Nemrutlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798

Neden çoğu insan teşekkür veya rica etmiyor?
Birine yardım ediyorsunuz veya bir şey yapıyorsunuz ama karşıdaki ya kafasını çeviriyor ya da öyle boş boş bakıyor.
Veya teşekkür edince de aynı tepki...

Mesela kahve sırasındayız geçen, 13 yaşında küçücük kız, kardeşimi itip geçti
Buna annesi babası öğretmemiş mi?
"Geçebilir miyim" demek çok mu zor?

Teşekkür ederim, rica ederim demek çok mu zor
Bunlar temel görgü kuralı değil mi

Veya "Anlamadım tekrar eder misiniz" deyince neden agresif tonla cevap geliyor
Anlayıp bir şey sorsanız bile agresif tondan cevap geliyor
Veya normal konuşma başlatsanız da agresif tondan cevap geliyor

Neden çoğu insan bu kadar huysuz ve kaba

Hahaha benim de gecen gun dikkatimi cekti meger ben disarda cok tesekkur ediyormuşum bi an cok sinir bozucu bulmustum kendimi

Ben de ya
Zor mu yani gülümseyip teşekkür etmek
Ama karşı taraf böyle suratıma boş boş bakıyor veya "hıh" der gibi kafasını atıyor ben böyle kalıyorum

Cünkü Insanlar cok tahammülsüz .. tanimadigi insanlara kabaca davranma hakki görüyorlar kendilerinde

Ülkece stresliyiz krriz var bunalım var insanlar bu hale geldi işte

iyilik yaparken karşılık beklemeden yaparsanız mutlu olursunuz, teşekkür almak için iyilik yapmayın bence.
ne kadar az beklenti o kadar az stres hüzün..
teşekkür etmek isteyen eder, siz iyilik yapmak istemişsiniz neticede.. her koyun kendi bacağından boşverin

Kaba olunca güçlü görünmüyorlar ki ya
Ya da sesini yükseltince korkmuyorum ki vay ne heybetli kadın falan olmuyorum
Siz belki sinmiyorsunuz ama çoğu insan siner. Kimse gereksiz yere huzuru bozulsun istemediği için o anlık işini halledip geçer gider. Maalesef birine kibar davraninca cidden iyi hizmet vermiyor. Çok gördüm. Çünkü hep teşekkür eden, hataliysam kusura bakmayın diyen biriydim ufacık çocukken bile. Huyum bu ve değiştirmeyi de hiç düşünmüyorum. Ama nazik davrandığım için tavırların değiştigine coook şahit oldum.

Bence toplasip almanyaya yerlesmeli insanlar burdaki Insanlarin cogu mutlu olurdu orda her acidan .. orada Insanlarda cok kibar herkes güler yüzlü

Ben dee öyle görünmek istemiyorum dışarıdan, eğitimsiz kaba saba biri gibi

İnsanlarımız eskisi gibi değil etrafta çoğu kişiler suratı asık,dokunsak bin ah işit şeklinde dolaşıyorlar.. Tahammülsüzlük var çünkü.. Ve malesef ki buda yeni nesillere yansıyor ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…