cnmm teşekür ederimmmmm inşş bundan daha daha güzel bi burnun olur eger estetik olursan:)valla herkese tavsiye eidyorum ne acısıvar ne zorluguuu..sonuctaaa kendini çok iyi hisediyorsun:)eger mutsuzsan şimdiki burnundan ol derim:)nemcm geçmiş olsun.burnunun eski hali benim burnumun şimdiki haline çok benziyor.estetikten sonraki hali de tam hayalimdeki burun.çok zor bir ameliyatmış gibi görüyor doktorun çok iyi iş çıkarmışdelikafadulden
sana da çok yakışmışzemuszemus
cok hos gercektenn
nemcım ya keske senın doktur bır ıkı günlüğüne istanbula gelse toplu ameliyat yapıp geri dönsekafayı yicem ya bı gun şu doktor güzel yapıyor dıyorum sonrakı gün vazgecıyorummmakannehir
cnm ben malatyada oldum bilge türk bilene:)araştırma hastahanesinde:)nemcm doktorun kimdi?
nem'cim merhaba..ya burnun gerçekten çook güzel olmus bayıldım..Bende burnumdan estetik olmak istiyorum maddi acıdan zorlanoyrum ama bilgetürk bilen'in ücretsiz yada cüzzi bir paraya yaptıgını duyunca cok sasırdım dogurusu hemde bu kadar güzel bir burun kaydirigubbakcemile2 Ben istanbuldayım ama malatyalıyım zaten oraya gelsem yazın mesela yaptırmak istesem nekadar önceden randevu almam gerekir neler yapmam gerekir anlatırmısın biraz cünkü ciddi ciddi düşünyorum senn burnunu gördükten sonra şutarafagitti birde burun dısında baska operasonlarda yapıyormu(gögüs) onların ücreti ne kadardır taaahminen bunları anlatırsan cok makbule geçer :/ özel msj atacaktım ama kapalıydı bilmiyorumkismile
Geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş. Mümkünse biraz da ameliyat sürecinden bahsedebilir misin?
offff yaa bende ameliyat olmak istiyorumm(( ama korkagin tekiyim ne yapmaliyimmm arkadaslareyvahedigeldismile
nem, gidip gelip ayni burunlara tekrar tekrar bakiyorum, sen cok sansli olanlardansin, nazar degmesin burnuna :)) bayiliyorum
off okadar kararsızımki nemm senin burnunu görünce tamam diyorum ama aynısını yapabilir mi ? burun şeklinde önemliya kuzeninki ile seninki arasında çok fark var( seninki gibi olacağını bilsem bir dakika düşünmedem atlar giderim malatyaya :)
cnmmm bnm çok teşekür ederim begenmene sevindim:)çok güzel olmuş çok doğal olmuş canım
kıslar ikinize birden yazayımm...muyene olduktan en geç 15 gün sonra ameliyat olursunuz...genelde bi hafta sonra yapıyor öyle çok beklemessiniz..bende aksilik olmuştu 1 ay beklemek zorunda kalmıştım:)neysee..normalde estetiki devlet karşılamıyor ama bilge türk bilennn bi hastalıgın var diye gösteriyor böylece ssk varsa hiç para ödemniyorsunnn..aklnıza gelen her türlü estetigi yapıyor..gögüste en çok yaptıgı estetiklerden biri...
özge cnm hemşerimmm yazın gel ol hiç düşünme kaçırma derim valal böyle fırsatı..acı sızı falanda yokkkkkk hemen ol:):):)valla istnbulda kuzenimin arkadaşı bile buraya gelip olduuuu:)memnun kalırsınnn ben çok memnunum:)aklıma bunlar geldi kıslar daha başka sorcagınız soru varsa zevkle cvplarım:)
ayy nem'cim şimdiden heycanlandım ya ben malatyaya gelicem yaptırıcam galiba:)) annemde gögüsüne istiyordu estetik önceden randevu almamız lazım değilmi telefondan alsak olurrmu peki canım muayene olduktan sonra gün veriyorlar demi hemen :)
kıslar ikinize birden yazayımm...muyene olduktan en geç 15 gün sonra ameliyat olursunuz...genelde bi hafta sonra yapıyor öyle çok beklemessiniz..bende aksilik olmuştu 1 ay beklemek zorunda kalmıştım:)neysee..normalde estetiki devlet karşılamıyor ama bilge türk bilennn bi hastalıgın var diye gösteriyor böylece ssk varsa hiç para ödemniyorsunnn..aklnıza gelen her türlü estetigi yapıyor..gögüste en çok yaptıgı estetiklerden biri...
özge cnm hemşerimmm yazın gel ol hiç düşünme kaçırma derim valal böyle fırsatı..acı sızı falanda yokkkkkk hemen ol:):):)valla istnbulda kuzenimin arkadaşı bile buraya gelip olduuuu:)memnun kalırsınnn ben çok memnunum:)aklıma bunlar geldi kıslar daha başka sorcagınız soru varsa zevkle cvplarım:)
ayy nem'cim şimdiden heycanlandım ya ben malatyaya gelicem yaptırıcam galiba:)) annemde gögüsüne istiyordu estetik önceden randevu almamız lazım değilmi telefondan alsak olurrmu peki canım muayene olduktan sonra gün veriyorlar demi hemen :)
ayyy cnm yaaa inan özelden bisürü msj aldımm..bennn sadece burnumu göstermek istemiştim doktoruma baya giden oluyoo hatta merak etmiş bu siteyiii böyle sürekli telefon gelince:)hiçççç böle bişye vesile olcagım aklıma gelmesdi...telden randevu almıyorsun cnmmm gitceksinn muyene olcaksın..sen ara hastahaneyiii ordan sor muayene günleri nezman diye..haftada iki gün muyene günü ogune denk getirinnn...sonrada amlyt gününü verirler...yalnız malatyaya gelince 2-3 hafta kalmanız gerekir toplamda:)kalcak yeriniz sorun deilse gelin cnm bnm:)
malatyada kalma sorunum yok dedemler falan var orda bu vesileyle gitmiş olurum :) şuanda okul var ama okul biter bitmez gidip doktor bilgetürk bilen'den randevu alıp ameliyat olmak istiyorum:)))) yalnız bişey daha sorucam canım burunu sorunlu gibi gösteriyo yapıyo dedin ya mesela gögüs ameliyatını nasıl yapıyo ssk ile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?