Nelerden ya da kimlerden bktnz?

hastalıklarımdan bıktım,bir türlü iyileşememekten bıktım.

eşimin vıdı vıdı konuşmasından bıktım.(bu günlerde sesi beni çileden çıkarıyor)

işten güçten bıktım. upuzuuuuuuuuuun bir tatile ihtiyacım var.

hayatımdaki olumsuzluklardan bıktım.insanların bencillikleri ve merhametsizlikleri beni çileden çıkartıyor.söz verip,umutlandırıp,hayal kurdurup,sonrada bütün hayallermi ve umutlarımı yıkan insanlardan bıktım

patronumun sorumsuzluklarından bıktım.....
internette geç açılan sayfalardan bıktım....
benim saçlarım neden banyodan çıktıktan sonra reklamlardaki gibi şekilli olmak yerine yoluk yoluk oluo ve ben hergün saçıma şekil veriorum bu durumdan sıkıldım...
hayatım çok monoton....
bundanda sıkıldımmmm...

şu çalan telefonlardan bıktım, içimden bir ses çek fişlerini kurtul diyor ama maalesef işim bu
mesleğim olmadığı halde yaptığım işten bıktım, bu işi yapmaya mecbur olmaktan bıktım,
mecburen çalıştığım işyerindeki beyinsiz insanlardan bıktım
bu iş çin sözler verip, umutlandırıp, bana hayal kırıklığı yaşatanlardan bıktım
evlendiğimizden beri borç ödemekten ve bütün ay parasız gezmekten bıktım,
evliliğimin tadını doya doya çıkaramamaktan bıktım
umutsuz olmaktan bıktım, polyannacılık oynamaktanda bıktım

Son düzenleme:
yenıden doğmuş gibiyim sadece sıkıcı ınsanlardan bıktım .
sıkılmak,stres artık istemiyorum..

ikiyüzlü ve kiskanc insanlardan....daha bi kac gün önce birini gördüm selam verip siritiyordu bana hic birsey olmamis gibi.....halbuki hakkimda dedikodu yapmis bi kac kisiye.......:mymeka:

hayatımdannnn beni anlamamalarından beni yanlzı bırakıp giden kocamdan sürekli bişeyler için beni suçlayan insanlardan kaynanamdan üstüme gelmesinden kendimden bıktım ben böyle degildim hayatan zevk almıyorum sürekli emir verilmesinden bıktım beni kulanmalarından bıktımmm yanlızlıktan bıktım evde tek başıma oturmaktan paylaşım yapamamktan bıktım kendimi başkalarına anlatamamktan bıktım bıktım bıktım offfff

Dunyanin sadece kendi eksenleri etrafinda dondugunu sanan,bencil,saygisiz,korkak,fazla akilli (!) kucuk dunyalilardan biktimmm ....

Sırf birilerine yaranmak adına,
iftira atanlardan,bunları duymaktan,yalancı kahkahalar duymaktan bıktım...

Sırf birilerine yaranmak adına,
iftira atanlardan,bunları duymaktan,yalancı kahkahalar duymaktan bıktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…