nem'in yeni burnu :)

nem, sapigin gibi oldum ikide bir acip bakmasam burnuna rahat edemiyorum :))) baktikca mutlu oluyorum sanki ben de o sonuca cok yakinmisim ya da benim burnum da oyleymis gibi :)))

ben de diğer sapığıyım zemuszemus

ya benim burnumu feriştah gelse öyle küçültemez de neyse bakalım ne olacak mirmirmirmir

eylüle kaldı bu arada ameliyatım kızlar,izin alamıyorum..bayram sonu ak koyun kara koyun belli olacak

herkese gına geldi,millet artık benden burun kelimesini duymak istemiyor benneyaptımki

bu bilge hoca benim için ank'ya gelir mi :icecream: deeermişim :sm_cool:

bi bitse de şu gün evime bi gitsem rahat rahat internetimde burun sörfü yapsam naniknanik

sen ankara ben istanbul nasil olcak.. kontrole falan nasil gitcez sonrasinda.. baska birine yaptiririz kontrolleri biz de n'olcak ki.

süüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olcan süperrrrr hadi bakalım tez zamanda olursun inş cnm bnnnnnnnnnnnnnmmmmm:)

ya burnuna bayıldım özellikle önden tam benim istediğim gibiiiiiiiiiiii... güle güle kullna canım. ya ama neden malatya da bu doktorr yaa :çok üzgünüm:

sen ankara ben istanbul nasil olcak.. kontrole falan nasil gitcez sonrasinda.. baska birine yaptiririz kontrolleri biz de n'olcak ki.

ya kontroller de önemli de asıl önemli olan o halde nasıl döncez,uçağa binsek olmaz herkes tırsar,araba yolculuğunda gebeririz allah korusun delikafadulden

ben zaten doktoruma karar verdim şaka biyana..şu kotamı bi doldursam doktoruma ameliyat olan bikaç kişiye özel msj atıcam ohaoldumsmile

hayırlısı be laracroft iyi düşünelim iyi olsun olumunekankayizsmile

ayyyyyyyy fıstıklar hayırlısı vallaaa estetikte baya iyi doktorlar var inş bilgedede olursanız başka doktordada olursanız çok iyi olur sonuç:)insan çok büyük heves ve umutla yaptıryor sonu güzel olurrr herkesin inş:)

6.ayın resimlerini ekledim albüme kıslar:)

baktım şimdiii kıskanıyorum ama yaa benimkide seninki gibi olsun :jeyyar:

baktım şimdiii kıskanıyorum ama yaa benimkide seninki gibi olsun :jeyyar:

aaaaaaaaa cnmm kıskanma sneinkide süper:)benimde ilk başlarda dombili bi burnum vardı şişlerden dolayı:)zamanla güzelleşiyo seninkide öyle olcakkkkkkkkkkkk:)

aaaaaaaaa cnmm kıskanma sneinkide süper:)benimde ilk başlarda dombili bi burnum vardı şişlerden dolayı:)zamanla güzelleşiyo seninkide öyle olcakkkkkkkkkkkk:)

inşallah anacım inşallah sabırla bekliyorum eyvahedigeldismile

tuanacım teşekür ediyorummm ama kıskanma daha güzeli olcakkkk seninde:)

ayyy inşallah nemmm çok teşekkür edrim :)

aaa nedemek tatlım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana:)aynı aşamalardan geçtim benim estetik olmadan önce açtıgım konu vardıı orda korkularıı düşüncelerimi şimdii açıp okuyorum çok gülüyorum niye bukdr dert ettiysemd iye:)ama oxzmanda forumda estetik olan arkdşlar çok yardımcı olmuştu:)nedemek oldugunu çok iyi biliyorum zevkle ayrdım ederim valla bu konuda herkse:)

Son düzenleme:
neeeeemmm fistik burunlum albümündeki fotolari daha bugün farkettim:roflol:
süpersin tatlim tek kelime ile mü-kem-melllll

Merhaba.
Bende yıllardır istiyorum bu estetiği;fakat ben kimseye anlatamıyorum bile.Zaten takıntım var,bide insanların daha çok dikkatini çekmesini istemiyordum;fakat yıllardırda bu estetik içimde kanayan yara dersem abartmış olmam.Burnumun özelliğini daha ortaokuldayken takmıştım.üstelik yeni şekillenmeye başlamıştı.Hiçkimseye yan durmuyordum,halende durmamak için çaba gösteriyorum..Aslında o yıllarda çok abarttım galiba ki Allah'ım abarttığın kadar olsun dediBazen düşünüyorum Allahım günahamı giriyorum diye;fakat içim içimi yiyor.Sonra diyorum çok şükür sağlıklı sıhhatliyim diye;ama işte özgüven eksikliği hissediyorum burnumdan dolayı.
Şuanda 24yaşındayım.lisans mezunuyum;fakat çalışmıyorum.Çalışsam ilk işim bu sorunumu gidermek için çabalamak,adım atmak olacak.inanın bu duygularımı ilk ama ilk sizlerle paylaşıyorum.Herzaman bu topiğe giriyorum.Sizler ameliyat oluyosunuz,sizler kadar mutlu oluyorum.Bana ütopik gibi geliyordu bu estetik;ama sizin olmanız,sonuçları paylaşmanız bana umut veriyo,pc yi kapattığımda tekrar umutsuzluğa düşüyordum.Yani bu topikteyken hem mutlu ve umutluyum.ılk defa yazmaya karar verdim,çok samimisiniz çünkü ve beni anlayacağınızı düşünüyorum.Nem rumuzlu arkadaşın burnu evet çok güzel olmuş ve biçok kişininkini beğendm;ama Nem'in doktoru bana maliyet olarak daha yakın geldi;fakat Malatya
Gelemezmi acaba bu doktor Adana'ya?
Maliyeti konusunda Nem'cim bana daha açıklayıcı bilgi verirmisin?

neeeeemmm fistik burunlum albümündeki fotolari daha bugün farkettim:roflol:
süpersin tatlim tek kelime ile mü-kem-melllll

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teşekür ediyorummm darısı ve daha güzeli sana inş:):):1hug:

cnmm ya negüzel yasmışsınnn inan duygulandım okurkennnn...valla ben bile olduysammm inan herkes olur bu amlytı..aynı senin yaşadıklarını yaşadım..lortaokulda lisede çekilmiş hiç bi resmim yok üniversitedede nadir var oda zorla çekinmişimdir...dedigin giib saglıklıyıs çok şükür ama insanın özgüveni eksikligide bi hastalık gibi..gercekten çok mutluyummm ..anlatılmassss bi duyguuuuuu..herortamda farkediliyorummm ve hoşuma gidiyor..kaçtane iş teklifi aldımm estetikten sonra okdr çok etkiliyorki dış görünüş böyle şeylerde...cnm doktor hakkında bilgi vercek olursammm ssk varsa hiç para almıyo tabi hastalıgında olcak(nefes alamama et sorunu.... gbi:)tabi genelde doktorumm sadece estetik olanlarıda bi sorunu var gibi gösterip bedava amlyt yapıyor..en kötü ihtimalle 400-500 tl verirsin o da çok zor yani...adanaya gelmes cnmm devlete baglı yaa özelde estetik yapmıyor ..zatenn şehir dışına çıkcak vakti bile yokkkiii..

cok güzel canm 6.aydan sonra burun yerine oturuyor diyorlardi hakikaten öleymis biseneye kadar bence daha güzel olcak.

cnmmm öle vallahergecen gün daha düzelioo kibarlaşıyo bakalımm senesi dolunca nsl olcak..şişim falan kalmadı ucunda et kısmında hafif var snaırım orasıda incelcek :)

Canım evet anladım çok TEŞEKKÜR ediyorum.İnan Sen benim için çok özel olacaksın;çünkü bu sorunumu ilk senle paylaşmış oldum;şuan çok mutlu oldum yazına;çünkü bu estetik 100adımsa 1adım atmış gibi oldum sayendehihoyyyt
Benim için inanılmaz bi sorun gerçekten.Ben ailemle paylaşsaydım,bilselerdi içimde bu kadar dert olduğunu çoktan olurdum estetiği;fakat paylaşamıyorum.Ailem bile çok uzak geliyo bu konuda.Ben zaten bi ayarlasam ameliyat işini,herşeyi kimseye söylemeden yapacam;ama işte şartlar el vermiyo.Adana'dan çok iyi bi doktor bulmalıyım hemde maliyet olarak kafama yatan.Sabah arkadaşıma gidiyo gibi giderim ameliyata,kimseye söylemem diyorum.Sonra küçük bi kaza yaptım ameliyat olmak zorunda kaldım derim gibime geliyo.Kimseye açıklamak dahi istemiyorum.Dediğim gibi herkes uzak geliyo bana sorunumu anlatmada.Allah'ım affedderek bana yardım etsenağlamakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…