Nelerden ya da kimlerden bktnz?

kaynanamlardan etrafımdaki sinek vızırtısı çıkartan insanlardan.
yeterrrr kardeşim ne bu yaaaa sıkıldım anlamıyonuzmu.

anlaşılamamaktan,duyarsız insanlardan.menfaatci insanlardan,hep ben diyenlerden ,insanları yok yere üzenlerden,dedikodu kumkumalarından bıkkkkkkkkkktııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm...............

bana sürekli nazlanılmasından ve herkesin kaprislerini çekmekten bıktım

badem gözlümün kokusuna hasret kalmaktan
badem gözlümün ailesinden

Bana önyargılı yaklaşılmasından ve anlaşılamamaktan bıktım.
İyi niyetli gibi görünen ama hiçte iyi niyetli olmayan kıskanç, bencil ve ikiyüzlü akrabalardan bıktım.

hamilelikte baş ağrılarımın artmasından ve ilaç kullanmamak için direnmekten bıktım...
çok ağrım var yaaa...

yanlızlıktan,bencil ve düşüncesiz insanlardan,patavatsızlardan offff o kadar çok ki bıktığım şeyler en iyisi bazen kör bazen,sağır olmak........

OĞLUMUN SORUMLULUĞUNU TAŞIMAKTAN BIKTIM.DİKKAT DAGINIKLIGI OLDUGU İÇİN SÜREKLİ EĞİTİMİ İLE BEN İLGİLENMEK ZORUNDAYIM.KAYINVALİDEMİN VE GÖRÜMCEMİN OLUP OLMADIK ZAMANLARDA ÇIKIP GELİP KALMALARINDAN BIKTIM.OFFFF YA ....BIKTIM İŞTE.....TE BUKAkafamçokkarıştı

işyerimden ve işyerimdeki insanlardan bıktım....neyseki şafak 24 :lepi:

Her akşam haberlerde cinayet, tecavüz, kaza, şehit haberleri görmekten bıktım. Her ölen benim ailemdenmiş gibi harap olmaktan bıktım. Buna rağmen hala haberleri izlemekten vazgeçememekten bıktım. Elimden hiçbirşey gelmeden öylece oturup haberleri izlemekten de bıktım. Bir yanda açlıkla savaşan insanlar varken, diğer yanda parasını nereye saçacağını şaşırmış insanlar görmekten bıktım. (Bunlar aslında klişe evet, hepimiz bıktık bunlardan. Ama bugün o klişeleri dışarı vurasım var.) Daha pek çok şeyden bıktım ama şuan bıktığım şeyleri yazmaktan da bıktım.

ıstanbuldan...kalabalığından...gürültüsünden............

sanırım bu yüzden bunalıma girmem yakın......

adımımı atıyorum oradan araba buradan insan, üstten uçak ortadan tramway.......

bağır çağır insanlar kornalar...

yeter ya vallahi yeter........

sewildiinin farkına waramayan kıymet bilmeyen abuk subuk kaprisler yapıp karşısındakinide çileden çıkaran insanlardn bıktım harbiden bu ne be ooffff..hakedene hakettii kdr bundan sonra..

vallahi bende bunlardan bıktım kıymet verirsin anlamazlar seversin sevgi beklersin anlamazlar.. bende bıktım sevilenin kıymet bilmemesinden,bencilliklerinden.. hep kendimi geri plana atmaktan fedakarlık yapmaktan bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…