Nelerden ya da kimlerden bktnz?

ütü yapmaktan bıktım yemek hazırlamaktan ev süpürüp silmekten

Nakliyecilerden... Üzerinde kocaman ve kalın harflerle "Dikkat, kırılır!" yazan bir kutu, 1 metre havadan yere atılır mı? Bir de çamaşır makinesinin hiçbir yerine zarar vermeden, deterjan kutusunun su aldığı yeri nasıl kırmışlar feci merak ediyorum. Takdir edilesi bir yetenek.

Sürekli kendini ve erkek kardeşimi düşünen, bana ve kız kardeşlerime değer vermeyen, kıskanç,mutsuz ANNEM'den , Babalığı tohum atmaktan öteye götüremeyen, hayata1-0 yenik başlamamızı sağlayan, hayatımızın en önemli anlarında yanımızda olmayan, birde fırça atan, halada ilgi alaka bekleyen hayırsız BABAM'dan, İstediği yapılana kadar çenesi durmayan, sürekli ilgi bekleyen ve bir türlü memnun olmayan, gelin alınan kişiyi robot sanıp herşeyi bekleyen KAYINVALİDEM'den, herseferinde aynı cevabı almasına rağmen 1,5 senedir aynı şeyi söyleyip duran KAYINPEDERİM'den, Sırf eşimden önce dünyaya geldi diye, abiliğin ardına sığınıp elinden geleni ardına koymayıp huzurumuzu bozan EŞİMİN ABİSİ'ne, Büyük gelinmişim diye kendini yere göğe sığdıramayan etrafından sürekli ilgi, alaka, hürmet bekleyen yaşıtım olan şımarık ELTİM'den, 1 senelik evli çiftten 10 tane çocuk yapmasını bekleyen TOPLUM'dan, sürekli aranıp sorulmayı bekleyen, kendi derdini dünyanın en büyük derdi sanıp mızmızlanıp ilgi bekelyen AKRABA, EŞ, DOST'tan, işine geldiği sürece arkadaşız diyip gülen oynayan, istediği olmayınca ortalıkta gözükmeyen, nasıl olsa arkadaşız kırılmaz diye herşeyi söylemeyi mübah gören SÖZDE ARKADAŞ'tan ve kimin ne olduğunu 30 yaşında anlayan KENDİM'den BIKTIM......

Sürekli uykumun gelmesinden bıktım,herkesin benden bi şeyler beklemesinden bıktım,en çok da mutfaktaki karıncalardan bıktım..

Ailemle sevdiğim adam arasında kalmaktan, ortada yapılacak bi fedakarlık varsa bunun eksıksız hep benden beklenmesinden, aileme verdiğim emeklerın karsılığını almayı bırak üstüne benı sürekli gözyaslarına boğmalarından bıktımmmmmm...

bende herşeyden herkesten bıktım
Hayatın bir kere güzel yüzünü göstermemesinden
4 yıl bekledikten sonra tüp bebekle hamile kalıp sevinmeye fırsat bulamamaktan bıktım
birlikte yaşamak zorunda olduğum kabile üyelerinden
gelip gidip laf sokan yaptığı herseyi başımıza kakan kayınpederimden
sürekli serzenişlerde bulunan akşama kadar hizmet edip memnun edemediğim kaynanamdan
sırf kocası çok para kazanıyo diye herşeyi gözüme sokan beni sürekli taklit eden cahiller cahili eltimden
artık bıktım usandımmmm
lütfen beni rahat bırakınnnnnnn

Kuzenlerimden bıktım. Sürekli kendilerini övmelerinden bıktım. Tabii onları bu şekilde davranmaya iten teyzemden de bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…