Sürekli kendini ve erkek kardeşimi düşünen, bana ve kız kardeşlerime değer vermeyen, kıskanç,mutsuz ANNEM'den , Babalığı tohum atmaktan öteye götüremeyen, hayata1-0 yenik başlamamızı sağlayan, hayatımızın en önemli anlarında yanımızda olmayan, birde fırça atan, halada ilgi alaka bekleyen hayırsız BABAM'dan, İstediği yapılana kadar çenesi durmayan, sürekli ilgi bekleyen ve bir türlü memnun olmayan, gelin alınan kişiyi robot sanıp herşeyi bekleyen KAYINVALİDEM'den, herseferinde aynı cevabı almasına rağmen 1,5 senedir aynı şeyi söyleyip duran KAYINPEDERİM'den, Sırf eşimden önce dünyaya geldi diye, abiliğin ardına sığınıp elinden geleni ardına koymayıp huzurumuzu bozan EŞİMİN ABİSİ'ne, Büyük gelinmişim diye kendini yere göğe sığdıramayan etrafından sürekli ilgi, alaka, hürmet bekleyen yaşıtım olan şımarık ELTİM'den, 1 senelik evli çiftten 10 tane çocuk yapmasını bekleyen TOPLUM'dan, sürekli aranıp sorulmayı bekleyen, kendi derdini dünyanın en büyük derdi sanıp mızmızlanıp ilgi bekelyen AKRABA, EŞ, DOST'tan, işine geldiği sürece arkadaşız diyip gülen oynayan, istediği olmayınca ortalıkta gözükmeyen, nasıl olsa arkadaşız kırılmaz diye herşeyi söylemeyi mübah gören SÖZDE ARKADAŞ'tan ve kimin ne olduğunu 30 yaşında anlayan KENDİM'den BIKTIM......