maşallah çok doğal çok tatlı durmuş gerçekten : ) güle güle kullan canım ...
tmm doktorun öle diyosa demekki çok aşırı bi kötü burnun yok:=)eminim güzle olcaktır cnmmmm :)Banada doktor ucunu kaldırırım biraz dedi birazda kemıgını törpülerim dedi.. ben takılmıs plak gibi dogal bır burun ıstıyorum deyıp durdum:):) zzaten oda zaten dogru olanıda öyle olması öyle yakısır dedı
ayyyyyyyyyy teşkür ederim cnm bnm mutlu ettin beni:)ayy forumdaki en güzel burun sanırım nasıl da yakışmış hemen maşallah diyelim
nemcim tekrar aradım canım benim dr'u dedim hocam ismimi almayı unuttunuz diye..))).sizin ameliyat tarihinizi buraya gelince belirleyeceğiz isim almama gerek yok zaten tarihi belli dedi...(bu arada baya sabırlı cevap verirken ben olsam kızardım bu ne ya diye...)şimdi ben 6 eylülde gidicem sadece muayene için.... ameliyat için de 2 ay sonrasını isterim zaten istesemde eylül ayında olamam dolu çünkü...görüşmeye gidince sen ilk olarak ne söyledin şimdi ben rinoplasti olucam dersem Dr'a sizin sağlık probleminiz yok madem gerek te yok diyebilir burnunuz ameliyat için çok ta kötü değil diyebilir bu yüzden bilge beyi cıldırtmadan iyi bi giriş cümlesi:))))))))) seçmem lazım.....yardım meleği şimdiden tşkler cevaplar için
yok ya ne biblosu kim kaybetmiş ki ben bulayım gargiye benziyor yandan o zaman kesin yapar:)))))))))))))vala bu burun fotularınla bilge beyin baya reklamı oldu ben de senin burnunu görünce gaza geldim yaptırmak için... resmen farklı bi burun, muhteşem olmuş... asilemin ki de baya doğal duruyor yüzüne oturmuş gerçekten bu arada nem eski burnun kötü olsada yüzünde onun da farklı bi havası vardı ben burun ameliyatlarında şunu farkettim kaş, göz ve yüz hatları iyi olan arkadaşlarımızda çok iyi duruyor güzeliklerine güzellik katıyor....sen de bunlardansın...ada da yaptırdı bakalım sonuç nasıl olucak pek memnun değildi gibi ama ameliyatı çok yeni zamanla oturcak anladığım kadarıyla ha tabi şu da var bi ressamın çizdiği bütün resimler birbirine benzemediği gibi aynı derece hepsi güzel de olmayabilir.burun ameliyatı da bence bir şans dokunun tipi,yüz hatların,burun yapın dr'un o andaki performansı hepsi etkiliyor ...umarım adada memnun kalır sizler gibi....
inşş canıım ya :) Benim burunumla dudak aram baya kısa burnumun ucunu kaldırınca dudagım havada kalır dıye cokkorkuyorum sıncap gibi beni tek düşündüren butmm doktorun öle diyosa demekki çok aşırı bi kötü burnun yok:=)eminim güzle olcaktır cnmmmm :)
yok cnm dudak mesefesiiini deiştirmiyorki doktor yine aynı kalcak ilk b aşta şiş oldugundan deişik gelio sonra düzelio:)benim alçılar 13 gün çıktı genelde 1 hafta ile 2 hafta arasında çıkarıyo doktorlar.inşş canıım ya :) Benim burunumla dudak aram baya kısa burnumun ucunu kaldırınca dudagım havada kalır dıye cokkorkuyorum sıncap gibi beni tek düşündüren bu
Birde alcılar kac gunde cıkıyo acaba??
Bide canım ben amelıyat olmadan albumune burnunun yakından ve makyajsuz halını eklesen ne güzel olurdu yaa cok sey ıstıyorum ama mumkunse duacın olurdum :):)
Dudagımda bir kalkma falan olmaz yanii dimi cunku burnumu azcık yukarı kaldırdıgımda dudagımda kalkıyo yukarı cok komık oluyo :):)yok cnm dudak mesefesiiini deiştirmiyorki doktor yine aynı kalcak ilk b aşta şiş oldugundan deişik gelio sonra düzelio:)benim alçılar 13 gün çıktı genelde 1 hafta ile 2 hafta arasında çıkarıyo doktorlar.
cnmmmm yarın eklerim şimdi misafirlikteyim valla öle resimler ekliycem ki eskiye dairrr fecii yakından sadece yüzümü çekmişimmm :)ama kısa süreligine yarın ekleirm kaldırım geri ok:)bakmayı unutma:)
nem bende bugün burun cu ameliyatı oldum ama tam sevinemedim fazla kalkık gibi duruyo acaba bant var omu yukarı çekiyo sendede öle bi görüntü olmuşmuydu
:)))) içimi rahatlattın evet domuz gibi sanki ama ben bakınca diyorumki nası incek bu hiç zannetmıyorum seninde bölemi olmuştu bugün kendımden cok korktum
nem ne kdr ödedin peki? bu arada çok sevimli olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?