asilem sen ne zaman yaptırmıştın burnunu dr bana eylül ayında dolu olduğunu belirtti ekimde yaptırırsam rapor işini nasıl halledicem üstelik 2 hafta gidemiycem okula sence ne yapmalıyım şubat tatilinde mi yaptırsam.keşke nemi dinleyip daha önce arasaydım ameliyat korkusundan hep erteledim arayıncada bu tedirginlikten dolayı çok heyacanladım konuşurken.....
sen tatil döneminde mi yaptırdın canım....
bu kaldığım yerdede 12 gün rapor vercek dr yok 2 günlük rapora bile em küm ediyolar t.özal hastanesi aslında gün verdiği tarihten itibaren rapor verse hastalarına sıkıntı olmiycak...nemcim sen rapor alıp öyle gittin sanırım hastaneden almadın diymi raporu ben de senin gibi yapiyim.yarın ariyim kasım yada şubat ayı için gün istiyim kendim gün versem olur mu bu sefer hastanenin internette ki tel nosundan arıycam çünkü dr bey orayı arayın ordan gün versinler size demişti.bu arada yardımcı olduğun için çok tşk ederim canım....
Nemmmm bende yarın doktorla görüşmeye gidiyorum bu ilk görüşmem cooook heyecanlıyım bana biraz akıl ver noluuuuuuuuuurr
bu arada senın resımlerını cok merak edıyorum süreklı takıpteyım senıı arkadaslık teklıf ettım ama kabul etmedın(
Samatya hastanesine gidicem Can işlerden randevu aldım burnum ıcın bu ılk randevum ne sölicem ne dicem hiç bilmiyorum heyecandan gözüme uyku gırmıyoo :):)
Açtım konu ama olan yok sanırım cevap gelmemıs..
Malatyaya gelmeyı cok ısterdım ama ımkanlarım cok sınırlı malatya dogumluyum ama gelemıyorum malesef :)
Nefes problemıde cekıyorum doktor eger sskdan karsılarsa amelıyat olabılırım maddı olarakta suan pek uygun degılım bakalım doktor ne dıcek cook heyecanlıyım :)
Sende sskdan para ödemeden olmustun dimi
Bu arada sımdı baktım resımlerıne sen nasıl bır güzellıksın yaa gözlerıme ınanamadım cok guzel gelın olmussun burnunda süper olmus canım ne mutlu sana :))
Utanmaya ne gerek canım benım gercekler bunlar :):)
Benım gitceğimde egıtım ve arastırma hastanesı buyuk bır hastane ama doktor hakkında bir fikrim yok umarım ılk görüşmemde nemrut bı doktora rastlamam :):)
Acaba senın burnunun resmını falan mı götürsem
Benım için dua et nolurr
nem:)))) gene ben malasef...... aradım dr canım bana 6 eylülde randevu verdi muayene için...yalnız ismimi felan almadı sorun çıkmaz diymi bi de yoğun zamanına denk gelirsem almazsa ortada kalırım.senin ismini almışmıydı acaba randevu defterine yoksa ben de yaptığı gibi gün mü vermişti sadece..... eğer ismini aldıysa arayayım tekrardan yakında dr. bey kimsenin burnunu yapamıycak istifa etcek vala sayemde.... :)))))
bugun gittim samatya ya cook karısık bir gün gecırdım hemen anlatıyorum..
Can işlerden randevu almıstım sabah gittim kımse yoktu hemen aldı beni içeri anlattım işte derdimi dedi hiçbir devlet hastanesınde estetık cerrahlar estetık yapmaz ücretsiz omaz yanı dedı ama amerıkan hastanesınde 5 bın tl ye yapabılırmıs....
Neyse hemen ındım asagı bi kbbcıyle görüştüm randevum yoktu ama baktı allahtan.Mahmut dıye bır doktordu soyadını unuttum.onada derdımı anlattım işte nesını begenmıyorsun burnun falan dedı bastan karsı cıktı bende agzıma ne gelıyorsa anlattım psikolojıkmen rahat olmadıgımı falan söyleyınce dayanamadı gitti Fatih Borayı cagırdı Fatıh bey ordakı butun kbbcılerın hocasıymıs heralde geldı o baktı burnuma sen ne dusunıyorsun burnun hakkında dedı bnde anlattım butun dusuncelerımı burnumda kıkırdak egrılıgı varmıs o yuzden nefes alamıyormusum eger ucretlı kabul edersem amelıyat edecegını söyledı 800 tl.Eylülün sonuna gun verebıleceklerını söyledıler bılgısayara baktı fatıh bey 30 agustos bosmus sansıma bana olurmu dedıler bende kbul ettım..
kan verdım bugun rontgen cektırdım yarın yıne gıdıcem son ıslemlerı halletmeye
Cok tuhaf bır gun du bırden hersey kendılıgınden gelısıverdı burnum hakkımda cok konusamadık butun konusmamız 15 dk falan surdu :S:S
Acaba yanlısmı yapıyorum vazmı gecsem butun doktorlar kendılerınden cok emındıler..
Kafam ıyıce allak bullak oldu ya kafayı yıcem
Evet canım cok haklısınn..
Şimdi geldim bende hastaneden hersey öle cabuk gelısıyorkii:)
Ptesi günü resimlerımı cekıcekler tasarım falan yapıcaklar sanırım..Sende devlette olmustun senınde burun tasarımını yaptılarmı?*
Bide sen burnunu doktoruna nasıl tarıf etmıstın , senın burnunu nasıl anlatabılırım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?