nem'in yeni burnu :)

pofpoflaman icin degildi canim gercekler ayrica beni sevmende sakinca görmüyorum :)) kalp kalbe karsidir

pofpoflaman icin degildi canim gercekler ayrica beni sevmende sakinca görmüyorum :)) kalp kalbe karsidir

nişan resmimi koydum cnm bak bakalım begencenmi:)ogluna allllcaksan bak yoksa bakma:)kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sizin burnunuzu yapılan en güzel burun ilan ediyoum hakkikaten doktorun eline sağlık... bu arada sizde hoşmuşsunuz azıcıkta olsa gördük sizi fotodan:)

merhaba ameliyatı nerde olduğunuzu öğrenebilirmiyim
malatyada oldumm cnmm bnm araştırma hastahanesinde:)

sizin burnunuzu yapılan en güzel burun ilan ediyoum hakkikaten doktorun eline sağlık... bu arada sizde hoşmuşsunuz azıcıkta olsa gördük sizi fotodan:)

aaaa cnm bnm o derece begenmene çok ama çok sevindim:)teşekür ediyorumm:)albümdeki resimlerde tam olarak görebilirsiniz:)kabul ettim arkdşlık teklifini:)

teşekkür ederim kabul ettiğin için:) sayfana da yazdım buraya yazıyım yazmakta hıcbır sakınca görmüyorum:) hem sız hem burnunuz superrr...darısı en kısa zamanda benim başıma inşallah:)

teşekkür ederim kabul ettiğin için:) sayfana da yazdım buraya yazıyım yazmakta hıcbır sakınca görmüyorum:) hem sız hem burnunuz superrr...darısı en kısa zamanda benim başıma inşallah:)

:kedi:cnmmmmmmm teşekürlerrrrrr burun sayesinde güzelleştimkaydirigubbakcemile3
inş sende en kısa zamanda olursun hiç düşünme içine sinen bi doktora ollll...inan hep diyorum estetik olmayı düşünmek ,olmaktan daha zor.:)

Kendıne haksızlık etme Şekerım zaten gÜzeldın dahada gÜzelleŞtın mujjk

:kedi::kedi:cnm bnmm yaa :kedi:valla böyle güzel sözlerde nediycegimi şaşırıyorum utandırıyorsunuz beni valla::):):):)
ayrıca forumda hem burnunu hem yüzünü bi bütün olarak begendigim nadir kişilerden birisinnnnnnnnnnnnnnnnnn

:kedi:saol canımmm

Burnun mükemmel, sen de mükemmelsin maşşallah canım, kusursuz bir yüzün var.

Çok beğendim canım , mükemmel .

Son hali mi bu ? Yani şişilik neredeyse hiç yok gibi de..

Nem bayıldımmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnn gerçekten bayıldım maşallahhhhhhhhh darısı benim başıma :)

ya tatlım müthiş olmuş ben buurn diye buna derim acayip güzel gülel güle kullan :))))

nemciim maşallahh çok güzell aman nazar falan değmesin

cnmmm sneinkide öyleee bandajın daha yenii çıktı şiş hali bile süper fındık gibi:)
Nem bayıldımmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnn gerçekten bayıldım maşallahhhhhhhhh darısı benim başıma :)
teşekür ederim cnm bnm begenmene çokkkkk çokkk çok sevindim

ya tatlım müthiş olmuş ben buurn diye buna derim acayip güzel gülel güle kullan :))))

ayssssssssssssssssss cnmmmmmm yaaaaabegenmene çok sevindim :)teşekür ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…