- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
Merhaba; Ben 2 senelik evliyim, 1 yaşında kızım var. Doğduğunda ilk aylar normal geçiyordu sonra herkesin "sen bu çocuğa bakmıyor musun?" Demeleri canımı sıkmaya başladı (kızım biraz zayıf) sonra ben bu duruma alıştım takmamaya başladım taa ki eşimde aynı şeyi söyleyinceye kadar. Başkalarını pek umursamadım ama eşimin demesi beni ciddi anlamda takıntılı hale getirdi. o günden sonra ben çok agrasifleştim, psikolojim çok bozuldu tabi bununla da kalmıyoruz sürekli çocuk yüzünden tartışıyoruz, başka konularda söz konusu.
ikinci konuya gelirsek eşim her haftasonu kahvede bir kere de olsun beni çıkarmadı hep benim zorumla çıktık. 7/24 saat evdeyim, kimsem de yok burda ama zaten ben onunla vakit geçirmek istiyorum ama o hiç değer vermiyor, yanımda sadece onu istiyorum, el elle gezmek istiyorum, çok istiyorum bunları aynı şeyleri ona da söylüyorum ama maalesef...
Her kadın istemez mi bunu? Sizde istemiyor musunuz? Çok yalnız hissediyorum kendimi, ne yapacağımı bilmiyorum sanırım birşeyleri duymaya ihtiyacım var
ikinci konuya gelirsek eşim her haftasonu kahvede bir kere de olsun beni çıkarmadı hep benim zorumla çıktık. 7/24 saat evdeyim, kimsem de yok burda ama zaten ben onunla vakit geçirmek istiyorum ama o hiç değer vermiyor, yanımda sadece onu istiyorum, el elle gezmek istiyorum, çok istiyorum bunları aynı şeyleri ona da söylüyorum ama maalesef...
Her kadın istemez mi bunu? Sizde istemiyor musunuz? Çok yalnız hissediyorum kendimi, ne yapacağımı bilmiyorum sanırım birşeyleri duymaya ihtiyacım var