Nerden Buldunuz o Dostu?

Esinize gelip ben niye kimseyi bulamadim diye agladi mii ben en çok buna takildim
Iyi yapmışsıniz arkadasliginizi bitirmekle
canım nişanlıma değil de nişan törenime geldi, herkes gidince o şekilde ağladı. Mecbur bıraktı maalesef artık eşime de gitseydi saçını başını yolardım

Orasi oyle ama ne biliyim daha bi kuşkulandirici, urpetici geliyor internet
Cok merak ettim sizin dediginiz siteyi acaba söyleyebilir misiniz

Bizimki tamamen ilgi alanımızla ilgili bir forumdu.

Ayrıca bu başlığa yazdıklarımı okumuş, kendisinin sevgi pıtırcığı olduğunu iddia etti.
Buradan ona sesleniyorum:
Yemezler!

Uuu nerde ogrenicisiniz bölüm ne

Nekadar dolmuşsunuz onlara karşi, bence ilişkinizi kesmek cok dogru olmus cok yipratmislar sizi

evli ve bir çocuk sahibiyim ben, 10 küsür senelik dostumdu kendisi...birden şartel kopar gibi koptu benden...sebebpsiz nedensiz...sırf başka bir dost buldu diye... yazık onca seneme, yazık ona ayırdığım vakitlerime....değmezmiş..

varsa öyle arkadaştan bende istiyorum

9 yıllık arkadaşım. 3 sene aynı evde yaşadık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Onun bütün zor zamanlarında yanındaydım. 2 derin sevgili acısı yaşadı. Hep yanında, hep destekçisiydim.İşsiz kaldı, hep destekçiydim. Berbat bir nişanlılık ve ayrılık yaşadım, neredeyse hiç yanımda olmadı. Sırf o beş para etmez adam onun hemşerisi diye neredeyse beni suçladı, hiç destek olmadı. Tüm tatillerimi hafta sonlarımı onunla vakit geçirmek için planlarken, o bana söz verip verip o an geldiğinde "aa ben tatildeyim, yurt dışındayım, arkadaşın düğünündeyim" diye beni yalnız bıraktı. Ona o kadar güveniyor ve seviyordum ki, 3 sene hiç bir sorun yokmuş gibi her tavır ve davranışına onun lehine mazeretler bularak dost kaldım. Taa ki geçen yıl face'te nişan foto.larını görene kadar. Sevgilisi olduğundan bile haberim yokken, nişanlanmış ve ben bunu nereden öğreniyorum Arkadaşları ile eğlenceler bile yapılmış, ben yokum. Aradım tebrik ettim. "Sonsuz mutlu ol inşallah, gönül isterdi ki ben de yanında olayım, ama nasip değilmiş" dedim. Face'ten filan sildim, engelledim. Çok kırıldım, çok. Ne var diye bile sormadı, düğününe de çağırmadı, doğru bir şey yapmışım demek ki. Böyle dost her yerde her zaman bulunur.

Bunun dışında 15-16 senelik bir dostum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz, aylar sonra görüşsek yine aynı yerden başlıyoruz, hiç alınmadan kırılmadan. :)

İnsanlar kendi çıkarları devreye girene kadar dost sanırım.Kardeşler bile siliyor birbirini çıkarları sarsılınca.

Bizimki tamamen ilgi alanımızla ilgili bir forumdu.

Ayrıca bu başlığa yazdıklarımı okumuş, kendisinin sevgi pıtırcığı olduğunu iddia etti.
Buradan ona sesleniyorum:
Yemezler!

Benden burdan ona sesleniyorum :
Sen neymissin be ablacim

Nasil yani hicbir sebep yokken kim en yakın arkadasini nisanina dugunune cagirmazki
Nasil bir insanmis o, cok kırıcı ve affedilmeyecek seyler yapmis hadi oburlerini gectimde çagirmama meselesi cok garip geldi
Cok iyi yapmissiniz hayatinizdan cikarmakla bencede , yine sakinliginizi koruyup mutluluklar dilemissiniz ben olsam kendimi tutamaz saydirirdim

Ciddi mana da iki kardeşim var(di)
Teki sevgili buldu değişti .
Diğeri eksik olmasın.

Bu sevgili bulup kardesim dedikleri insanlari satanlari anlayamiyorum gercekten, gorgusuzlukten mi oluyo karakter meselesi mi çözemedim

Benimde var böyle yapan arkadaslarim gozumde 5 para etmezler artik, ama aşklari(!) bigun son bulunca yuzsuz yuzsuz geri gelmeyi biliyolar

aynen aynen, hani içimden geçirdiğim şey onun dilinden dökülsün istiyorum oof off tükürcem valla ha kendi kendimi yoruyorum :/ evet ankaradayım ben edebiyat hangi şehir ☺

Şans galiba Buda ailen olmalı aslında en iyi dost kardeşin annen ama dedimya şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…