Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Eşimin ilgisizliğinden, herzaman ilgi gösteremesine bulduğu nedenlerden bıktım.....:teselli:
ıstediğim gibi yaşayamamaktan da usandım..-tatlicadiarzu-

okuldan derslerden sınavlardan bıktm
hergün aynı şeyleri yapmaktan bıktım
mutsuz olmaktan bıktm
sevglmle tartşmaktan bıktım

bu siteye üye olan nadya83 isimli şahsın sürekli herkese sataşmasından fenalık geldi bana artık. YETKıLıLER DUYUN SESıMı LÜTFEN

herkese ağır eleştiriler yapıp kendine yapılınca kıyamet koparıp bi sürü laf söyleyen nickini değiştirip tekrar üye olan o üyeden bana fenalık geldi kendini iyi bilir o

Kendi menfaatleri için , insanları kullananlardan , kaba ve kavgacı insanlardan , övünen kişilerden, tüm yolları kendilerinin sana şöförlerden , kendi evinde size gerekli değeri vermeyen ama kendi size gelince izzet ikram isteyen sivri zekalılardan , aşağılık kompleksinden dolayı kendinden güzel insanları kıskanıp aptalca konuşan insanlardan , dedikodu yapanlardan , iftira atanlardan , yalan söyleyenlerden , kalabalık otobüs ve minibüslere binip özellikle yer verilmesini isteyenlerden hatta sanki küçük çocuğunuzu kucanıza almak zorundaymışsınız gibi davranan kişilerden , dengesiz davranan yani bir gün çok samimim olup başka bir gün sizi tanımayan insanlardan gıcık kapıyorum , sevmiyorum hatta nefret ediyorum .Ben de amma doluymuşum he :))) Bu topick iyi geldi .

hava almak için dışarı her çıktığımda sürekli karşıma gelen rutin ve sinir bozucu şahıslardan
bir düğüne ya da kalabalık mekana girdiğimizde uzaydan gelmişim gibi tepeden tırnağa süzen kadınlardan
Annemin sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar hatırlatmasından,laf söylemesinden
Rutin hayatımdan
kavuşamamaktan
söz veripte sözünde durmayan arkadaşlarımdan bıktımmmmmm.. şimdilik =)

yapmayı istemedigim ama yapmak zorunda oldugum şeylerden bıktım...
kurtuluşu yok zevk almaya bakıyorum :)))

umursamazlığından kaba saba davranmasından kaydirigubbakcemile artık bıktım :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…