Nerden başlasam bilemiyorum...

Songulipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
349
97
98
33
Merhaba; Ben 2 senelik evliyim, 1 yaşında kızım var. Doğduğunda ilk aylar normal geçiyordu sonra herkesin "sen bu çocuğa bakmıyor musun?" Demeleri canımı sıkmaya başladı (kızım biraz zayıf) sonra ben bu duruma alıştım takmamaya başladım taa ki eşimde aynı şeyi söyleyinceye kadar. Başkalarını pek umursamadım ama eşimin demesi beni ciddi anlamda takıntılı hale getirdi. o günden sonra ben çok agrasifleştim, psikolojim çok bozuldu tabi bununla da kalmıyoruz sürekli çocuk yüzünden tartışıyoruz, başka konularda söz konusu.

ikinci konuya gelirsek eşim her haftasonu kahvede bir kere de olsun beni çıkarmadı hep benim zorumla çıktık. 7/24 saat evdeyim, kimsem de yok burda ama zaten ben onunla vakit geçirmek istiyorum ama o hiç değer vermiyor, yanımda sadece onu istiyorum, el elle gezmek istiyorum, çok istiyorum bunları aynı şeyleri ona da söylüyorum ama maalesef...

Her kadın istemez mi bunu? Sizde istemiyor musunuz? Çok yalnız hissediyorum kendimi, ne yapacağımı bilmiyorum sanırım birşeyleri duymaya ihtiyacım var :110:

tabiki isteklerin normal, her ilişkide olması gerekenler
ama sanırım aranızdaki anlaşmazlıklardan ötürü eşin pek yanaşmıyor seninle vakit geçirmeye
severek mi evlendiniz?

sevgiliyken nasıldınız peki
sık sık bir yerlere gidip vakit geçiriyormuydunuz

Biz zaten ayrı şehirlerde oturuyorduk, 2 saat mesafe vardı aramızda çok sık görüşemiyorduk tabi o zamanlar aşıktım gözüm görmüyordu aşkın gözü kordur ya belki de ben görmek istememişimdir. Bana vaadlerde bulundu ama ben evlendim evleneli onunla pek vakit geçiremedim o değilde verdiğim emeklere yanıyorum.

İstekleriniz çok normal
Ve yapması da kolay ama eşiniz maalesef kıymet bilmiyor
Pişpirik oynamayı tercih ediyor
Boşver, kızını al çık gez. Onun kahveden dönmesini bekleme

Çocuk konusunda da tek senin çocuğunmuş gibi davranmasına izin verme, çok biliyosa kendisi baksın bostan korkuluğu muymuş o

İstekleriniz çok normal
Ve yapması da kolay ama eşiniz maalesef kıymet bilmiyor
Pişpirik oynamayı tercih ediyor
Boşver, kızını al çık gez. Onun kahveden dönmesini bekleme

Çocuk konusunda da tek senin çocuğunmuş gibi davranmasına izin verme, çok biliyosa kendisi baksın bostan korkuluğu muymuş o

O sadece akıl verir ancak yapmaya gelince yapmaz. Ben kızımla çıkıp giderim ama böyle olmasını istemiyorum.

Biz zaten ayrı şehirlerde oturuyorduk, 2 saat mesafe vardı aramızda çok sık görüşemiyorduk tabi o zamanlar aşıktım gözüm görmüyordu aşkın gözü kordur ya belki de ben görmek istememişimdir. Bana vaadlerde bulundu ama ben evlendim evleneli onunla pek vakit geçiremedim o değilde verdiğim emeklere yanıyorum.
çok haklısın
insan eşine ve çocuğuna zaman ayırmalı
kahvehaneye değil

O sadece akıl verir ancak yapmaya gelince yapmaz. Ben kızımla çıkıp giderim ama böyle olmasını istemiyorum.
Kızınla çık derken
Evi terk et demedim, parka gidin avm ye gidin arkadaşına gidin anlamında dedim
7 / 24 evde olmak bunaltır diye

Yeri geldi mi arkadaşlarıyla da vakit geçirsin, ama her haftasonu da olmaz ki ben insan değil miyim o hiç mi yanında bir kadın olsun istemiyor işte bunu anlayamıyorum.
aranızdaki aşk hala devam ediyor mu?
yani bunu anlayabiliyormusum davranışlarından, konuşmalarından?

Kızınla çık derken
Evi terk et demedim, parka gidin avm ye gidin arkadaşına gidin anlamında dedim
7 / 24 evde olmak bunaltır diye

Yok ben ne demek istediğinizi anladım. Yani onunla çıkıp gezebilirim ama ben bunu istemiyorum yanımda bir erkek istiyorum kısacası eski günlerimizi özledim bu benim en doğal hakkım. Arkadaşlarım yok maalesef :KK43:

Yok ben ne demek istediğinizi anladım. Yani onunla çıkıp gezebilirim ama ben bunu istemiyorum yanımda bir erkek istiyorum kısacası eski günlerimizi özledim bu benim en doğal hakkım. Arkadaşlarım yok maalesef :KK43:
Hımm anladım eşin fazla ilgisiz
Genel anlamıyla
Rest çeksen ?

aranızdaki aşk hala devam ediyor mu?
yani bunu anlayabiliyormusum davranışlarından, konuşmalarından?

Sevdiğini hissedebiliyorum, içine kapanıktır pek belli etmemeye çalışsa da bunu görebiliyorum. Bende seviyorum hala ama aşk desen yok artık geriye sadece sevgi kalıyor mesela biz örneğin kaşıgın bile olsa tartışırız nasıl sevgiyse artık :)

Allahım yar ve yardımcın olsun canım eşinizde ıslah etsin çok zor durum nasıl zarar verdiğinin farkında değil gün gelirde sabır kovan dolarsa artık eşin ayaklarınada kapansa geç kalmış olur zira senin gönül kapın onu çoktaan hak ettiği yere kovmuş olur kapısınıda kapamış olur bu yazdıklarımı kendi dilinle anlat ona ve henüz geç olmadan sana çocuguna kucak açsın beraber hayatınızı mutlu mesut yaşayın Rabbim yar ve yardımcınız olsun amin yazdıklarımı lütfen ciddiye al.

Sevdiğini hissedebiliyorum, içine kapanıktır pek belli etmemeye çalışsa da bunu görebiliyorum. Bende seviyorum hala ama aşk desen yok artık geriye sadece sevgi kalıyor mesela biz örneğin kaşıgın bile olsa tartışırız nasıl sevgiyse artık :)
içine kapanık bir insansa böyle duygularını açıkça yaşamak istemiyor olabilir
ama ben olsam ben de bu duruma katlanamzdım ne yalan söyleyeyim
eşinle bu konuyu konuştun mu hiç

Allahım yar ve yardımcın olsun canım eşinizde ıslah etsin çok zor durum nasıl zarar verdiğinin farkında değil gün gelirde sabır kovan dolarsa artık eşin ayaklarınada kapansa geç kalmış olur zira senin gönül kapın onu çoktaan hak ettiği yere kovmuş olur kapısınıda kapamış olur bu yazdıklarımı kendi dilinle anlat ona ve henüz geç olmadan sana çocuguna kucak açsın beraber hayatınızı mutlu mesut yaşayın Rabbim yar ve yardımcınız olsun amin yazdıklarımı lütfen ciddiye al.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. aynen dediğiniz gibi olacak bu gidişle sabır da bir yere kadar gençliğim evde geçiyor resmen

Back
X