanma lazım... Konuyu açma sebebim de bu 1-2 ayda nasıl eskisi gibi pozitif, umutlu olurum. Ama şükür biraz pozitif olmaya başladım. Buradaki bazı önerileri araştırıyorum iyi geldi

Anladım.o zaman umarım hayırlısı ile olumlu bir sonuç alırsınız.benim olmaması için sebep yok ama olmuyor,zamanı değilse eğer tedavi de boşa gidecek diye düşündük ve erteledik.bu çektiğiniz sıkıntılarınıza değer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…