Nelerden ya da kimlerden bktnz?

sahtekar,çıkarcı,kıskanç insanlardan bıktım. :gitme:
biri de şöyle kötülük düşünmeden gelsin yanıma boshayallersmile
kimseye güvenemiyorum artık :umursamaz:
bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum bilmiyorumkismile

bıktım işte bıktımm deliler gibi aşık olduğum insanla aşkımı yaşayamamaktan bıktım böyle olmasından bıktım...Herseyden bıktım ben,yaşıyor olmaktan bıktım...sahiden ölsem ya ben!

Sahtelikten bıktım.
Samimiyet olmayan saçma sapan diyaloglara maruz eş dosttan bıktım.
Hele ki bıktıklarımdan kurtulamamaktan illallah dedim.

Baba tarafımdan olan akrabalarımdan bıktım onarın yüzünü bile görmek istemiyorum. Hatta onların akrabam olduklarını bile kabul etmiyorum... :dilcikar:

iki yüzlü insanlardan biktim..
yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yapanlardan.. ne diye rol yapar ki insanlar? niye gerek duyarlar anlamiyorum artik.. :S

gorumcelerdenklava:
kaynanadankötükedihüso
eltiden:mymeka:
gelindenalsanaalsanasmile

temizlik yapmaktanboshayallersmile
kilo almaktan:umursamaz:
kilo verememekten:ecrin_bebek:
laf sokmalardanşakkıdı

yalnız olmaktan bursada yaşamak zorunda olmaktan burda kimsesiz olmaktan sıkılıp bunaldığımda arayıp hadi bana gel yada ben sana geliyorum diyebileceyim tek bi Allahın kulunun olmamasından bıktım

dişimden bıktım
kör şeytan cek kerpeteni gir agız burun
ama ciger işte kıyamıyorki insan-tatlicadiarzu-

Boş boş oturup çalışıyorum diyip maaş alan insanlardan bıktım....alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
her verdigi selam için 5 tl al sende
belki o zaman vermeyi bırakır:lepi::lepi:

anacım yok üstüne o benden borç para istiyor
yüzvermiyim diyorum görmezden geliyorum 10 metreden bağırıyor kolay gelsin diye.
yahu bigün diyeceğim benim işim kolay zaten bak bütün gün kkdayım sen kendi işine bak :)) olmucak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…