nem'in yeni burnu :)

kızlarrrrrrr aranıza yeni katıldım..konuları bayağı okudumdaaa ne güzelmiş burası ya.Herkes birbirine yardımcı böyle bir yeri görünce çok sevindirik oldum ya opuyorumnanaktan..nemmm asilemmm ve malatyada burnunu yaptıranları çok merak ettim.Resimlerinize bakmak istiyorum..benide eklermisiniz listeye kızlarr..bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok korkuyorum bide sonuç olumsuz olursaa diye endişeleniyorum sonra etraftakilerin tepkileri felan of puf yani...hı bu arada bende malatyalıyım..zemuszemus

nem arkadaşlık daveti attım sakıncası yoksa kabul edermisin fotolarını cok merak ediyorum
kabul ediyorum hemen cnm:)bak bakalım begencekmisin:)
hoşgeldin cnmmmmm bnm:)eger gerçekten olmak istiyorsan kimseyi dinleme ol..bak banada olmadan önce ve sonra bisüre laf sölediler sonra unutulup gitti..bennn ozmandan sallamıyordum kimseyii çünkü mutluydum:)senide ekliyorum hemşommm sende bak begencenmi:)

beğenmemmi canım yaaaaa bayıldımmm çokkkk güzel..güle güle mutlu mesut kullan güccük burnuşunu..çokta güzel bi gelin olmuşsun..Allah mutluluğunu daim etsin inş.. dediğin doğru ama bi ameliyat olmaktan korkuyorum bide etraftakilerin tepkilerinden işte..sonuç kötü olursa diyeede daha fazla korkuyorum..varda var...ama çok istiyorummm..hep takıntı yapmışımdır burnumu...

cnmm doktorunu iyi seçersen kötü olmas..belki kusursuzda olmayabilir ama eski burnundan bin katlı iyi olcagından emin olabilirsin:)gerçekten istedigin an ol kimseyi dinleme..zaten biz bu mileti dinlersen hiç bşy yapamayıs malesef:)

haklısın evet ölee..kimse beni anlayamazkii..sizin fotolara bakarken sanki ben ameliyat olmuşum gibi baktım wala çok sevindim güzel sonuçlar almanızaa...bilge bey kafama yatmadı değil aslındaa sen ve asilemi gördükten sonraa..zaten benim ameliyat olmam lazım burnumun sağ tarafında kemik var ayrıca yamukluk var bariz şekilde hemde..estetikte aradan çıksın diyorum ama bilmiyorum yaa..ufff...:çok üzgünüm:

ozman hiç düşünmeee ol cnmm benimde saglık sorunum ciddi boyuttaydııı onun sayesinde estetik oldum..sadece estetik olcam desem ailem bırakmasdı zaten:)sende estetiki çok sölemeeee sadece saglık sorununu söle ozman kimsecikler bşy diyemes:)

neeem inanamıyorum burnun müthiş güzel olmuş acayip değişmişsin ve ayrıca çok güzelsin

nemcimmm canimm sen acik tekniklemi ameliyat oldun?kapali tekniklemi??
cnm açık teknikle amlyt oldum:)
neeem inanamıyorum burnun müthiş güzel olmuş acayip değişmişsin ve ayrıca çok güzelsin

ayssssssss teşkür ederim cnm bnmmmmm begenmene çok ama çok sveinmdim inşşş snein burnuşun bin kat daha güzel olur benimkinden:teytey:

hiç zannetmiyorum bugün 3.günüm bantları cıkardı doktor kalkıklık indi rahatladım ama kocaman duruyo dudagım bi tuhaf görünüyo sanki gülünce çok kötü olcakmış gibi moralim çok kötü ucu da kalın duruyo

ayy öylemi yapsamkiiihihoyyyt..iyi fikir aslındaa..sen nasıl karar verdin peki bilge beye ameliyat olmaya..sonuçta ciddi bi karar..ücretsiz olmasıda çok işime geldii o kadar paralar verememki estetiğe çünki param yokk:çok üzgünüm: ama gerçekten burnun bi harika olmuş cnm..size baktıkça heyecanlanıyommzemuszemus

cnm daha çok yeni biras sabret 1 aya çok düzelirrr..heryeirn şiş şimdi onlaar gidince normale döncek herşey:)

ya ben de görmek istiyorum ama göremiyorum
ekledim cm sei bakabiliris özel albümde:)
cnmmmm bennnn son 3 senedir çok düşünüyordum özel hastahaneleri hep araştırdım ama sonuclarıdan memun olan kimse bulamadımm..tabi daha yeni ünivi bitirmiştim para da çok yoktuu biriktirmeye çalışıyodum..neyse kuzenimin okul arkadaşı olmuş o çok begenmişş heme oldu bendeee onu görünce bayıldım tabiiiii hiç düşünmeden oldum:)
nem burnun harika olmuş malatya konusuna ısınmaya başladım:)

dahli begenmene sevidim cnmmmmmm gel malatyaya vallaaaaaa bekleris:)

anladım cnm..ya baksana insanlar nerelerden geliyo buraya ben neden cesaret edemiyorum yaaa..ben üni.1.sınıfta bi söz yüzünden çok kafama takmaya başlamıştım..insanların nasıl bu kadar patavatsız ve düşünemez olduklarınıda zaten anlamış değilim..ciddende kafaya takılmıcak gibi değil hem yamuk hemde uzun..hepaklımda vardı estetik ama para olmadığı için belki çok sonra diye düşünmeye başlamıştım..ama buraya giripte seni ve asilemi gördükten sonra birde burda diyeee tekrardan heyecanlandım..bilmiyorum belki bende aranıza katılırım..erkek arkadaşım nişanlım olcak en yakın zamanda inş. o çok karşı estetiğe habersiz olsam ne tepki alırım bilmiyorum..ama güzel olursaaaaahihoyyyt

gel cnm malatyaya ol kurtul hem bak nişamdan önce fıstık gibi ol:)
benim eşim yani o sıralaar sevgilimm keisnlikle olma diyorduuu neyse sürekli estetik konusunda kafasının etini yedimmm amlyta son dakikalar kala bile olma diyorduu ama be oldum:)şimdide iyiki olmuşsun diyoraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…