hanimis benim pitircigiiiimmopuyorumnanaktan
oyyyyyyyyy foto eklemissssssiiinnndelikafadulden
cnmmmm herzamanki gibi yine süpersinopuyorumnanaktan
hastayim burnunaaa
aaa fstk naber kız ne zanadır görüşmüyorduk kaydirigubbakcemile3
a öyle deme ben onun sorduğu sorunun cevabını görmemişliğini bilirim :roflol::roflol::roflol:nikocan fıstık çok hızlı vala genlik böle oluyo demekki hızına yetişemiyorum bebişimin
bende sana hastayım yafyummm:)hem ben çakma güzelim sen dogalkaydirigubbakcemile3
iyiidir balim senden naberraaa fstk naber kız ne zanadır görüşmüyorduk kaydirigubbakcemile3
nikocan fıstık çok hızlı vala genlik böle oluyo demekki hızına yetişemiyorum bebişimin
a öyle deme ben onun sorduğu sorunun cevabını görmemişliğini bilirim :roflol::roflol::roflol:
Kazen abinin ismine musa mı diye sormuştun haberiin yok sonra murtaza diyince şaşırıyo bi de tüh yanlış tahmin etmişim :roflol::roflol::roflol:ni didiiinn sempatiksalakcinni hangi soru kuu
Kazen abinin ismine musa mı diye sormuştun haberiin yok sonra murtaza diyince şaşırıyo bi de tüh yanlış tahmin etmişim :roflol::roflol::roflol:
aah ah ne günlerdi:roflol: kiz ama kazen sorulari sildi cevap vermedikiii
ben hala bizi yanıllttığını düşünüyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyyyyyyyyyyyyyyyy murtazamııı ismi:)
baya deişik 40 yıl düşünsem aklıma gelmesdi:):)::)):):
he giiizzz:roflol:aah ah ne günlerdi
çocuklar gibi şendik, güler oynardık :roflol::roflol:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy murtazamııı ismi:)
baya deişik 40 yıl düşünsem aklıma gelmesdi:):)::)):):
ben hala bizi yanıllttığını düşünüyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tam kafadan atılacak bir isim gibi benim de aklıma gelmezdi :roflol::roflol::roflol:
valla benimde aklıma mustafa gelmiştiiii murtaza ne yahe giiizzz:roflol:
yanliz ne kadar senlendiysen ne bulduysan sormustun:roflol:
ama ekledigin ifadeler cok tatliydi:roflol:
demiii bende düsüne düsüne aklima musa ve mustafa gelmisti:roflol:
ayy cidden yaa kesin işletiyo bizikaydirigubbakcemile3yani dedigin giib tam sallamalık bi isim olmuşkaydirigubbakcemile3
valla benimde aklıma mustafa gelmiştiiii murtaza ne ya
teşekür ederim cnm bnm begenmene sevidndimmmmmmmmmmma.s.yüzüne çok yakışmış güzel olmuş :)
niye kiz murtaza diye isim varya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?