nem'in yeni burnu :)

cnmmmm önceliklee allah korusun kaza giibi bi yalan söylemene gerek yokkii..tamam ilk başta ailene estetik olcam desen izin vermesler belki...bence nefes almada problemin oldugunu söyleee...adanadada iyi doktorlar vardır cnmm sen iyicene araştır bii:)doktorlara git muyene ol görüş:)öylelikle daha iyi karar verirsin:)inş en kısa zamanda olursunnnn ve istedigin bi burna kavuşursun:)aklında bi soru olursa sorabilirsin cnm zevkle cvplarım:)

Sorular Sorular Sorular...
O kadar çokki.
Bazende kabullenecek kadar az yada yok.
Dr.NebilBozdoğan'a mail attım.Herşey dahil2bin derse ayarlayıp Ankara'ya gitmeyi düşünüyrm;ama demeyecek biliyorum;çünkü 3000'di,bi arkadaş yazmıştı.Ankara benim için Malatya'dan konaklama ve oraya gitme mazereti olarak daha uygun.Canım doktor araştırması yapıyorum;ama maalesef en memnun kalınan doktorlar başta İstanbul olmak üzere Ankara,İzmir ve Malatya'da.Adana'dan 1-2doktor önerisi verildi,onlardanda tatmin edici yorumlar yok;ama Senin burnun gerçekten çok hoş duruyo,çok naturel.Senin doktorunun şartları bana çok uyuyo;maddi ve manevi anlamda; ama işte tek sorun Malatyaaasenağlama
Doktoruna sorar mısın tayin işi yokmu bu yakınlarda:):dance:

cnmm bence adanada doktorlara git iycene görüşş..meselaaa ben benim oldugum doktoru hiç duymamıştım taki kuzenim olana kdrrr bi baktımki baya ünlü bi doktor malatyanın hepsi ona oluyormuş:)oysa ben özel hastahanede olcaktım para briktiriyordum:)etrafımda olan örnekleri görüp begenince direk düşünmeden olsum..ciddennn estetik için başka şehire gitmek çok ugraştıryor belki adanada iyi doktor bulursun umudunu kırma iyi araştır..eger içine sinmesse il dışına gidersin:)

Canım,ben şuan araştırıyorum;ama seninde aklında bulunsun olarmı?Hani Adana'da çok iyi tavsiye edilen bi doktor varsa bana yazarsan sevinirim.Bana ameliyatından sonraki dönemi kısaca özetlermisin?O morluklar,dikişler,yani ameliyata dair izler ne kadar sürede geçiyor?Hastanede ne kadar kaldın?Ameliyat anında hiçbişey hissetmedin diiimi?Peki bu başarılı doktor herkeste gerçekten senin kadar başarılı oluyomu?Seninki burunların idolü bence,hem Sen çok hoşsun hemde burnun çok güzel duruyor.:lepi:
Canım,benden bugünlük bu kadar.Umarım seni çok sıkmamışımdır.Beni anlayacağını umarak yazıyorum inan.Tekrar teşekkürler.
iyi geceler.Yarın devam etmek dileği ile...
HOŞÇAKAL.

cnmmmm valla adanada bildigim bi doktor yok:)forum sayesinde istanbul ve ankaradaki doktorlaır biliyorum:)hastahanede bi gece kaldım...benim şişligim ve morlugum olmadııı..3.gün burun ön kısmında küçük bezler vardı kanamayı durdursun diye onu çıkartmaya gittim..6.gün alçımı değiştirdii..... 12.gün alçımı ve tamponumu çıkardıı..tabi her gitmemde iki tane dikişide aldı.toplamda 7 dikiş vardı..benim burundaki dikiş izim kesilen yer 2.ayda baya kaybolmuştu şunada hiç yok iz..kötü şişlikler 1-2 ayda geçiyorrr..cnm herzaman yardımcı olurum inş içine sinen doktoru bulursun :)iycegeler devam ederis yarın:)

k vermiştim

Merhaba,

Adana'da balcalıda Prof Sabri Acartük'e 2 defa ameliyat olmuştum. Aslında çok iyi bir doktordu ama son 5 yıldır ki bana denk geldi adama birşeyler oldu. Ben 1200 tl fark vermiştim emekli sandığına.. ama revizyon yaptı 2 defa düzeltemedi. Sona işte 5 ameliyata mal oldu bana ve son ameliyatımı Antep de Prof Dr Mehmet Mutaf'a oldum 6000 TL ödedim ama düzeldi :) O yüzden Adana'da sana önerebileceğim en iyi doktor Prof DR Metin Yavuz ve Erol Kesiktaş... hem daha gençler hem çok iyi burunlar yapıyorlamış

nemcim
bu arada burnunu sonunda gördüm çok şeker hoş maşallah. Güle güle kullan. Özellikle önden baya bir değişim olmuş

Aaaa öyle mi,bana bu konuda bu site yardımcı oluyor.Önerdiğiniz isim için SAĞOLUN.Bi araştırayım;umarım bu sitede dediğiniz isimden çok memnun kalan arkadaşlar çıkar karşıma.Peki bu doktorlar özelde mi yapıyo ameliyatı?
Sizede çoook geçmiş olsun.Çok ameliyat olmuşsunuz;ama mutlu sona ulaşmışsınız,çok güzel.Peki bu doktorlar özelde mi yapıyo ameliyatı?
Sağlıcakla Kalın.

GÜNAYDIN NEM'CİM...
Aaaa Canımm Malatya'da en az 10gün kalmak gerekiyo yani,öylemi?
Bu işlemler uzun yani.Hani ameliyatı yapsa sadece ve diğer aşamaları burdaki doktorlarla devam etsem dicem;ama işte yinede bi kaç gün kalmam gerekecek;çünkü nitekim ameliyatın birde önceki aşamaları,ön hazırlıkları var.
Neyse sayenizde biraz moral oluyorum,ütopik gelen,imkansız gelen şey olan ameliyatı ciddi ciddi düşünüyorum.İnşllh bigün(dilerim en kısa zamanda) bende sizlerle somut heyecanlar yaşar,ameliyat günümü aldığımı,ameliyata gittiğimi,çıktığımı ve sonraki heyecanları paylaşırım.
Görüşmek üzere Canım.

nemcim
bu arada burnunu sonunda gördüm çok şeker hoş maşallah. Güle güle kullan. Özellikle önden baya bir değişim olmuş

teşekür ederdim cnm bnmmm cidden seninkide son hali çok iyi ama okdr amlyt sıkıntısı sitresi çekmişsin keşke ilkinde böyle güzel olup kurtulsaydın:)cidden çok üzülüyorum amelyt sonucundan memnun kalmayanlara..ama bundada bi hayır vardır demekki:)sonucta mükemmel burna kavuştun:)sende güle güle kullan cnm bnm:)

cnm amlyt öncesi ve sonrası 15-20 günü bulurrr..belki amlyt gününü hemen almassın ozman daha da uzar...kesin bşy diyemiyorum..mesela ben 1 ay sonrasına gün almıştım kuzenim 1 hafta sonrasına arkadaşım 3 gün sonrasına gün almıştı..doktorun o sıralar yogunluguna çok baglı oluyo günleri boşsa istedigin en yakın tarihte olursun..bide şehir dılından sırf estetik için geldigini duyarsa yardımcı olur:)ama 15-20gün yinede kalman gerekir:)güzel olur cnm inş sen önce kendinden emin ol estetigi gerçekten istiyormusun diye,sonra doktorunu seç ve sonra istedigin süper burun snein olsun:)a.s.

Bu doktorlar Balıcının özel dr sistemine kayıtlı.. eğer onlara olmak istiyorsan özel ücret yani fark yatırıyorsun.. onlarda burunda nefes problemi diye gösteriyorlar. AMA Metin Yavuz şuan acıbadem'de. O özel yapıyor. Erol Kesiktaş ise hala BALCALI'da onu sana öneririm

Ayrıca

ben Adana'dan Antep'e gittim ameliyat için çünkü müthiş bir dr buldum Prof DR Mehmet MUTAF... 5 amelyat oldum o kdr keşke ona gitseydim.. benim gibi kaç bıçak deymiş burnu düzeltti........o hayatımı değiştidi. Toplam 6000TL ameliyat 200TL muayene ücreti ödedim. AM ADna'da Prfo Dr Metin YAVUZ yaptığı burunlarla çok ünlüdür :) Ben sırf eski doktorumla aynı hastanede yanyana odaları olduğu için gitmedim :)

bak kişisel adresi
için google Prof DR Metin yavuz yaz çünkü link veremiorm msj hakkım dolamdı :S
metinyavuz com

bu da benim cnm doktorum

doctormutaf com

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teşekür ediyorummm darısı ve daha güzeli sana inş:):):1hug:

ayyyyyyyhhhh daha güzeli nasil olcak
seninki kadar olsa yeter zemuszemuszemuszemus

ayyyyyyyhhhh daha güzeli nasil olcak
seninki kadar olsa yeter zemuszemuszemuszemus

amlyt günün belli oldumu tatlım senin:):)biran önce ol kurtulll valla her bekledigin gün güzel burnunla geçircegin günü azaltıyor:)

ufffff nemmmm bu burun harikaa güle güle kullan çok beğendim yaa bida bakcam hatta şimdi:)

burnumun nemin burnu kadar güzel olacağını bilsem istanbullardan kalkıp hiç düşünmeden gidecem. naci çeliği düşünmüştüm son yazılan şeylerden sonra vazgeçtim ben ne yapacağımm kararsızım çooooooook benim dermanım bilge beyin ellerinde midirrr :) :))

ufffff nemmmm bu burun harikaa güle güle kullan çok beğendim yaa bida bakcam hatta şimdi:)
cnmmmmm bende senin burnunu çok begeniyorum yüzüne harika oturmuşaklinialirimsmileayyyy fıstıkımmmm bende senin resimlerine bakıyorummmmm şimdiiiiiiiaklinialirimsmile

cnmmmm vallaaa nediyim kimseyi etkilemek istemem ben oldum çok memnunummm belki bilge doktora olupta memnun olmayan vardır ama ben hiç rastlamadım ne yalan diyeyim..inş içine sinen doktora en güzel sonuç alarak olursun cnm bnmmmmmmmmmmmmm:)

tuonela ,arkadaşım cnm bnmmm bugun ameliyat oldu kıslarrr şuanda yeni çıktı amlyttannn inşşş istedigi gibi bi buruna kavuşur onu çok seviyorum paylaşmak istedim sizlerlede:)

Son düzenleme:
tuonela ,arkadaşım cnm bnmmm bugun ameliyat oldu kıslarrr şuanda yeni çıktı amlyttannn inşşş istedigi gibi bi buruna kavuşur onu çok seviyorum paylaşmak istedim sizlerlede:)

cok geçmiş olsun inşallah istediği gibi bir burun olmuştur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…