nem'in yeni burnu :)

delikafadulden nem'cim ya çok sevdim seni şu pozitif anlatışın ne güzel ya süpersin =) ben arıycam hastaneyi burda bilgi veririm inş size yazada fındık burunlar zemuszemus

cnmmmm bnmmmm pozitif olmak lasımmkii tüm pozitif herşey seni bulsun:):):)iyi olur cnm iyi olur..günde 5-6 estetik yapıyorrrr kötü olsa kimse gelmes:)malatyada çarşıya çıktıgımda inan en az 2 ameliyatlıııı bandajlı burun görüyorum:)sülalemde bisürü kuzneim oldu arkadaşlarım olduuu memnunlarr kötü yaptıgı yok batırmış dedigimde yok..kendi ana burnunada baglı..eminimki eski burnundan bin katlı iyi olur:)

valla beğendim çok güzel.güle güle kullan....

:teselli: benim burnumda da böle azcık cıkıntı kemer vardı ama ne hale geldim oofffff nefes alma sorunum vardı azcıkta kemeri alcaklardıa ama hiçbişi kalmamış eski burnumu arıyrm dr cok önemli cok güzel olmuş cnm allah nazarlardan saklasn

aaaa cnm bnm estetik oluptta burnun kötümü oludukiiiiiiiiiiiiii:teselli:çok üzülüyorum vallaaa sonucta memnun olunmamasındanbence burnun iyidir sen belkiiii daha farklı istiyosun diye kötü geliyodur gözüneeeee

aaaa cnm bnm estetik oluptta burnun kötümü oludukiiiiiiiiiiiiii:teselli:çok üzülüyorum vallaaa sonucta memnun olunmamasındanbence burnun iyidir sen belkiiii daha farklı istiyosun diye kötü geliyodur gözüneeeee

yok cnm cok kötü oldu inan ki eski halimdede okdar estteklik bişi yoktu okdar üzülüyrm ki bende ama zamanı geri alamam ki 5ay oldu yemin edyrm yaşamyrm sanki

yok cnm cok kötü oldu inan ki eski halimdede okdar estteklik bişi yoktu okdar üzülüyrm ki bende ama zamanı geri alamam ki 5ay oldu yemin edyrm yaşamyrm sanki

cnmmm bnmmm çok üzüldüm ama çaresi varr okdr çok kötü ise bidaha ol cnmmmm böyle üzülmeee

nem'cim iyi akşamlar canım :) sana birşe sorucaktım bilge türk bilene nasıl ulaşabilirim sitede numarası yok arayıp bilgi almak istiyorum da:)

cnmmm bnmmm çok üzüldüm ama çaresi varr okdr çok kötü ise bidaha ol cnmmmm böyle üzülmeee

artık faydasız ama oldu napabilirim ki ama eski resimlerimi görseniz sanırım deli olduğumu düşünürsnz aslında arkadaşlarım ailem herkes söledi zaten cok güzelsin güzelliğini bozma diye ama olcagın önüne geçilmyo keşke aranıza daha önce katılabilseydim en çokta sağlıkcı olupta başıma bunun gelmesi üzüyo ve ciddi kötü halde olduğum 2. ameliyat olucak elbette ama hep keşke diycem keşke hiç .... oooffff ama yinede cok faydası oldu burdaki paylaşımlarnz teşekkür ederim hepinize yarın emre beyle görüşüecm umarım ii şeyler söler :Saruboceq:

cnm bukdr üzülme yaa inan ikincisinde düzelirrr canını sıkma yaama merak ettim iyi bi burun nsl kötü hale gelmiş..sakıncası yoksa sadece burnunun resimlerini koyabilirmisin tatlım:)

canım ya kaç gündür yoğunluktan girememiştim nete.bakıyorumda doktorumuz tavan yaptı kızzzzzzzzzz:))valla Bilge bey bu kadar tutulduğunu görse eminim çokkk mutlu olur.Zaten telefon ettiğimde dediki sürekli arayıp soruyorlar diye.Valla bu yorumları görünce doktorumuzu daha da çokkkkkkk seviyorum.Ama şimdi Allah var senin burnunda beğenilmeyecek bir burun değil:))

bayıldımmm çok güzel olmuşş ben de minncik çok ttalı çok da doğalll

cnmm valla ne yalan diyeyim kaç kişiye doktorun telini verdim hatırlamıyorum bile:)burdan doktorumu övüyor olmak istemiyorum sadece burnumu koymak istemiştim :)ama daha çok doktoru gösterdimm sanki:):):)bu arada benimde net yoktu kıs iki gün çıldırdım:)dün geldi:)

bayıldımmm çok güzel olmuşş ben de minncik çok ttalı çok da doğalll

teşekür ederim cnmm begenmene sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…