Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

doktor diyete ara ver patatesle pirinç lapası ye dedi diye iki gündür bir yılda yemediğim pirinci yedim normalde hiiiiç pirinç pilavı yapmam da
Nemesis çok şükür biraz iyileşti. Yürüyüşlere devam etme zamanı geldiğini hissediyorum.
akşama yemek yok ya ne yapıcam ben hazır da almak istemiyorum midem yeni yeni düzelme aşamasında. Kahvaltı yapsak olma mı yaaaa

günaydınnnnn
sabah erkenden kahvaltımı yapmış bulunmaktayım.
Bol sporlu, saglıklı günler dilerim herkese

merhaba kızlar. merhaba nemesis nasılsınız?
beni hatırladın mı bilemiyorum ameliyatla ilgili bir yazım vardı nemesis...
size çıktığınız yoldan sakın geri dönmeyin vazgeçmeyin pes etmeyin demeye geldim. dün bir olay yaşadım ve hala o kadar üzgünüm ki düşündükçe bile gözlerim doluyo ama ağlamıycam sizinle paylaşmak istedim çünkü kimsenin böyle bişeyi yaşamasını istemem çok onur kırıcı bi olaydı. dün dedem ananem dayım ve yengem ve tabi benim ailem hep birlikte pikniğe gitmiştik eşya taşıyordum bende ne olduğunu bile anlamadım dedem demeye dilim varmıyor ama malesef öyle! bütün neşesiyle keyfiyle eğlenerek sumo güreşçisi hahahaaa diye bağırıp herkesin içinde dalga geçti eğlend... bu adam benim üvey dedem ama yine de bu bunu yapmasını mı gerektirir? çocukluğumdan beri hep bi şekilde kilolarımla dalga geçti hep alay konusu oldu ama hiç bu kadar zoruma ağrıma gitmemişti hiçbiri. dayımın kızı onun torunu yani o da benim gibi ama birkez olsun bunla ilgili ona bişey söylediğini hiç duymadım... sorun benim onun öz torunu olmamam mı hırsını nefretini böyle mi çıkartıyor anlayamıyorum. ama bildiğim bişey var o da 75 yaşına gelmiş ama insan olmayı becerememiş bir adam bu saatten sonra da adam insan olamaz belki evet ben kilolarımdan kurtulurum ama o insanlıktan nasibini alamadan ölüp gidicek.
bunu size neden anlattım? kimsenin böyle bir muameleye uğramasını istemem bunu aklınızdan çıkartmayın ki bir gün bunu yaşamamak için vazgeçmeyin kilolarınızdan kurtulun çünkü şişman olunca insan yerine konmuyorsunuz.

Merhaba Kelebek, iyiyim, sen nasılsın? Evet, hatırladım.
hoşgeldin günlüğüme. Herzaman beklerim. Ben de bu aralar çok sık ilgilenemiyorum burayla ama yine de takipteyim.
Yaşadığın olaya çok üzüldüm. İnsanın içinde fesatlık, kötülük, kompleks olunca her türlü kötülük beklenir o türlü insanlardan canım. Muhakkak ki senin güzel bir yönünü kıskandığı için gelip geçici olan kilonla dalga geçerek kendi aciz egosunu tatmin etme peşindedir. Dünya yaşanılacak yer değil bakma, mecburen dolduruyoruz günlerimizi. İçinde bu kadar kötülük olan bir gezegeni kabul etmiyorum ben.

Yeni bir sabaha günaydın...
Gün aydınlanıyor ama içini kötülüklerle kirletmiş insanların aydınlanması o kadar kolay olmuyor.
Allah onların fesatlıklarından korusun. Herkesin başında muhakkak böyle tipler vardır.
Ben yine de herkese sevgimi sunuyorum buradan
bir damla göz yaşımızı görmek için pusuda bekleyenlere inat
Gülümseyin
Kendinizi sevin
Mutlu olun

Günayyyyyydııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Bugün içimden şöyle dua etmek geldi, Allah herkese kahve bahane sohbet şahane dostlar komşular versin
Galiba hep bu smiley yüzünden oldu
Eee nasılsınız sportif hatunlar
Nemesis de iyi, sağ olun. Ne yapalım işte, uğraşıyoruz. Tartıda dünyaların farkını göremesem de dün giydiğim yarım atlet sırtımı sıkmayınca çok hoşuma gitti. Zira diyete başlama sebebim iç çamaşırlarımın dar gelmesiydi
Birkaç bölgemi de mezurayla ölçüyoruz ara ara
Kendini salmaktansa kilo vermek için çabalamak daha güzel
Kiloları zamanında alan da bizdik, şimdi verenin de bizim olmamız lazım hatunlar, haydi spora yürüyüşe, abur cuburlar çöpeeeeeeeee

Nemesis harikasın canım, maşallah sana. Seni okudukça azmim artıyor, güzel örneksin bana. Zayıflama topiklerinin çoğunda "anneler nasıl, eltim börek yaptı çocukları parka çıkardık, kaynanam koltuk aldı" gibi lüzumsuz sohbetler dönüyor. Bi de bu zayıflama topiği oluyor bi de.
Forum kullanmayı bilmiyoruz galiba millet olarak
Sen hep yaz, bu arada da zayıfla sporunu yap. Takipteyim cnm

Canım, teşekkür ederim. Sen de bana spor konusunda muhteşem örneksin ve Leslie konunuzdaki arkadaşlar da. Maşallah çok güzel devam ediyorsun Diyet "günlüğü" ya. İnsanlar o yüzden "sevgili günlük" moduna giriyor olabilir

Kendimi salmışlığımın sonucu olan kilolarım ve kendimi "bekleme modu"na almışlığım Günaydın!..
Hayatımızda zincirleme isim tamlaması gibi her şey birbirini etkiliyor bir şekilde.
Ruhunu salıyorsun, artık ne yediğini umursamıyorsun. Tatlılar hayatının tek tadı oluyor ya.
İşte orada dur ve silkelen.
Sen bu değilsin.
Sen de mutluluğu başarabilen insanlar kadar hak ediyorsun, kendinden memnun olmayı.
Bugün dur. Ve bir yerlerden tekrar başla.
Yüzleş önce, acı çek, üzül. Fark et işte. Farkındalık sancılı bir süreçtir.
Boşvermişliğinin arkasına saklanma artık ne olur.
Senin de bu hayatta bir yerin var.
Ne yap et, onu bul.

Not: bu sadece kendimden yakınmamdır. Belki bu durumda olup da buraları okuyan, bir yerden tutup başlamak isteyen, tutunmak isteyen birileri olur. Tek şart, çıkılan yoldan dönmemektir. Çünkü bahsettiğim farkındalık kazanıldığında, sen asla eski sen olmayacaksın bir daha.

Günaydın sportif hatunlar.
diyet yapmak-kilo vermek aslında bedensel olduğu kadar zihinsel bir süreç. Artık bunu çok iyi biliyoruz. Motivasyon, sinirsel tatlı istekleri, adet öncesi gerginlikleri vs. En önemlisi de irade. Vay ben yapamam, edemem, bunlar hayatımızda olmaması gereken laflar. Fatih 21 yaşında İstanbul'u fethediyor, bizim hayatlarımızda yaptığımız küçük hesaplara, önümüze koymayı aklımıza getiremediğimiz hedeflere bir bakın...

Bakalım hep beraber ve artık değişsin bir şeyler çünkü ben kendimden çok sıkıldım. Ne ekersek onu biçeriz. E ben ektim ektim bir sonuç alamadım mı diyosun? Demek ki biçme zamanın gelmemiş, ekmeye devam et, biçtiğin zaman anlarsın yeterince ektiğini. Bardak dolmadan taşmaz. Bir damla su doldurmayla sonuç beklemeyelim...

Günaydınnnnnnn
Bu sabaha canım tatlı kedilerimle başladım Kendileri bahçedeler ama biz iki komşu onlara göz kulak olmaya çalışıyoruz. Hayvanlar insanın tüm stresini alıyor
artık ekmeğimi kendim yapmaya çalışıyorum. Malumunuz hazır mayalar unutkanlık yapıyor diyorlar. Cafe fernando'nun sitesinden ekşi maya tarifini uyguladım ve gerçekten tuttu. Herkese tavsiye ederim. Çok daha sağlıklı.
Kahvaltıya tost yaptım, süt ve de peynir yedik. Sonra da yaptığım ekmeğin tadına baktım ara öğünde. Nm Nm Nmmm

Merhabaaaaaaaa
Burada acayip yağmur var. İçim kararıyor. Hava kapalı olunca da hiçbir şey yapasım gelmiyor. Geçen gün pilates yaptım. Kilo verme isteğim devam ediyor.

Merhabaaaa
Nemesis'in canı gündüz bir şey yemek istemiyor ama zorluyorum, ara öğünleri atlasam da gün içinde kahvaltıdan sonra bi öğle yemeği yemeye çalışıyorum. Buarada sabah 6.30'da kalkan biriyim, yani 11 de kahvaltı yapıp üzerine ara öğün hayalleri kurmuyorum
Bugün işlerim olduğu için yemeğimi sabahtan yapmam gerekiyordu, kurufasulye ve bulgur pilavı yaptım. Kahvaltı ettim. Böyle işte :)

Merhabalar herkese
Kızlar bir haftadır Ayça Kaya'nın Sayarak Ye kitabını aldım ve yediklerimi sayıyorum. Faydası hissediliyor, tavsiye ederim Buraya yazmaya yüzüm olmadığı zamanlarda ise koyvermiştim gitmişti, maalesef
Sizler nasılsınız? Mesela devam etseydim şimdi kaç kilom gitmişti değil mi? Her geçen gün aleyhimize işliyor, kendimiz için iyi şeyler yapalım

Heyy kizlar. Ben ayca kaya ile sayarak zayiflamaya devam ediyorum (kitabindan)
Dune kadar pek spor yapmamistim, iki gundur pilates yapiyorum.
Siz neler yapiyorsunuz? Bana yazacak olan yok mu, azicik motivasyonumuzu artirsaydik

hadi birbirimize destek olalım o vakit :) kaç kilosun hedefin ne
Canim bu sabah itibariyle 83,3'üm. Bir ay once 88,5 ile başladim. İlk hedefim 79 kilo. Bi gorsem o onlar asamagindaki 7yi! Boyum da 1,60. Yani fazlasiyla tombul duruyorum, göbek, popo, kalça... Gögus kismim daha ince duruyor armut vücut diyorlar sanirim. Sonraki hedeflerim hep 5er kilo arayla, 75 70 ve insallah devam edip daha iyi bir kiloya gelebilirim. Güncel durumum bu sekilde işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…