Canım evet anladım çok TEŞEKKÜR ediyorum.İnan Sen benim için çok özel olacaksın;çünkü bu sorunumu ilk senle paylaşmış oldum;şuan çok mutlu oldum yazına;çünkü bu estetik 100adımsa 1adım atmış gibi oldum sayendehihoyyyt
Benim için inanılmaz bi sorun gerçekten.Ben ailemle paylaşsaydım,bilselerdi içimde bu kadar dert olduğunu çoktan olurdum estetiği;fakat paylaşamıyorum.Ailem bile çok uzak geliyo bu konuda.Ben zaten bi ayarlasam ameliyat işini,herşeyi kimseye söylemeden yapacam;ama işte şartlar el vermiyo.Adana'dan çok iyi bi doktor bulmalıyım hemde maliyet olarak kafama yatan.Sabah arkadaşıma gidiyo gibi giderim ameliyata,kimseye söylemem diyorum.Sonra küçük bi kaza yaptım ameliyat olmak zorunda kaldım derim gibime geliyo.Kimseye açıklamak dahi istemiyorum.Dediğim gibi herkes uzak geliyo bana sorunumu anlatmada.Allah'ım affedderek bana yardım etsenağlamakaydirigubbakcemile3
cnmmmm önceliklee allah korusun kaza giibi bi yalan söylemene gerek yokkii..tamam ilk başta ailene estetik olcam desen izin vermesler belki...bence nefes almada problemin oldugunu söyleee...adanadada iyi doktorlar vardır cnmm sen iyicene araştır bii:)doktorlara git muyene ol görüş:)öylelikle daha iyi karar verirsin:)inş en kısa zamanda olursunnnn ve istedigin bi burna kavuşursun:)aklında bi soru olursa sorabilirsin cnm zevkle cvplarım:)
Sorular Sorular Sorular...
O kadar çokki.
Bazende kabullenecek kadar az yada yok.
Dr.NebilBozdoğan'a mail attım.Herşey dahil2bin derse ayarlayıp Ankara'ya gitmeyi düşünüyrm;ama demeyecek biliyorum;çünkü 3000'di,bi arkadaş yazmıştı.Ankara benim için Malatya'dan konaklama ve oraya gitme mazereti olarak daha uygun.Canım doktor araştırması yapıyorum;ama maalesef en memnun kalınan doktorlar başta ıstanbul olmak üzere Ankara,ızmir ve Malatya'da.Adana'dan 1-2doktor önerisi verildi,onlardanda tatmin edici yorumlar yok;ama Senin burnun gerçekten çok hoş duruyo,çok naturel.Senin doktorunun şartları bana çok uyuyo;maddi ve manevi anlamda; ama işte tek sorun Malatyaaasenağlama
Doktoruna sorar mısın tayin işi yokmu bu yakınlarda:):dance:
cnmm bence adanada doktorlara git iycene görüşş..meselaaa ben benim oldugum doktoru hiç duymamıştım taki kuzenim olana kdrrr bi baktımki baya ünlü bi doktor malatyanın hepsi ona oluyormuş:)oysa ben özel hastahanede olcaktım para briktiriyordum:)etrafımda olan örnekleri görüp begenince direk düşünmeden olsum..ciddennn estetik için başka şehire gitmek çok ugraştıryor belki adanada iyi doktor bulursun umudunu kırma iyi araştır..eger içine sinmesse il dışına gidersin:)
Canım,ben şuan araştırıyorum;ama seninde aklında bulunsun olarmı?Hani Adana'da çok iyi tavsiye edilen bi doktor varsa bana yazarsan sevinirim.Bana ameliyatından sonraki dönemi kısaca özetlermisin?O morluklar,dikişler,yani ameliyata dair izler ne kadar sürede geçiyor?Hastanede ne kadar kaldın?Ameliyat anında hiçbişey hissetmedin diiimi?Peki bu başarılı doktor herkeste gerçekten senin kadar başarılı oluyomu?Seninki burunların idolü bence,hem Sen çok hoşsun hemde burnun çok güzel duruyor.:lepi:
Canım,benden bugünlük bu kadar.Umarım seni çok sıkmamışımdır.Beni anlayacağını umarak yazıyorum inan.Tekrar teşekkürler.
iyi geceler.Yarın devam etmek dileği ile...
HOŞÇAKAL.
k vermiştimCanım evet anladım çok TEŞEKKÜR ediyorum.İnan Sen benim için çok özel olacaksın;çünkü bu sorunumu ilk senle paylaşmış oldum;şuan çok mutlu oldum yazına;çünkü bu estetik 100adımsa 1adım atmış gibi oldum sayendehihoyyyt
Benim için inanılmaz bi sorun gerçekten.Ben ailemle paylaşsaydım,bilselerdi içimde bu kadar dert olduğunu çoktan olurdum estetiği;fakat paylaşamıyorum.Ailem bile çok uzak geliyo bu konuda.Ben zaten bi ayarlasam ameliyat işini,herşeyi kimseye söylemeden yapacam;ama işte şartlar el vermiyo.Adana'dan çok iyi bi doktor bulmalıyım hemde maliyet olarak kafama yatan.Sabah arkadaşıma gidiyo gibi giderim ameliyata,kimseye söylemem diyorum.Sonra küçük bi kaza yaptım ameliyat olmak zorunda kaldım derim gibime geliyo.Kimseye açıklamak dahi istemiyorum.Dediğim gibi herkes uzak geliyo bana sorunumu anlatmada.Allah'ım affedderek bana yardım etsenağlamakaydirigubbakcemile3
k vermiştim
Merhaba,
Adana'da balcalıda Prof Sabri Acartük'e 2 defa ameliyat olmuştum. Aslında çok iyi bir doktordu ama son 5 yıldır ki bana denk geldi adama birşeyler oldu. Ben 1200 tl fark vermiştim emekli sandığına.. ama revizyon yaptı 2 defa düzeltemedi. Sona işte 5 ameliyata mal oldu bana ve son ameliyatımı Antep de Prof Dr Mehmet Mutaf'a oldum 6000 TL ödedim ama düzeldi :) O yüzden Adana'da sana önerebileceğim en iyi doktor Prof DR Metin Yavuz ve Erol Kesiktaş... hem daha gençler hem çok iyi burunlar yapıyorlamış
cnmmmm valla adanada bildigim bi doktor yok:)forum sayesinde istanbul ve ankaradaki doktorlaır biliyorum:)hastahanede bi gece kaldım...benim şişligim ve morlugum olmadııı..3.gün burun ön kısmında küçük bezler vardı kanamayı durdursun diye onu çıkartmaya gittim..6.gün alçımı değiştirdii..... 12.gün alçımı ve tamponumu çıkardıı..tabi her gitmemde iki tane dikişide aldı.toplamda 7 dikiş vardı..benim burundaki dikiş izim kesilen yer 2.ayda baya kaybolmuştu şunada hiç yok iz..kötü şişlikler 1-2 ayda geçiyorrr..cnm herzaman yardımcı olurum inş içine sinen doktoru bulursun :)iycegeler devam ederis yarın:)
nemcim
bu arada burnunu sonunda gördüm çok şeker hoş maşallah. Güle güle kullan. Özellikle önden baya bir değişim olmuş
GÜNAYDIN NEM'CİM...
Aaaa Canımm Malatya'da en az 10gün kalmak gerekiyo yani,öylemi?
Bu işlemler uzun yani.Hani ameliyatı yapsa sadece ve diğer aşamaları burdaki doktorlarla devam etsem dicem;ama işte yinede bi kaç gün kalmam gerekecek;çünkü nitekim ameliyatın birde önceki aşamaları,ön hazırlıkları var.
Neyse sayenizde biraz moral oluyorum,ütopik gelen,imkansız gelen şey olan ameliyatı ciddi ciddi düşünüyorum.İnşllh bigün(dilerim en kısa zamanda) bende sizlerle somut heyecanlar yaşar,ameliyat günümü aldığımı,ameliyata gittiğimi,çıktığımı ve sonraki heyecanları paylaşırım.
Görüşmek üzere Canım.
Aaaa öyle mi,bana bu konuda bu site yardımcı oluyor.Önerdiğiniz isim için SAĞOLUN.Bi araştırayım;umarım bu sitede dediğiniz isimden çok memnun kalan arkadaşlar çıkar karşıma.Peki bu doktorlar özelde mi yapıyo ameliyatı?
Sizede çoook geçmiş olsun.Çok ameliyat olmuşsunuz;ama mutlu sona ulaşmışsınız,çok güzel.Peki bu doktorlar özelde mi yapıyo ameliyatı?
Sağlıcakla Kalın.
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teşekür ediyorummm darısı ve daha güzeli sana inş:):):1hug:
ayyyyyyyhhhh daha güzeli nasil olcak
seninki kadar olsa yeter zemuszemuszemuszemus
cnmmmmm bende senin burnunu çok begeniyorum yüzüne harika oturmuşaklinialirimsmileayyyy fıstıkımmmm bende senin resimlerine bakıyorummmmm şimdiiiiiiiaklinialirimsmileufffff nemmmm bu burun harikaagüle güle kullan çok beğendim yaa bida bakcam hatta şimdi:)
burnumun nemin burnu kadar güzel olacağını bilsem istanbullardan kalkıp hiç düşünmeden gidecem. naci çeliği düşünmüştüm son yazılan şeylerden sonra vazgeçtim ben ne yapacağımm kararsızım çooooooook benim dermanım bilge beyin ellerinde midirrr :) :))
tuonela ,arkadaşım cnm bnmmm bugun ameliyat oldu kıslarrr şuanda yeni çıktı amlyttannn inşşş istedigi gibi bi buruna kavuşur onu çok seviyorum paylaşmak istedim sizlerlede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?