nem'in yeni burnu :)

Bende gormek istiyorum yaaaa :)

ilk sayfada var kuzu burnumun eski yeni hali ama sadece burnum var:)yüzle olunca tam anlaşılıyor aslında biliyoorum:)resim çekincem en kısa zamanda koyarım cnmmmmmmmmmm:)

nem burnun harika duruyor çookkk doğal canım:)bendemi malatyaya gelsem

aaa cnm beklerim valla :):)begenmene sevindimm:)valla estetik olupta kimse sonuçtan memnunsuzluk yaşamasınn..insanın pskolojisini kötü etkiliyorr..doktoru iyi seçmek lazım ama şansında iyi olcak:)mükemmel bi burnum yok ama sorunuda yok önden yandan gayet normalll:)nefes almamda düzeldi..herkess beni görünce bi şaşırıyorrr..baya bi değiştirdi yüzümüüü kaşım gözüm ortaya çıktı..önceden bi ton makyaj yapardım bunumdikat çekmesin diye..şimdi ise azcık bşy yapıyorum yetiyor artıyor bile..pskolojini çok etkiliyormuş onu anladımmm..darısı isteyen herkese daha güzel burunları olsun inşşşşşşşşşşşşş:)

Son düzenleme:
kiz nem madem tam begenmedin bana ver nolur:kedi: , bende sana benimkini verim tekrar yaptir ayni dr a:lepi: , sen boyle tam iyi degil felan dersen ben gibi sormazlar , caliverirler findik burnunu. canim ne guzel iste tam dogal cok guzel baska ne diyim, sana en yakisan burun, beraber mutlu olun.hihoyyyt

ay cnm bnm ya gülümsettin beni çok hoşuma gitti bu güzel sözlerin:)cnm sana burnum feda olsun hemen deiştirelim

5.ayın resmini ekledim albüme kıslar:)

nem burnuna hayran kaldım. maşallah.darısı bana.

doktorunuzu tebrik etmek lazim.cok güzel yapmis.ne kadar tuttu acaba ögrenebilirmiyin fiyatini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…