- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Kuzum ya korunuyoruz ama hiçbir yöntem yüzde yüz değil diyorlar ya, yüzde bir ihtimal de olsa Allah vermişse amenna ama bu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorumKizzzz hamile olmayasin sakin boyle uyumalar filan adetin de gecmis bi test yap bellimi olur belki hamilesin die
Troid testini de mutlaka yaptir bende troid ilk yukseldigi zamanlar ayni boyleydim uykudan basimi kaldiramiodum adetlerim duzensizlesmisti hic halim olmuyodu onlari ihmal etme bende carsamba kadin doguma gidicem butun testleri yaptirmasini istiycem seker kolestrol hatta belki seker yuklemesi bile yaptirabilirim cunku annem ve anneannem seker hastasi
iyi de evliliğin bütün yükü kadının üzerinde. erkekler sadece para kazanıyor, onu da çalışan kadın da yapıyor.Ahh cnm ahh evlendikten sonra malesef hersey degisio 2 ay sonra 4 senem biticek erkekler anlmaz cnm takma kafana ben her ay adet oldugumda agliodum hamile kalamadim die esim her defasinda kiziodu nie agliosun olmazsa olmaz die o zamanlar ona cok kiziodum ama simdi anliorum oda uzulse haslandim die ben daha cok uzulucektimesinin ailesi kendi ailen gibii olmuo malesef onlar yasli anne baba deyip idare etme calis kendini ezdir demiorum ama biraz daha sabirli olmaya calis ve ailesiyle yasadigin seyleri esine anlatma bi sefer seni hakligorur ikincide sen benim ailemi istemiomusun hep sikayet ediosun demeye bbaslar yasadim biliorum aileleri her zaman oncelikli onlar icin nekadar belli etmemeye calisip benim onceligim sensin deslerde
Ben ilac kullaniorum cnm evlendikten 2 ay sonra cikti troid illeti 3.5 senedir ilac kullaniorum malesef 3 ay bir troid testi senedie bir bogazdan ultrosan cekiliorum
Sağ olasın eslemcim. Neyse şimdi dün çıkamadık diye aradı akşama şuraya gidelim mi dedi, biraz sakinleştimCnm seni cok iyi anliorum inan ayni yollardan bende gectim bi hafta sonumuzu kvdemlerle gecirioduk benim esim zaten doguya gidicez ailemizden ayri kalicaz die ne zaman firsat bulsa gidiyoduk veotobusle yarim saat surmeyodu itmemiz her gittigimizdekalioduk kalmak istemesem kavga edioduk uzulen ben oluyodum ondan somra bosverdim sabir etmeye calistim bende cok yiprandim psikolojik anlamda 18 yasnda evlendim bide dusun ama evliligi yurutmek istiosan biraz sen biraz eson sabir ediceksiniz cnm
Troidle nasil bas ediosun cnm ben iki ay biktim ilac kullanmakn deyip biraktim kullanmadim tavan yapti hormonumCanim mutlaka tahlillerini yaptir ama ilac icmeni tavsiye etmem.en azindan ben hormonal ilaclar icmeme taraftariyim ve direniyorum. Bende hipotroid ve pcos var, ilacsiz bas etmeye calisiyorum.
Haftada bir tartiliyorsun galiba, canim ben hergun tartiliyorum boylelikle kendimi kontrol altinda tutuyorum. Eger 100 gr bile almissam, bunu bir onceki beslenmemden anliyor, yanlislarimi buluyorum. Menunu ve sporunu tekrar gozden gecir ve bir daha yarin sanki yeni diyete basliyormussun gibi, 0-dan basla.
Uzulme canim, Allah bu yolda sana yardim etsin.
Fsh kac canim senin? Pco var mi? Adet duzensizligiTroidle nasil bas ediosun cnm ben iki ay biktim ilac kullanmakn deyip biraktim kullanmadim tavan yapti hormonum
Troidle nasil
Fsh kac canim senin? Pco var mi? Adet duzensizligi
Gittim canım, 3 tüp kan verdim, yarın çıkacak sonucu, duruma göre seni kadın doğuma gönderirsem gidersin dimi dedi, evet dedim niye gitmiyim. Halbuki nisan ayında detaylı muayene oldum, geçen aralıkta da olmuştum miyom var demişlerdi, nisanda yok dediler kaybolmuş. Hayırlısı, çok şükür bi gayretle gittim kan verdim, zaten korkuyorumCnmm nerelerdesinn gittin mi doktora
Ooo hemen cevap yazmışsın kuzum, buralardaymışsın. He ya ölçtü biçti bilgisayara girdi kilomu falan. Takip edicem dedi. Sen de bi sorarsın. Sağ ol canım Allah sağlık sıhhat afiyet versin hepimizeHimmm benimde bole biseyden haberim yok yaa eger ole bisi varsa bende gidiyim aile hekimine yarin kadin doguma gidebilirsem onada soyliyvem diet yaptigimi ona gore yapsin tahlillerimi ins bisi cikmaz cnm sonuclarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?