nem'in yeni burnu :)

nemcim canım albumun var mı bılmıyorum cunku goremedım ama topıktekı fotolara bakılırsa burnun gercekten cok guzel tatlım opuyorumnanaktan
kac aylık oldu burnusun canım?

cnm uzun süre vardıda artık pozlar aynı olunca sıkıldı millet diye kaldırdım sonra yine ekliycem inş:)
8 ay olmak üzere cnmmmmm:)

oooo cok olmus yaa...
en kisa zamanda yeni fotolar koy da bakalim ama boshayallersmile

ay yeni görüyorum ben fotoları! çok güzel olmuş burnuşun nemcim,,ama önceki burnunda kötü değilmiş ki... bu arada malatyada olmuşsun ameliyatını okuduğum kadarıyla ben de malatyalıyım :) ama istanbuldayım..çok sevindim senin adına canımcım güle güle kullan sağlıkla..ve darısı başıma yerimseniben

hemşeriyis desene cnmmmmmmmmmmmmmmm:):):)begenmene sevidnim tatlımmmmm eski burnumun her açısı kötüydüüüü gerçekten sadece buruna bakınca belki aşırı kötü gelems ama eski ve yeni resimlerimi yan yana koydumm inana acaip ucurum var:)herkes başka şeylerdemi yaptırdın diyorlar:)botokx kaş kaldırma falan filanburun gerçekten yüzü komple deiştiren insanın kaşının gözünün güzleligini ortaya çıkaran bşymiş:)ayy cnm darısı sana inşşş gel malatyaya burda ol sende hemşommmmmmmmmmmmmmmmmsositososito

nem burnun güzelliğinin dışında cildin de ışıl ışıl parlıyo, herkes sivilce surat oluyo ameliyattan sonra. senin bi sırrın var mı?yerimseniben

nem burnun güzelliğinin dışında cildin de ışıl ışıl parlıyo, herkes sivilce surat oluyo ameliyattan sonra. senin bi sırrın var mı?yerimseniben

ayy cnm bnmmmmmmmmmmm:)::)):)a.s.benim normalde yüüzümde çok sivilce çıkmas regl dönemlerinde 1-2 tane oda minicik olur:)amlyttan sonra 1-2 ay burnumda sivilce çıktıı yüzümde çıkmadı sayılır bi kaç tane:)sanırım bünyene baglıı ama 1-2 ay sonra o sivilceler geçiyor cnmmm cildin düzeliyor:)

ohh içimi rahatlattın nemcimsositososito.benim de yüzümde çok fazla sivilce çıkmaz, daha doğrusu yediklerimle doğru orantılı.o zaman neymiş, birkaç ay boyunca çekirdek, çikolata ve kremadan uzak duruyormuşuzyasakkelime

ay cnmm herşeyi yiyebilirsinnnnnn sadece ben çekirdek falan yemedimm bikaç kes canım istedi kuruyemişşşş ama sanki yerken burnum yerinden çıkacak giib geliyordu:)ilk iki ay çekirdek yemedimmm onun haricinde herşeyden yedim öle yasaklar yok:)canın ne istiyosa ye tatlım:)amlyt zamanı çıkan sivilceler yediklerinle alakası olmayanlardan en gec 1-2 ay içinde gecer onlarda zaten:)

aaaa sen estetikte mi olmuşsun canım, çok güzel olmuş olumunekankayizsmile
son haftalarda da hep sana çalıştım sanırım kaydirigubbakcemile3
nemin evi, nemin burnu; 20sinden sonra da düğününü tebrik topikine gelirim inşaallah Şeniz
evinin en son şeklini eklersin di mi çok merak ediyorum yerimseniben
az kaldı hadi bakalım :2:

ayyyyyyy kuzucummmmmmmmmmm benim konulara bakıp yorum yapman onurlandırı beni datlum:):)::))
evin herşeyi hazır artık:)son halini çekmedim niye dersen heryer dantelden geçilmiyor annemi kırmamakiçin 1 haftalıgına serdim:)belki bu hafta sonu kaldırım ozman çekerim cnmmmmmmm:)ama daha süs eşyası hiç almadımmm begenemedim bitürlü belki onları aldıktan sonra eklerimm düğünden sonra:)

hanimis benim pitircigiiiimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…