nem'in yeni burnu :)

Ben burnunu yeni görebildim..Son eklediğin albümde ve bu konunun başındakilere bakıyorumda....
Baya iyi olmuş...Çok güzel ve çok doğal..MaşallahUmarım 8. ayda bende senin kadar iyi görünürüm :)

teşekür ederim cnm bnm begenmene sevidndimmmmmmmmmmma.s.

ay kıs nebilim biden gülüncüme gitti:)oda bi isim tabide:):):beklemedigim bi isim ondan olsa gerek:):):)

kazen abimize burdan hürmetlerr buyrunnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3

nem çok şeker olmuş maşşallah. ooo kiloda verilmş ohhhh ne güzel . yanaktan bir öpücük alabilirmiyim.

nem çok şeker olmuş maşşallah. ooo kiloda verilmş ohhhh ne güzel . yanaktan bir öpücük alabilirmiyim.

ayyyyyyyyyyyyy cnmm bende öperim kaçamassın elimden ona göre
senin son halin snl oldu şişler gidio demi:)

Ben burnunu yeni görebildim..Son eklediğin albümde ve bu konunun başındakilere bakıyorumda....
Baya iyi olmuş...Çok güzel ve çok doğal..MaşallahUmarım 8. ayda bende senin kadar iyi görünürüm :)

begenmene sevindim cnm bnmmmm:)seninde güzle olur her gecen ay daha iyi oluyor :)

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyy cnmm bende öperim kaçamassın elimden ona göre
senin son halin snl oldu şişler gidio demi:)

valla şişler indikçe daha da iyi oluyor. 2 ay olmaya 4 gün kaldı. kontrolum var senin gibi olmasada kendi çapımda iyi oldu .

valla şişler indikçe daha da iyi oluyor. 2 ay olmaya 4 gün kaldı. kontrolum var senin gibi olmasada kendi çapımda iyi oldu .

ayyy cnmm gayet güzel yüüznle uyumlu bi burnun var:)belki benim burun sende olsa hiç yakışmasdı:)
zaman hızlı geçiyor 2 ay olcak demek:)

he giiizzz:roflol:
yanliz ne kadar senlendiysen ne bulduysan sormustun:roflol:
ama ekledigin ifadeler cok tatliydi:roflol:

demiii bende düsüne düsüne aklima musa ve mustafa gelmisti:roflol:
sorma kız gecenin bir yarısı zor frenledim kendimi :roflol::roflol::roflol:
ya dedim hep felsefik ve aşk sorusu mu olacak ben de puları merak ediyrim daa :roflol::roflol::roflol:
ayy cidden yaa kesin işletiyo bizikaydirigubbakcemile3yani dedigin giib tam sallamalık bi isim olmuşkaydirigubbakcemile3

valla benimde aklıma mustafa gelmiştiiii murtaza ne ya
ben de mıstafa demiştim silmiş yorumumu sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
teşekür ederim cnm bnm begenmene sevidndimmmmmmmmmmma.s.

ay kıs nebilim biden gülüncüme gitti:)oda bi isim tabide:):):beklemedigim bi isim ondan olsa gerek:):):)
arada teşekkür etmen iyi oluyo tpik güme gitmesin
efenim burası nemin estetik topiki, aklına takılan soruları sorabilirsiniz buyrunnnnnnnnn delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şey
eğer uydurduysa iyi uydurmuş zira abuziddin deseydi hiç inanamazdık :roflol::roflol::roflol:
murtaza abi balıkları ateşe attın mı
attım oğlum dedik ya kaçtır soruyorsun cokacimcoook sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kazen abimize burdan hürmetlerr buyrunnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3

saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrda bendeneyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
tırstınız di mi benim gibi sempatiksalakcinni
işalla görmez burayı kaydirigubbakcemile3

nikocannnn sorması ayıptır kaç yaşınsın emekli yazıyoda süper bi enerji yayıyosun etrafa:):):):)

nikocannnn sorması ayıptır kaç yaşınsın emekli yazıyoda süper bi enerji yayıyosun etrafa:):):):)
teşekkür ederim :kedi:
bu arada şok oldum :1shok:
ne zaman emekli olmuşum akannehir
eşim gene profil bilgilerimi karıştırmış :umursamaz:
ne yazdığımı okumuyo habire profilime bakıp kurcalıyo albümümü siliyo :roflol::roflol::roflol:
30a dayandım :CüvCüv: ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıs deiştir bende dedimmmmmm emekli olduguna göre 55 falandır:)bide süper nerjiksinnnn şaşırdım vala:)deştir sen onuuuuseninkideeeee direk yaşını büyüttmüş akıllıca taktik:):):)

Son düzenleme:
bizim topikte ben tanrıçamın basın danışmanı sekreteryalığını yapıyorum beni en son müdür yardımcısı yapmıştı. ben de esprik olarak yönetici asistanı yaptım :roflol::roflol::roflol::roflol:
dün sayfa açıkken profilime girmiş bana diyo ki sen yönetici asistanı mısın niye yanıltıyorsun milleti :roflol::roflol::roflol::roflol:
ya dedim nolucak millet ona mı bakıyo kimliği belli olmasın diye nerelerde yaşadığını yazan var, beni reelden de olsa tanıyan biliyo kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum 24 saattir emekli olarak dolaşıyorum hiç farketmedim :roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah senden razı olsun nemim, herkese böyle dost nasip olsun kaydirigubbakcemile3 :lepi:

oyyyy kuzumm allah sendende razı olsun:):):):):):)
bak şimdikiii meslek 10 numara:)en azından genç birini hayal ediyorum:)
ay milet ne yalanlar söylüyorrrrrr kimi zaman şaşırıyorum vala bu forumda:)
bu arada albümüne baktım çok tatlı bi yüzün var mşlh:)allah sahibine bagışlasın:):Saruboceq:

sağol minik kuşum :kedi: dedim ya o senin güzel gören gözün olumunekankayizsmile
üye olduğumdan beri gözüme çarpan her yorumun hoşuma gitmiştir maşallah sana da vereliniortak yerimseniben Şeniz
burda elimden geldiğince içten olmaya çalışıyorum ama dediğin gibi ben de nelrler karşılatım nelerle :1shok:
herzaman iyiler iyileri bulsun ne diyim boshayallersmile

ay cnm bnm kalp kalbe karşı valla:)bende yorumlarını begeniyorum aynı düşünüyorus genelde:)bu forumda sık dolaşıyorummmm cidden çogu kişiler normal hayatımdaki insanlardan bin katlı daha iyi oluyor bi çok dost edindim burda:)günlük hayatta desem bunları aaa delimisin sen derler :)sanal ortam olabilir ama insanlar gerçek:)
her ortamda oldugu gibi arada tuhaf insanlar çıkabiliyor:)dedigin gibi bizden uzakta dursunlar:)

amin canım Şeniz
beni böyle güzel insanların düşünceleri mutlu ediyor a.s
amma ciddileşmeye başladık ha :roflol::roflol::roflol: olumunekankayizsmile

amin canım Şeniz
beni böyle güzel insanların düşünceleri mutlu ediyor a.s
amma ciddileşmeye başladık ha :roflol::roflol::roflol: olumunekankayizsmile

ehuhuehekaydirigubbakcemile3valla biras daha bu konuya devam edersek bayaaa derinden konuşcakz

kiz öyle bisey diyemezdi cünkü you_know m ile basliyp a ile bitiyo demisti
bende musami yoksa demistim bi baktim mesajlar pirrr gitmis sempatiksalakcinni

etiketleri gördünmü kizzz senin sorularini görünce bos soru kalabaligi yapmayin yazmislar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tirstik tirstik ohaoldumsmile:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…