Negatif düşüncelerden kurtulmama yardım edin lütfen!

Üzüldüm
Bende tamamen
Harfiyen aynı durumdayım
Deli gibi telkin yöntemleri araştırıyorum yok olmuyo
Tek sebebi psikolojik
Çare yok sanırım
Embriyolog diyorki zihnen hamileliği gerçekten hazır olursan en bozuk embriyoyu da koysak vücudun onu onarır iyileştirir ve sen yine de hamile kalırsın ama işte onu nasıl yapıcaz?

Zaten şuan kendimi tamamen kitaplara verdim, bari şuanki sıkıntıma faydalı olacak bişeyler okuyayım diyorum onun araştırmasındayım

Spiritüel kitaplar insana terapi gibi geliyor..nasıl daha olumlu bakabiliriz hayata yol gösteriyor..internetten olumlu düşünme, negatiften arınma gibi konuları okuyup uygulayabilirsiniz.Sevgiler.
Bana direk önerebileceğiniz şeyler var mı? Şu kitabı oku ya da şu İnternet sitesini incele vs gibi?

İşte bu terapi gibi bir bakış açısı oldu. Evet belki de onun hayatı için doğru zaman değildi henüz, bunu sevdim

Bu tarz hamile kalamama durumlarında bilinçaltının bir etkisi olabiliyor. Bilinçaltı kodları ve blokajlarının hamile kalmayı zorlaştırdığını okumuştum. Ayrıca frekansların ve enerjilerin de hayatımızın seyrine çok etkisi oluyor, kendimizi hangi frekansa uyumlarsak ve hangi enerjiyi kendimize çekersek onu hayatımızda yaşarmışız. Bunun için internetten ve YouTube’dan “hamile kalmak için olumlamalar”, “bilinçaltı kodlarını değiştirme ve blokajları kaldırma”, “hamile kalma frekansı”, “doğurganlık enerjisi”, “gebe kalma aktivasyonu” gibi aramalar yapabilirsiniz. Burada bazı hanımlar da bahsetmiş, çekim yasasına giren olaylar bunlar. Aslında her şey enerji ve frekanslardan oluşuyor ve bütün olay yaşamak istediğimiz gerçekliğin frekansına uyumlanmak. O yüzden burada yazdıklarımı araştırırsanız eğer size yardımı olacağını düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Bence de kesinlikle.. Peki bunun için bana direk önerebileceğiniz bir kaynak var mı?

O kuralı bana da öğretseniz

Embriyolog diyorki zihnen hamileliği gerçekten hazır olursan en bozuk embriyoyu da koysak vücudun onu onarır iyileştirir ve sen yine de hamile kalırsın ama işte onu nasıl yapıcaz?
Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın yaşamayan anlayamaz ama Allah beterinden saklasın. Konuyu takipteyim

Çok mu boş vaktin var ? Çalışıyor musun ?
Kendine çeşitli meşgaleler bul ,yalnız kalma ,kendini dinleme bir süre .kafa kurar durur çünkü ..

Bence de kesinlikle.. Peki bunun için bana direk önerebileceğiniz bir kaynak var mı?
Ben yabancı kaynaklar okudum ama Türkçede de var , hatta ‘Evren’den torpilim var ‘ diye bir kitaptı galiba onu da okumuştum . Bu yüzeysel olarak şöyle böyle diye formül ile gösterilecek birşey değil maalesef :/ ama internete Evren’den istemek - çekim yasası vs. Yazdığınızda bin bir türlü video - makale karşınıza çıkacak .

Spora basla. Bir koşu bandinin üstüne çıktığında bir süre sonra olumlu düşünüyorsun zaten.

Es gecme bunu cok faydasinu görürürsün her anlamda. Hormonlarini da düzenler.
Daha önce dönem dönem spor yaptım. Şimdi de kendimi kapalı bir ortama kapamak yerine parkta yürüyüşe çıkmaya başlayayım en iyisi o da rahatlatır haklısınız

Yoga, meditasyon olayını da bi gündeme alayım

Amaaan olursa olur .5 senedir evliyim. Zaten kendimi sıksam da olmuyor . Ne sıkip hasta edicem kendimi. Varsin 1 sene daha olmasin diyerek acil bir kitap okumaya candy crush falan oynamaya butceniz el veriyosa biraz gezmeye baslayin. Etrafinizdan da "cocuk ne zaman. Deniyo musun " gibi sorular soran art ya da iyi niyetli herkese "biraktik artik herseyi denedik dr sorun yok bakalim kismet Allah ne zaman verirse " diyin. Onunuze bakin

Rabbim tez vakitte hamile kalmanizi nasip eder insallah

Bu bilgilendirici bir mesaj oldu teşekkürler, dediğiniz konuları araştırıp inceleyeceğim. Bilinç altımı kontrol altıma almam lazım

Bu bilgilendirici bir mesaj oldu teşekkürler, dediğiniz konuları araştırıp inceleyeceğim. Bilinç altımı kontrol altıma almam lazım
Rica ederim. Eğer İngilizceniz varsa bu konularda daha çok kaynağa ulaşabilirsiniz. “Frequency for pregnancy , “clearing subconscious negativity” gibi gibi aramalar da yapabilirsiniz. Hem İngilizce hem Türkçe bir çok kaynak var bu tarz konularda ama özellikle YouTube’daki bu tarz yabancı kanalların daha açıklayıcı bilgileri var. Umarım dileğinize en kısa sürede ulaşırsınız.

8 yıllık evli arkadaşım aynı siz gibiydi. O kadar çok tedaviye girdi ki, iş yerine gelip amaan bu da olmayacak nasolsa diyip, yaz tatiline yurt dışı tur alırdı. Gerçekten tedavisi sonuç vermezdi o da yurt dışına gidip kafa dağıttı her sene. Bu sene hiç tedavi olmak istemedi, bu arada eşinde de kendinde de sorun yoktu, doktoru çok sık karşılaştığımız bir durum demiş. Bu sene de tedavi olmadan şubat tatilinde termal bir tesise gitti, sıcak havuz, soğuk havuz, kaydıraklar..Annesinde kalmış bir kaç gün yorganları yatakları taşıdım her gün üst kata diyor. Adeti gecikmiş ama sizin gibi zaten olmayacak, hava değişimi herhalde demiş. Ve bizim kız bunları yaparken aklına nihayet test yapmak geliyor, 3 buçuk aylık, resmen tedavisiz hamile olduğunu öğreniyor. Ancak o umudunu gerçekten kesmişti. Kafasında bebek olayını bitirmişti. Senelerdir köşelerde onu ağlayarak çok buldum. Son bir senedir evlatlık araştırıyoruz lafını duyar olmuştum. Ama geldi, sapasağlam kız çocuğu. Masmavi gözlü, sapsarı bi şey. Hayal bile etmedim bu kadarını diyor. O yüzden umut hiç bir zaman bitmemeli, bitti dediğiniz an gelir ))

Çok mu boş vaktin var ? Çalışıyor musun ?
Kendine çeşitli meşgaleler bul ,yalnız kalma ,kendini dinleme bir süre .kafa kurar durur çünkü ..
Canım 2 senedir çalışmıyorum malesef hamile kalabilmek için gördüğüm tedaviler çalışma hayatımı da etkiledi. Çok sık kontroller oluyor, hiç bir iş veren de o kadarına tahammül gösteremiyor. Ama özel ders veriyorum haftada 2 gün. Kitap okumaya verdim kendimi bu aralar

O zaman dışarda birşeyler yapsan ? Kurslara falan katılsan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…