- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Merhaba Kelebek, iyiyim, sen nasılsın? Evet, hatırladım.merhaba kızlar. merhaba nemesis nasılsınız?
beni hatırladın mı bilemiyorum ameliyatla ilgili bir yazım vardı nemesis...
size çıktığınız yoldan sakın geri dönmeyin vazgeçmeyin pes etmeyin demeye geldim. dün bir olay yaşadım ve hala o kadar üzgünüm ki düşündükçe bile gözlerim doluyo ama ağlamıycam sizinle paylaşmak istedim çünkü kimsenin böyle bişeyi yaşamasını istemem çok onur kırıcı bi olaydı. dün dedem ananem dayım ve yengem ve tabi benim ailem hep birlikte pikniğe gitmiştik eşya taşıyordum bende ne olduğunu bile anlamadım dedem demeye dilim varmıyor ama malesef öyle! bütün neşesiyle keyfiyle eğlenerek sumo güreşçisi hahahaaa diye bağırıp herkesin içinde dalga geçti eğlend... bu adam benim üvey dedem ama yine de bu bunu yapmasını mı gerektirir? çocukluğumdan beri hep bi şekilde kilolarımla dalga geçti hep alay konusu oldu ama hiç bu kadar zoruma ağrıma gitmemişti hiçbiri. dayımın kızı onun torunu yani o da benim gibi ama birkez olsun bunla ilgili ona bişey söylediğini hiç duymadım... sorun benim onun öz torunu olmamam mı hırsını nefretini böyle mi çıkartıyor anlayamıyorum. ama bildiğim bişey var o da 75 yaşına gelmiş ama insan olmayı becerememiş bir adam bu saatten sonra da adam insan olamaz belki evet ben kilolarımdan kurtulurum ama o insanlıktan nasibini alamadan ölüp gidicek.
bunu size neden anlattım? kimsenin böyle bir muameleye uğramasını istemem bunu aklınızdan çıkartmayın ki bir gün bunu yaşamamak için vazgeçmeyin kilolarınızdan kurtulun çünkü şişman olunca insan yerine konmuyorsunuz.
Canım, teşekkür ederim. Sen de bana spor konusunda muhteşem örneksin ve Leslie konunuzdaki arkadaşlar da. Maşallah çok güzel devam ediyorsunNemesis harikasın canım, maşallah sana. Seni okudukça azmim artıyor, güzel örneksin bana. Zayıflama topiklerinin çoğunda "anneler nasıl, eltim börek yaptı çocukları parka çıkardık, kaynanam koltuk aldı" gibi lüzumsuz sohbetler dönüyor. Bi de bu zayıflama topiği oluyor bi de.
Forum kullanmayı bilmiyoruz galiba millet olarak
Sen hep yaz, bu arada da zayıfla sporunu yap. Takipteyim cnm
Oyy canım benim teşekkür ederimCanım seni de leslie grubumuzda görmek istiyorum
Canim bu sabah itibariyle 83,3'üm. Bir ay once 88,5 ile başladim. İlk hedefim 79 kilo. Bi gorsem o onlar asamagindaki 7yi! Boyum da 1,60. Yani fazlasiyla tombul duruyorum, göbek, popo, kalça... Gögus kismim daha ince duruyor armut vücut diyorlar sanirim. Sonraki hedeflerim hep 5er kilo arayla, 75 70 ve insallah devam edip daha iyi bir kiloya gelebilirim. Güncel durumum bu sekilde işte...hadi birbirimize destek olalım o vakit :) kaç kilosun hedefin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?