Nelerden ya da kimlerden bktnz?

kaynanamdann çok bıktım
kendime ait evimin olmamasından
bebeğimi büyütürken karışmalarından
eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum diye düşünmekten
bıktııııııııııııııııııııııııııııımmmm

nefret ediyorum ,bıktım bıktım buranın ınsanlarından iğrenç ınsanlar,iyilik nedir unutmuşlar,herşeyleri para olmuş.hacca giderler ,ibadetlerini yaparlar ama kendilerini kandırırlar anca.üçkağıtçılıkta üstlerıne yoktur.

Son düzenleme:
Genel olarak herkes eşinin ailesinden bıkmış e bende geleneği bozmayayım Saçma hareketlerinden nazlarından saçmalıklarından ısrarcılıklarından bıktım bıktıkmmmm :84::84::84:

kimden bıktın canım onu yazmamışsın

o kadar çok bıkmışım ki yazmayı unutmuşum sevgili kayınvalidemden ve bazen de kayınpederden anlatıyoruz anlatıyor adam aklına koyduğunu yapıyor saçma da olsa bundan bıktım bir de kayınvalidemin o sinsi bakışlarından çok rahatsız ediyor bazen

Aynı apartmanda yaşadığım insanların tümünden.

Birilerinin aldıklarıyla,alacaklarıyla insanları özendirmesinden.

Ablamın ve eniştemin havasından Bıktım bıktım bıktım.

Birde her ayın 10'nundan

Son düzenleme:
yakınımda
'küçük dağları ben yarattım, büyük dağlar babamdan miras' havasında dolaşan insanlardan çok bıktımmm

işini doğru dürüst yapmayan, sorun olduğunda aslında sebep kendisi iken binbir türlü bahaneyle çevreyi, şartları, başkalarını suçlayan insanlardan bıktım....bir de kendi yetersizliklerinin, beceriksizliklerinin, tembelliklerinin faturasını öğrencilere çıkaran öğretmenlerden, öğretim görevlilerinden özellikle bugün iyice bıktım

Son düzenleme:
eşimin "bana sölememiştin" demesinden bıktım ki söylüyorum söylüyorum hemde kaçkere duymuyosun dinlemiyosun be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…