pofpoflaman icin degildi canim gercekler ayrica beni sevmende sakinca görmüyorum :)) kalp kalbe karsidir
cok guzelllllllll masallah
malatyada oldumm cnmm bnm araştırma hastahanesinde:)merhaba ameliyatı nerde olduğunuzu öğrenebilirmiyim
sizin burnunuzu yapılan en güzel burun ilan ediyoum hakkikaten doktorun eline sağlık... bu arada sizde hoşmuşsunuz azıcıkta olsa gördük sizi fotodan:)
teşekkür ederim kabul ettiğin için:) sayfana da yazdım buraya yazıyım yazmakta hıcbır sakınca görmüyorum:) hem sız hem burnunuz superrr...darısı en kısa zamanda benim başıma inşallah:)
Kendıne haksızlık etme Şekerım zaten gÜzeldın dahada gÜzelleŞtınmujjk
:kedi::kedi:cnm bnmm yaa :kedi:valla böyle güzel sözlerde nediycegimi şaşırıyorum utandırıyorsunuz beni valla::):):):)
ayrıca forumda hem burnunu hem yüzünü bi bütün olarak begendigim nadir kişilerden birisinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Burnun mükemmel, sen de mükemmelsin maşşallah canım, kusursuz bir yüzün var.
Çok beğendim canım , mükemmel .
Son hali mi bu ? Yani şişilik neredeyse hiç yok gibi de..
nemciim maşallahh çok güzell aman nazar falan değmesin
teşekür ederim cnm bnm begenmene çokkkkk çokkk çok sevindimNem bayıldımmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnn gerçekten bayıldım maşallahhhhhhhhh darısı benim başıma :)
ya tatlım müthiş olmuş ben buurn diye buna derim acayip güzel gülel güle kullan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?