ayy cnm bnm ya utandırdın beni teşekür ederimmmm begenmene çok ama çok sevindim:)kız valla bu güne kadar gördüğüm en güzel burun seninki canım ya maşalah valla
doktorunu sorabilirmiyim.izmirde mi oldun?? bende ameliyata yatıp burnundan fazla memnun kalamayan biriyim.ama ben revizyon tarihi aldım.işallah düzelicek kusurlu taraflar..sende revizyon hakkını kullan derim.
ayy cnm bnm ya utandırdın beni teşekür ederimmmm begenmene çok ama çok sevindim:)
tatlım cidden süper olmuş ya öyle böyle diğil yani :))) zafer senindirrr:lepi::hooray:
teşekür ederim tatlımmmmmm:)bundan 6-7 ay önce hep burdaki burunlara imrenirdim benimde güzel bi burnum olurmu diye düşünürdüm boshayallersmilezaman nsl gelip geçiyor:)darısı isteyen herkese inş:):Saruboceq:a.s.
teşekür ederim tatlımmmmmm:)bundan 6-7 ay önce hep burdaki burunlara imrenirdim benimde güzel bi burnum olurmu diye düşünürdüm boshayallersmilezaman nsl gelip geçiyor:)darısı isteyen herkesin başına
ah ah şimdide ben senin durumundayım canım ben güzel burun hayallrine dalmış durumdayımmm boshayallersmile boshayallersmile ama allah izin veriirse en kısa zamanda bende kurtulcam ve böle olcam bayanssulusmile bide böyle:lepi:
teşekür ederim tatlımmmmmm:)bundan 6-7 ay önce hep burdaki burunlara imrenirdim benimde güzel bi burnum olurmu diye düşünürdüm boshayallersmilezaman nsl gelip geçiyor:)darısı isteyen herkesin başına
ah ah şimdide ben senin durumundayım canım ben güzel burun hayallrine dalmış durumdayımmm boshayallersmile boshayallersmile ama allah izin veriirse en kısa zamanda bende kurtulcam ve böle olcam bayanssulusmile bide böyle:lepi:
yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sende katıl gel bize:)profil resminde zaten güzelsin iycene güzel olcan bence:)
ewt ewt bende yupppiiiiiiiii demek istiyorum katılcam işte banene saol güzelim güzelimde işte burnumla anlaşamadım bir türlü onuda halledeyim bi kimse tutamaz artık benii :)))))))))))9
Ayyyy süper olmuş :) kusursuz bir operasyon :) Hayırlı olsun
süüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olcan süperrrrr hadi bakalım tez zamanda olursun inş cnm bnnnnnnnnnnnnnmmmmm:)
çok beğendim çok yakışmış arkadaşım güle güle sağlıkla kullanman dileğiyle:)
Önden de yandan da güzel duruyor kaldırmış da sanki biraz,kalkık duruyor. Kime yaptırmıştın :)
nem, sapigin gibi oldum ikide bir acip bakmasam burnuna rahat edemiyorum :))) baktikca mutlu oluyorum sanki ben de o sonuca cok yakinmisim ya da benim burnum da oyleymis gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?