nem'in yeni burnu :)

Sekerım walla dogru demıs bencede sen kendını oku ufle benım cok hosuma gıttı bıde zaten guzelmıssın burunda guzel olunca nazar degmesı kuvvetle ıhtımal

Sekerım walla dogru demıs bencede sen kendını oku ufle benım cok hosuma gıttı bıde zaten guzelmıssın burunda guzel olunca nazar degmesı kuvvetle ıhtımal
off ya cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nedesem sana valla böle çok utanıyorum yaaaaaaaaa:1hug:a.s.

Ayy annem basladı bıle :) yolda 2 kısı cevırdı cok guzel olucaga benzıyo dedıler hemde sargılıyken dedım gıdıs hayra alamet deıl sen okumaya basla

Var ya mükemmel olmuş benim 20 gün oldu ve yamuk, yarın doktora gitcem galiba revizyon gerekicek

Var ya mükemmel olmuş benim 20 gün oldu ve yamuk, yarın doktora gitcem galiba revizyon gerekicek

cnm bnm teşekür ederimmm ama daha seninki çok yeniii bitarafın daha şiş olabilir ondan yamuk görebilirsin..benimmm öyleydiii bitarafım biraz daha şiştii ve ilk bandaj açıldı yamuk gördüm ama aşırı yamuk deildiiii ödemler gidince düzeldii..aşırı yamuk deilse bence ödemdir biras sabret cnm 2 aya düzelir:)

yani burun insanı ne kadar değiştiriyor
mucize gibi birşey
valla çok hoş

ayyy cnm valla öyle evrim geçirdim resmennnn:):):)bu arada sende çok güzelsin bugun ne giyindin bölümünde takip ediyorum seni cnmm:):):)

Ayy annem basladı bıle :) yolda 2 kısı cevırdı cok guzel olucaga benzıyo dedıler hemde sargılıyken dedım gıdıs hayra alamet deıl sen okumaya basla

valla cnmmmmm süper süper oldun sende:)eee bundan sonra iltifatlara hazırla kendini...nişanlımmm çok kıskanıyo vallaaa kapı dışarı çıkarmam seni güzelleşme dio:)bilsem estetik olmana izin vermesdim dio:):):):)kıskanılmak güzell vala:)tabi dozunda olunca:)

nem kiz burnunda gündemden hic düsmüyor heee, topic hergün yogun :)))) masallah

nem kiz burnunda gündemden hic düsmüyor heee, topic hergün yogun :)))) masallah

ilahi kıssssssssss:):):)herkesin burnu öle bacım sadece benimki deil:):):):):)sende ol konunu yorum manyagı yapcam kıssssss:)kovcaksın beni o derece yani:)

nem burnun harika olmuş canım. Acaba ufuk bey yerine niçin cüneyt beyi tercih ettin? bende ameliyat olmak istiyorum ama hangisine olacağım bilmiyorum. Birde cüneyt bey muayene ücreti oluyor mu?

nem burnun harika olmuş canım. Acaba ufuk bey yerine niçin cüneyt beyi tercih ettin? bende ameliyat olmak istiyorum ama hangisine olacağım bilmiyorum. Birde cüneyt bey muayene ücreti oluyor mu?

cnm öncelikle teşekür ederim burnumu begenmene:)ama sen başkasıyla karıştıryorsun sanırım ben o dedigin doktorlara olmadımki ameliyat:)bilge türk bilene oldum:):):):)

nemcm geçmiş olsun.burnunun eski hali benim burnumun şimdiki haline çok benziyor.estetikten sonraki hali de tam hayalimdeki burun.çok zor bir ameliyatmış gibi görüyor doktorun çok iyi iş çıkarmışdelikafadulden
sana da çok yakışmışzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…