nem'in yeni burnu :)

cnmm teşekür ederimmmmm inşş bundan daha daha güzel bi burnun olur eger estetik olursan:)valla herkese tavsiye eidyorum ne acısıvar ne zorluguuu..sonuctaaa kendini çok iyi hisediyorsun:)eger mutsuzsan şimdiki burnundan ol derim:)

cok hos gercektenn

çok ama çok teşekürler cnmmm bnm begenmene sevindim:)

nemcım ya keske senın doktur bır ıkı günlüğüne istanbula gelse toplu ameliyat yapıp geri dönse kafayı yicem ya bı gun şu doktor güzel yapıyor dıyorum sonrakı gün vazgecıyorummmakannehir

nemcım ya keske senın doktur bır ıkı günlüğüne istanbula gelse toplu ameliyat yapıp geri dönse kafayı yicem ya bı gun şu doktor güzel yapıyor dıyorum sonrakı gün vazgecıyorummmakannehir

cnmm istnbuladada güzel doktorlar varr...bisürü seçenekin olunca kafan karışır :)en kısa zamanda olkiiii kurtulasın valla:)
nemcm doktorun kimdi?
cnm ben malatyada oldum bilge türk bilene:)araştırma hastahanesinde:)

Geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş. Mümkünse biraz da ameliyat sürecinden bahsedebilir misin?

nem'cim merhaba..ya burnun gerçekten çook güzel olmus bayıldım..Bende burnumdan estetik olmak istiyorum maddi acıdan zorlanoyrum ama bilgetürk bilen'in ücretsiz yada cüzzi bir paraya yaptıgını duyunca cok sasırdım dogurusu hemde bu kadar güzel bir burun kaydirigubbakcemile2 Ben istanbuldayım ama malatyalıyım zaten oraya gelsem yazın mesela yaptırmak istesem nekadar önceden randevu almam gerekir neler yapmam gerekir anlatırmısın biraz cünkü ciddi ciddi düşünyorum senn burnunu gördükten sonra şutarafagitti birde burun dısında baska operasonlarda yapıyormu(gögüs) onların ücreti ne kadardır taaahminen bunları anlatırsan cok makbule geçer :/ özel msj atacaktım ama kapalıydı bilmiyorumkismile

offff yaa bende ameliyat olmak istiyorumm(( ama korkagin tekiyim ne yapmaliyimmm arkadaslareyvahedigeldismile

Geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş. Mümkünse biraz da ameliyat sürecinden bahsedebilir misin?

kıslar ikinize birden yazayımm...muyene olduktan en geç 15 gün sonra ameliyat olursunuz...genelde bi hafta sonra yapıyor öyle çok beklemessiniz..bende aksilik olmuştu 1 ay beklemek zorunda kalmıştım:)neysee..normalde estetiki devlet karşılamıyor ama bilge türk bilennn bi hastalıgın var diye gösteriyor böylece ssk varsa hiç para ödemniyorsunnn..aklnıza gelen her türlü estetigi yapıyor..gögüste en çok yaptıgı estetiklerden biri...
özge cnm hemşerimmm yazın gel ol hiç düşünme kaçırma derim valal böyle fırsatı..acı sızı falanda yokkkkkk hemen ol:):):)valla istnbulda kuzenimin arkadaşı bile buraya gelip olduuuu:)memnun kalırsınnn ben çok memnunum:)aklıma bunlar geldi kıslar daha başka sorcagınız soru varsa zevkle cvplarım:)

offff yaa bende ameliyat olmak istiyorumm(( ama korkagin tekiyim ne yapmaliyimmm arkadaslareyvahedigeldismile

cnmm ben igneyi görünce sararıp elim ayagım birbirine girer..inan ben bile olduysam herkes olur korkma birasn önce ol inanki hiç abartıldıgı kdr zor bşy deilmiş:)

nem, gidip gelip ayni burunlara tekrar tekrar bakiyorum, sen cok sansli olanlardansin, nazar degmesin burnuna :)) bayiliyorum

nem, gidip gelip ayni burunlara tekrar tekrar bakiyorum, sen cok sansli olanlardansin, nazar degmesin burnuna :)) bayiliyorum

aaaaaa cnm bnm ya çok teşekürler begenmene çok sevindim:)doktoru kötü seçmedigin sürece şansız olman çok düşük bi ihtimal:)

off okadar kararsızımki nemm senin burnunu görünce tamam diyorum ama aynısını yapabilir mi ? burun şeklinde önemliya kuzeninki ile seninki arasında çok fark var ( seninki gibi olacağını bilsem bir dakika düşünmedem atlar giderim malatyaya :)

öyle cnmm bnmm kendi burnuna baglııı inan benim burnumdan bin katlı daha güzel yapmış oldugu hastalarıda gördümmmm hatta onları görünce dahada sevindimmmmm ben toplam muayene ve kontroller için yaklaşık 15 kez hastahaneye gittimm inan 30 hastasını görmüşümdür yaklaşıkkk 10 taneside erkekti bu arada:)okdr dogal yapıyorki erkekleirn burnunu görünce acaip şaşırmıştım bide erkekte burun estetigini düşünemiyordum yakışmas die hayal ederdim ama inan 10 numara olmuştu...tabi her estetikte bence %30 şans ve ana burnuna baglı...%70 de doktorun başarısınaa..mesela burnun çok büyük olur sen aşırı ufak istersin doktor yapar yapamaz deil ama buurn ucu düşmesi denen şey var bu doktor hiç buurndan kıkırdak çıkarmıyor ondan kıkırdagın kemikle rahat kaynaşıyor ve burun düşmesi giib feci sonuçların olmuyor....benim içinnn yamuklugun giderilmesi ve rahat nefes alabilmemdi..yüzüme görede uygun bi burun yaptııı...13.günlükken dışarıya çıktımmm inan kimse o şiş haliyle bile estetik oldugunu anlamadı...ayy baya uzun anlattım sanırım:)

çok güzel olmuş çok doğal olmuş canım
cnmmm bnm çok teşekür ederim begenmene sevindim:)

malatyada kalma sorunum yok dedemler falan var orda bu vesileyle gitmiş olurum :) şuanda okul var ama okul biter bitmez gidip doktor bilgetürk bilen'den randevu alıp ameliyat olmak istiyorum:)))) yalnız bişey daha sorucam canım burunu sorunlu gibi gösteriyo yapıyo dedin ya mesela gögüs ameliyatını nasıl yapıyo ssk ile:)

valla onudaa cnmm beze falan var der heraldeeee tam olarak bilmiyorum ama benle aynı gün gögsüne silikon yaptıranve gögsünü küçülten iki hasta vardıı para almamıştı ondanda...sizdende almass eminim:)yazada bşy kalmadı kısssss fındık olcannn yazaaaaaaaaaaaaaa lililililil süpper:)

delikafadulden nem'cim ya çok sevdim seni şu pozitif anlatışın ne güzel ya süpersin =) ben arıycam hastaneyi burda bilgi veririm inş size yazada fındık burunlar zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…