nemcim canım albumun var mı bılmıyorum cunku goremedım ama topıktekı fotolara bakılırsa burnun gercekten cok guzel tatlım opuyorumnanaktan
kac aylık oldu burnusun canım?
oooo cok olmus yaa...
en kisa zamanda yeni fotolar koy da bakalim ama boshayallersmile
gercekten cok guzel olmus..kıskandım
vaayy ,süper olmuş..
ay yeni görüyorum ben fotoları! çok güzel olmuş burnuşun nemcim,,ama önceki burnunda kötü değilmiş ki... bu arada malatyada olmuşsun ameliyatını okuduğum kadarıyla ben de malatyalıyım :) ama istanbuldayım..çok sevindim senin adına canımcım güle güle kullan sağlıkla..ve darısı başıma yerimseniben
cok guzel olmus canim gule gule kullan
nem burnun güzelliğinin dışında cildin de ışıl ışıl parlıyo, herkes sivilce surat oluyo ameliyattan sonra. senin bi sırrın var mı?yerimseniben
ayy cnm bnmmmmmmmmmmm:)::)):)a.s.benim normalde yüüzümde çok sivilce çıkmas regl dönemlerinde 1-2 tane oda minicik olur:)amlyttan sonra 1-2 ay burnumda sivilce çıktıı yüzümde çıkmadı sayılır bi kaç tane:)sanırım bünyene baglıı ama 1-2 ay sonra o sivilceler geçiyor cnmmm cildin düzeliyor:)
ohh içimi rahatlattın nemcimsositososito.benim de yüzümde çok fazla sivilce çıkmaz, daha doğrusu yediklerimle doğru orantılı.o zaman neymiş, birkaç ay boyunca çekirdek, çikolata ve kremadan uzak duruyormuşuzyasakkelime
nemciiiimm burnun süper ,sen süpersiiinn
aaaa sen estetikte mi olmuşsun canım, çok güzel olmuş olumunekankayizsmile
son haftalarda da hep sana çalıştım sanırım kaydirigubbakcemile3
nemin evi, nemin burnu; 20sinden sonra da düğününü tebrik topikine gelirim inşaallah Şeniz
evinin en son şeklini eklersin di mi çok merak ediyorum yerimseniben
az kaldı hadi bakalım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?