Negatif düşüncelerden kurtulmama yardım edin lütfen!

5 senedir aynı hekime mi gidiyorsunuz.hekimi değiştirin.tüp bebek başarısı yüksek hastaneler var.araştırın.taksimde bie büyük hastame vardı on sene evvel.sadece tüp bebek üzerine.ben olsam bu tür hastanelere giderim.belli bir süre verim alamazsam hekim değiştiririm.ne demek psikolojik.saçma

Bunları bi araştırayım, çok teşekkürler

Her ne kadar genelde böyle düşünsem de bazen çok üzülüyorum. Benim kadar çocukları çok seven biri nasıl anne olamaz düşüncesi kahrediyor... Ya da hamile kalma hissi nasıl birşey ki sorusu kafama takılı eriyor. Aslında bakış açımı değiştirmiştim herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil, biz eşimle böyle de mutluyuz diyordum ama anne olmak için çabalamaktan da duramıyorum hani biri çıksa deseki boşuna uğraşıyorsun bırak artık sen anne olamazsın, kabullenip bırakıcam ama hangi doktora gitsem tedaviyle kesin olur sakın pes etme diyor

Yazan oldu mu bilmiyorum ama hep tavsiye ettiğim, bana da terapistimin önerdiği bi kitap var. "İyi Hissetmek" yazarı psikiyatriat ama insanın bakış açısını değiştiriyor.
Bir de ben youtube dan başlangıç yoga videosu izleyip evde yapıyorum. Vücudu ve zihni rahatlatıyor.

Aslında olayın özünde sizin "süreç mükemmel olacak ama sonu yine kötü bitecek" diye şartlamanız yatıyor.
Belki artık istemiyorum,olursa olsun diyip bırakırsanız zihninizi boşaltıp denerseniz daha kolay olabilir. Allah gönlünüze göre versin,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Allah yardımcınız olsun İnşallah sağlıkla alırsınız bebeginizi. Bol bol dua edin.

Canım seni hatırlıyorum durumlarımız benzerlik taşıyor bizde genetik problem var ona baktırdınız mı?eşim de bankacı
Eşinin iş durumu ne oldu?
Allah kolaylık versin
Bende eski bankacıyım iş bakmaya başladım ama piyasa kötü biraz

Sanırım sizinki olumsuz düşünmek değil,yine olmadı olmayacak korkusu.umitlenmek sonrasında hayal kırıklığına uğramak mi istemiyorsunuz.benim öyle de.kabullendim bir süre sonra şimdi kafam daha rahat.

Çok teşekkürler

Çok teşekkürler
Eğer bir faydam olduysa ne mutlu bana. :) Ama burada yazılanları es geçmeyin lütfen, diğer arkadaşların dediği bu çekim yasası olaylarını ve benim dediklerimi mutlaka araştırın. Bu tarz uygulamalardan çok ciddi sonuç alanlar var, eh hepsi de tesadüf olamaz ya. Einstein, Tesla gibi önemli adamların bile frekansın ve enerjinin önemini anlatan sözleri var. Eğer etten püften bir şey olsaydı bu zeki adamlar bu olayı bu kadar irdelemezlerdi. Ve çekim yasasıydı, enerjiydi, frekanstı bunları yaparak güzel sonuçlar alan oldukça büyük bir kitle var. Dediğim gibi tesadüf olduğunu zannetmiyorum açıkçası, tesadüf olsaydı eğer o kadar argüman yazılmaz, tartışılmazdı bu kadar çok. O yüzden önce inancınızı içinizde yeşertin, sonra da bu uygulamalara başlayın. :)

Tavsiye : asla terapi falan almayın.
Asla pskolojik kitaplar okumayın,
(Yüzde yüz aynı durumu yaşadığım için tecrübeliyim)
Sadece sürekli şunları söyle kendine ;
Yaşadığınız şey sadece sizin başınıza gelmiyor.
Yani bu konuda yalnız değilsiz.
Yaşadığınız acıları sıkıntıları kabul edin.
Yaşadım ve bitti deyin.
Sürekli diyosunuz ya , millet hemen pat diye hamile kalıyo çatır çatır doğuruyo , ben neden bunları yaşıyorım , ne suç işledim kimin günahını aldım diye ,,,,, siz bir sınavdasınız ki herkesin sınavı farklıdır.
Sabredersen ve şükredersen zamanı gelince elbet olacak.
Tedaviye başladığında sakın busefer olmalı yoksa yıkılırım mahvolurum deme.
Başladım bakalım hayırlısı olmazsada zaten bu duyguya alışığım de.
Kolay değil ama yaşadığın acıları kabul etmek işini kolaylaştırır.

Merak ettim.neden terapi almasın? Ya da psikolojik kitap okumasin. Yani su spiritüalist kitaplardan mi bahsediyorsunuz? Dua falan yada evrene pozitif mesajlar.yollama vs
Cok şaşırdım yoruma. Terapi neden almasin

Ne güzel bir hikaye. İnşallah bi gün de beni anlatırlar böyle.

Allah gonlunuze gore versin.Ben zorlamamak gerektigini dusunuyorum olmuyorsa Allaha birakip hayatina devam etmeli insan..

Valla benim size en büyük tavsiyem bolca dua okuyun ve mümkünse geceleri namaz kılın.O kadar ilaç içiyorum depresyon tedavisi için ama var ya içimden bir kere Allahtan umut kesilmez dedim mi içim rahatlıyor. Yani ben de doğru düzgün bir müslüman değilim de Allah çok büyük diyorum elbette geçer yaşadıklarım diyorum bu şekilde rahatlatiyorum kendimi.

Allah'ım en kısa sürede o güzel duyguyu tattırsın size inşallah.
Doktorunuz haklı.Her şey beyinde bitiyor.
Eğer siz sürekli "nasılsa negatif olacak" diye düşünürseniz beyniniz bunu öğrenmeye başlar.
Olumlu düşünecek bile olsanız muhtemelen bir durumun olumsuz yanından olumlu yanına sıra gelmez.
Zor da olsa güzel şeyler tekrar edin.Kendi kendinize konuşabilirsiniz mesela.
Bana çok iyi gelir bazen kendi kendimi teselli etmek.

Yok canım çok doktor gezdim ben. İstanbullara bile gittim. Şuan bulunduğum işin en iyi merkezindeyim, doktorum harika biri. Bi noktadan sonra tıpta çaresiz ki. Embriyolar genetik incelemeye gidiyor sağlam olan transfer ediliyor , rahim sağlam, bağışıklık baskılanıyor, kan sulandırıcılar vitaminler kullanılıyor yine de insanlar negatif sonuç alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…