Nelerden ya da kimlerden bktnz?

evlilik yolunda ilerleyen biri olarak herkesin herşeye burnunu sokmaya çalışmasından bıktım
laelaelaelaelae böle yapasım geliyor

Gozlerimin icine bakarak durust olmayi beceremeyen herkesten biktim,ciddi bir hayat,es,dost detoksuna girdim,hayirlisi..COLOR]...

Gozlerimin icine bakarak durust olmayi beceremeyen herkesten biktim,ciddi bir hayat,arkadas detoksuna girdim, hayirlisi....

ikiyüzlü insanlar, iyi niyetten anlamayan, hoşgörüsüz, yalan söylediği ayan beyan ortadayken gözünün içine bak baka, uyarmama rağmen, ısrarla yalan söyleyen, yaptığı cahilliğinden değil tamamen kötü niyetli olan insanlardan bıkıyorum. Fazla muhattap olmamak en iyisi.

Son düzenleme:
herseferinde haberlerde savas görmekten biktim..insani dehsete düsürecek kadar korkunc canilesmis insanliktan cikmis yaratiklarin haberlerinden biktim..

aynı filmi tekrar izliyormuş gibi yaşamaktan bıktım bir sefer sonu farklı olsun :) yaşananlar aynı insanlar aynı tahmin edip görmezlikten gelmekten bıktımmmmm

ayrıldığım sözlümden ve onu cadaloz annesinden
sürekli neden ayrıldınız diye soranlardan
ve de ikide birde başka konu yokmuş gibi bu konunun açılmasından bıktım gına geldi..öööööööööffffffffffffffffff
......

- ugurlarinda cok fedakarlik yaptigim bazi kisiler
- yuzume gulup arkamdam konusan iki yuzluler
- soz veripte kaybolanlar
- durust olamayan gucsuzler..vs..diye uzar bu liste...

bana baska konusup da arkamdan baska konussan insanlardan
tv de hergün vahset görmekden
isi düsdügünde beni hatirliyan insanlardan
esimle olan askimizi ,mutlulugumuzu kisakanan o geri zekali kadindan ( o kendini biliyo)
vede dogumda olsuan o igrenc catlaklardan bikdim ama az kaldi yakinda kurtuluyorum sizdennn :jeyyar:

Son düzenleme:
aşırı önemseme huyumdan bıktım yaa

uff ne var azcık satmışım bu dünyanın anasını diyipte sallasam !
kötükedihüso

BIKTIM YA AYRI YASAMK ISTIYORUM ARTIK ANASIYLA BABASIYLA YASAMAK ISTEMIYORUM KENDIMIN ISTEDIKLERINI YAPMAK ISTIYORUM YETER ARTIK YETER benneyaptımki

işi dusunce peşimde dolanan insanlardan bıktım !
benim iyi niyetimi istismar edenlerden bıktım...

ben önce kendimden bıktım

-herseyi ince düşünmekten
-baskalarını düşünerek yaşamaktan
-kim benim için nasıl düşünüyor diye düşünmekten
-kendime güvenmemekten
-herseyi kafama takmaktan
-çok çabuk kırılmaktan...SIKILDIMM..artık bunları düşünmek istemiyorum yaa..diğer beni mutsuz eden insanlara gelince bu huylarımdan vazgeersem onlarda yok olucak zaten..kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…