Nelerden ya da kimlerden bktnz?

kıskançlıktan
arkamdan konusulmasından
ben ne kdr dobraysam cevremdekılerınde o kdr iki yüzlü olmasından
saygı gösterip saygısızlık görmekten bıktım..
ve artık herkese hakettigi gibi muamele ediyorum..
eski halime döndüm mutluyum

bu aralar maddi sıkıntılarımız var maalesef
bir bitse şu sıkıntımız bıktık ciddenguclubacismileguclubacismile

resmi tatillerde ofiste boş boş oturmaktanmirmirmirmir
her akşam ne yemek yapsam diye düşünmekten:uhm:
kocama dağıttıkları toplaması için laf anlatmaktanlmaz:
hafta sonu ne yapılacağına ilişkin plan yapmaktan
kendini bişey sanan aslında hiç bişey olmayanlardanalsanaalsanasmile
ALLAH dermansız dert vermesin :Saruboceq:

Trafikte sol şeritten babalarının yolu gibi tın tınn giden kural nedir bilmez,aynaya bakma ve sinyal verme özürlü insanlardan bıktım. :mymeka: :umursamaz:

Cok samimi arkadasım dedigin insanın aslında hic arkadasın olmadıgını , bazı seylerin hic degeri ve kıymeti olmadıgını, yerinizi cok rahat baska birinin doldurulması vs.vs ben bunları yasamaktan ve böyle insanlara rastlamaktan bıktım ..

Beklemekten ve en cokta herseyi ertelemek zorunda kalmaktan biktim usandim artik...

Çevremde görüşmek zorunda kaldığım gereksiz ve boş insanlardan bıktım.Hiç birinizi sevmiyorummmmmmmmmmmmmm.....

Çevremde görüşmek zorunda kaldığım gereksiz ve boş insanlardan bıktım.Hiç birinizi sevmiyorummmmmmmmmmmmmm.....

aynen bende saana katılıyorum cnm çevremde mecbur kalıp görüştüğüm insanların suratlarına bakmaktan yalandan rol oynamaktan çok amaa çok sıkıldımmmmm allahım sen görüyosun herkesin gönlüne göre ver ---amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin---

kendini akıllı sanıp ismim görünmüyor diye sayfamı hergün ziyaret eden gereksiz şahıslar sinirlerimi çok bozuyor.......,

NE OLDUĞUNU BıLDıĞıMıZ HALDE kendini farklı tanıtmaya çalışan,yapmadığını yapmış gibi ,almadığını almış gibi gösteren, kendini herkesten üstün gören ZAVALLI insanlardan nefret ediyorummmm

ben söz veripte yapmayan insanlardan bıktım

onlar yüzünden hep ben arada kalmaktan bıktım
birde iyi niyetimin suistimal edilmesinden bıktımalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…