nem'in yeni burnu :)

kız valla bu güne kadar gördüğüm en güzel burun seninki canım ya maşalah valla

doktorunu sorabilirmiyim.izmirde mi oldun?? bende ameliyata yatıp burnundan fazla memnun kalamayan biriyim.ama ben revizyon tarihi aldım.işallah düzelicek kusurlu taraflar..sende revizyon hakkını kullan derim.

kız valla bu güne kadar gördüğüm en güzel burun seninki canım ya maşalah valla
ayy cnm bnm ya utandırdın beni teşekür ederimmmm begenmene çok ama çok sevindim:)

doktorunu sorabilirmiyim.izmirde mi oldun?? bende ameliyata yatıp burnundan fazla memnun kalamayan biriyim.ama ben revizyon tarihi aldım.işallah düzelicek kusurlu taraflar..sende revizyon hakkını kullan derim.

cnm ben malatyada oldum bilge türk bilene...sende inş revizyondan sonra tam anlamıyla istedigin buruna sahip olursun cnm bnm...ben memnunum cnmmm hiç aklımdan bile geçmedi revizyon olmak:)ama revizyonluk bi durum olsaydı olurdum tabii ama şuanda hiç gerekmiyor diye düşünüyorum:)hani allah korusun bi darbe alırımda burnum kötü olursa ozman olurum ama inş öle bşy kimsenin başına gelmes:)

ayy burnun gerçektenn çok güzel olmuşş güle güle kullan canım önceki burnun yandan benim burnumun aynısı :)) bende olmaı düşünüorum ama hala bi araştırma içindeyim umarım seninki gibi güzel olur :)

ayyy cnmmm vallaaaaa daha daha güzeli olur inş:)araştırma evresi zordur en kısa zamanda karar ver yoksa başın çok agrır valla:)ol biran önce kurtul:)

ewt ewt bende yupppiiiiiiiii demek istiyorum katılcam işte banene saol güzelim güzelimde işte burnumla anlaşamadım bir türlü onuda halledeyim bi kimse tutamaz artık benii :)))))))))))9

ewt ewt bende yupppiiiiiiiii demek istiyorum katılcam işte banene saol güzelim güzelimde işte burnumla anlaşamadım bir türlü onuda halledeyim bi kimse tutamaz artık benii :)))))))))))9

süüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olcan süperrrrr hadi bakalım tez zamanda olursun inş cnm bnnnnnnnnnnnnnmmmmm:)

süüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olcan süperrrrr hadi bakalım tez zamanda olursun inş cnm bnnnnnnnnnnnnnmmmmm:)

ewt canım ya vizelerim var onları verir vermez soluğu doktorda alıyorum böle artık kurtulmalıyım bu piskolojiden tak etti artık canıma aaaa bu ne ama dimi bikere geliyoz dünyaya ondada kendimi iyi hissetmek isterimmm opuyorumnanaktan

çok beğendim çok yakışmış arkadaşım güle güle sağlıkla kullanman dileğiyle:)

Önden de yandan da güzel duruyor kaldırmış da sanki biraz,kalkık duruyor. Kime yaptırmıştın :)

nem, sapigin gibi oldum ikide bir acip bakmasam burnuna rahat edemiyorum :))) baktikca mutlu oluyorum sanki ben de o sonuca cok yakinmisim ya da benim burnum da oyleymis gibi :)))

nem, sapigin gibi oldum ikide bir acip bakmasam burnuna rahat edemiyorum :))) baktikca mutlu oluyorum sanki ben de o sonuca cok yakinmisim ya da benim burnum da oyleymis gibi :)))

ay cnm bnm bak bak resimlereee çünkü senin bundan daha güzeli olcakkkk inş:)inan benim burnumdan bin katlı daha güzel olan burunları gördüm hastahaneye gittigim süre boyunca benimki hç bşy emin olabilirsin:)zaten muayene olmaya gidince habire hastalarını canlı olarak görünce nedemek istedigimi daha iyi anlarsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…