• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden Buldunuz o Dostu?

Çok insan olsa bir şey fark eder mi?
Aslında daha kötüsünü söyleyeyim kalabalık içinde yalnız kalmak..

Kafa olarak yalnız kalmak.
Bazen içini dökmek istemek, anlatmak istemek, sonra telefonun rehberine gitmek ama kimseyi bulamamak
O kadar arkadaşın olduğu halde omzunda ağlayacak bir insan bulamamak..

Benim arkadaşlıklarda tahammül etmediğim şey arkadan konuşmak. Şimdiye kadar bunun için yakınım bildiğim çok insanla ilişkimi kestim, niye kestiğimi bile anlamamışlardır. Yeter ki yüzüme ayrı arkadan ayrı olmasın. Bu konuda güvenebileceğim çok insan da olmadığı için kalan sağlar bizimdir işte... Ama kimseyle yediğim içtiğim aynı gidemiyor. O ancak öğrencilik zamanlarındaydı.

Bir de 10 yıllık can dostum diyebileceğim biri oldu. Ben nişanlanınca gerçek yüzünü gerçek huylarını gösterdi. Nişanıma geldi ben niye kimseyi bulamadım diye ağladı. Sonra birini buldu benle aynı gün evlendi. Kıyasladı, yordu, kıskandı. Sonuçta da arkadaşlığımızı bitirmek zorunda bıraktı beni.

ben birini lise 1 de...16 yıllık arkadaşım -kardeşim
en en yakını bilmediği yoktur nerdeyse

birinide halk eğitimde oda 9 sene olmuştur herhalde çok severim

bi iki daha var ama herksin yakınlık ölçüsü farklı tabi

rehberime baksan birsürü

daim olması için karşılıklı olması gerekiyor
sen istediğin kadar fedakarlık et sürmez
birde bi yere yeni bi mekan yer konum gittiğinde unutmamak
ki ben evlendikten sonra asla arkadaş edinemedim çok kişiyle tanıştım
nasılsını iyimisinden öteye gidemiyorsun
ne varsa bekarlıktaki arkadaşlarımda:KK19:

en samimi dostum canım ciğerim kardeşim dediğim, yediğim içtiğim ayrı gitmeyen asla onsuz olamayacağımı düşündüğüm, her saniye mesajlaştığım telefonlarda sabahladığım, biricik dostum (?) başka bir dostu için benden vazgeçti... herşey çok normal ilerlerken birden tak diye uzaklaştı, ne aradı ne sordu, aramalarımı açmadı.... evine gittim, annesiyle konuştum, hiçbir sebep yok..annesi de şok olmuştu... çok yıkıldım, çok üzüldüm, ama toparlandım...
kendisine de içimi döktüm, herşeyi söyledim...yalvardı yakardı affet haklısın vs vs sıraladı....biraz yumuşadım... ama can çıkar huy çıkmazmış....ufacık bir değişiklik olmadı.... ogün bugündür ilişkimi kestim....artık görüşmüyorum...
halen arada sırada mesaj atar cevap bile yazmıyorum...değmezmiş....yazık bunca seneye, yazık bunca zamanıma one harcadığım... omzumda ağlardı, herşeyine benle çözüm bulurdu....canımı veririm derdim o da öyle...
ne oldu...koca bir hiç....
insanlara fazla değer vermemek gerekiyormuş....feci bir ibretle anladım....
artık en sevdiğim dostlarıma bile bir tık mesafede duruyorum....

kısmet canım napalım ben olurum arkadaşın bende ögrenciyim geçinir gideriz:KK53:

Uuu :KK53: nerde ogrenicisiniz bölüm ne :KK49:

en samimi dostum canım ciğerim kardeşim dediğim, yediğim içtiğim ayrı gitmeyen asla onsuz olamayacağımı düşündüğüm, her saniye mesajlaştığım telefonlarda sabahladığım, biricik dostum (?) başka bir dostu için benden vazgeçti... herşey çok normal ilerlerken birden tak diye uzaklaştı, ne aradı ne sordu, aramalarımı açmadı.... evine gittim, annesiyle konuştum, hiçbir sebep yok..annesi de şok olmuştu... çok yıkıldım, çok üzüldüm, ama toparlandım...
kendisine de içimi döktüm, herşeyi söyledim...yalvardı yakardı affet haklısın vs vs sıraladı....biraz yumuşadım... ama can çıkar huy çıkmazmış....ufacık bir değişiklik olmadı.... ogün bugündür ilişkimi kestim....artık görüşmüyorum...
halen arada sırada mesaj atar cevap bile yazmıyorum...değmezmiş....yazık bunca seneye, yazık bunca zamanıma one harcadığım... omzumda ağlardı, herşeyine benle çözüm bulurdu....canımı veririm derdim o da öyle...
ne oldu...koca bir hiç....
insanlara fazla değer vermemek gerekiyormuş....feci bir ibretle anladım....
artık en sevdiğim dostlarıma bile bir tık mesafede duruyorum....

kısmet canım napalım ben olurum arkadaşın bende ögrenciyim geçinir gideriz:KK53:

O zamana kadar fazla yumuşaktım : ) Vakti zamanı gelince tükenince de durum bu.
Yok o laf şaka gibiydi de, yani bir konuşsun bu kadar kolay görmesin istedim, çok kırılmıştım. Ama nasılsa affederim, susarım bir şekilde.. Bu sefer olmadı.
Kötü demiyorum onlara, hayırlı değillerdi benim için iyi gelmiyorlardı bana.. Sinirliydim evet, hem suçlu hem güçlü hallere iyice sinir olurum. Ama ne kin ne başka bir şey var, tek isteğim doğrusu uygunu bu, ben çokça yorgun ve kırgınım, ve böylesi olmalı.. Ama ben ne diyorum, onlar ne anlıyorlardı. Biliyorum ne nedir, ne yapmalıyım eminim, artık yapabilecek güçteyim, çok düşündüm ve kararımı kolaylaştıran en somut olayla sona geldiğimi gördüm...
O arkadaşım adına diğer ikisi konuşup durdu benimle, bir kere konuştum biriyle, evet haklısın ona da söylüyoruz biz falan diyordu. Sonraki konuşmalarda ise işte o ne yaptığını bilmiyor ki ne yaptım ben diyor, o da inat yapıyor(sanki küçük bir şey), işte hadi sen he de aranızı yaparım ben, geri adım atmayacağın sert durduğun için böyle falan bi ton boş laf, bakın boşuna yormayın kendinizi dedim.. Haklı yere bir de ben gideceğim, basit bir şey sanki. Hem kocaman kız, konuşsun gelsin çocuk mu bu, siz velisi misiniz, sinirli konuşursam o da onun hatasının karşılığıdır, birbirimize girişecek değiliz dedim. Haklı haksız aramıyoruz biz lafı var bir de, neden? Aramazlar çünkü işlerine gelmez. Ben ararım artık, o kadar kırıldım, aramayacağım bir de?
Ama onlar sorgulayıp onlar uzattı biraz, dedim ben sizin dostluk anlayışınız bunlarsa bir şey diyemem, benim değil, ben istemiyorum, siz de mutlu mesut yaşayın, anlattım da her şeyi zaten. Ama yine anlattığım söylediğim şeyleri ısıtıp ısıtıp söylediler, sordular.
Özür dilerim lafını hadi geçtim, özürsüz anlasın konuşsun isterdim, samimi bir şekilde konuşsun. Sonra yine ayrı yollara gideriz, barışmak için değil.
Ama artık beklemiyorum galiba gün geçtikçe alıştım, ben kimseyle uğraşmam benle de uğraşılmasın yeter...
Eskiden yanlışları es geçe geçe neyse diye diye bir şey değişmedi, şimdi gelseler yine değişecekler mi? Hiç sanmam, beklemiyorum da.

Nekadar dolmuşsunuz onlara karşi, bence ilişkinizi kesmek cok dogru olmus cok yipratmislar sizi o_O

Bende hazırlıktayim 7 sene sonra benimde bitiyor insallah:KK76:
Istanbuldan sonra zor oldumu zonguldakta yasamak

ilk başlarda zorlandım tabi ilk dönem hele arkadaş edinemedim nasıl bunaldım 2 dönem yükselme devri oldu resmen:KK53: sınıftan baya kişiyle arkadaş olduk sen hangi bölüm öle 7 sene tıpmı okuyorsun :KK31:

Hangi şehirdesin merak ettim yaşlarımız yakın sanırım ben 21 :D
Benim 2 tane dostum diyeceğim arkadaş var. İkisiyle de 17 yaşında tanıştım lisesondayken :D lisede değil ama yine de lise çağında. biri en yakın arkadaşımın arkadaşıydı(kader işte şimdi onla görüşmüyoruz) diğeriyle de dershanede tanıştım. Evet her şeyimi anlatıığım insanlar biriyle çok daha yakınım ama tam istediğim dostluk gibi değil. Nasıl desem ben onun tam istediği gibi dostum (kendisi söyler) ama nasıl desem ben biraz daha fazla beklentiliyim sanırım. bilmiyorum valla çok karışık bu işler. bu arada herkesin dediği gibi ünide herkes menfaat peşinde koşuyor...

Ben hazirlik ogrencisiyim aramizda 3 yas var :)
Benimde beklentilerim çok valla, sanirim buyuzden uzuluyoruz hep... şahsen ben bitane olsun ama tam olsun kardeş gibi olalim istiyorum :KK51: ama zaten bu saate kadar heralde herkes kardesini bulmuştur zateno_O
Siz üniversitede misiniz ? Bölüm nedir? :KK49:

ilk başlarda zorlandım tabi ilk dönem hele arkadaş edinemedim nasıl bunaldım 2 dönem yükselme devri oldu resmen:KK53: sınıftan baya kişiyle arkadaş olduk sen hangi bölüm öle 7 sene tıpmı okuyorsun :KK31:

Valla beni sehir disinda okumaktan soguttular, siz nerde duruyosunuz bilmiyorum ama şu yurt meselesinden çeken cok arkadasim var sürekli entrikalar, hirsizliklar, kuyu kazmalar duyuyorumo_O
Ben psikoloji okuyorum 1 sene hazirlik 4 yil bolum 2 yilda yuksek lisans yapmam gerekiyo herturlu tam 7 yil suruyo malesef:KK11:

Valla beni sehir disinda okumaktan soguttular, siz nerde duruyosunuz bilmiyorum ama şu yurt meselesinden çeken cok arkadasim var sürekli entrikalar, hirsizliklar, kuyu kazmalar duyuyorumo_O
Ben psikoloji okuyorum 1 sene hazirlik 4 yil bolum 2 yilda yuksek lisans yapmam gerekiyo herturlu tam 7 yil suruyo malesef:KK11:

ben evde kalıyorum A llahıma çok şükür öle bi olay yaşamadık 5 kişi başladık 3 kişi kaldık şuan bi ev arkadaşım hatta böle 3 kişi çok güzel olduk aile gibi dedi iyiyiz birbirimizin parası hep ortadadır başta herşeyi konuştuk biz sadece temizlikten yana sıkıntımız oldu ama şuan iyiyiz 3 kişi yurtlar sorunlu ama nerde çokluk orda mokluk hesabı:KK53:

Benim arkadaşlıklarda tahammül etmediğim şey arkadan konuşmak. Şimdiye kadar bunun için yakınım bildiğim çok insanla ilişkimi kestim, niye kestiğimi bile anlamamışlardır. Yeter ki yüzüme ayrı arkadan ayrı olmasın. Bu konuda güvenebileceğim çok insan da olmadığı için kalan sağlar bizimdir işte... Ama kimseyle yediğim içtiğim aynı gidemiyor. O ancak öğrencilik zamanlarındaydı.

Bir de 10 yıllık can dostum diyebileceğim biri oldu. Ben nişanlanınca gerçek yüzünü gerçek huylarını gösterdi. Nişanıma geldi ben niye kimseyi bulamadım diye ağladı. Sonra birini buldu benle aynı gün evlendi. Kıyasladı, yordu, kıskandı. Sonuçta da arkadaşlığımızı bitirmek zorunda bıraktı beni.

Esinize gelip ben niye kimseyi bulamadim diye agladi mii :KK57::KK57::KK57: ben en çok buna takildim :KK57:
Iyi yapmışsıniz arkadasliginizi bitirmekleo_O

ben birini lise 1 de...16 yıllık arkadaşım -kardeşim
en en yakını bilmediği yoktur nerdeyse

birinide halk eğitimde oda 9 sene olmuştur herhalde çok severim

bi iki daha var ama herksin yakınlık ölçüsü farklı tabi

rehberime baksan birsürü

daim olması için karşılıklı olması gerekiyor
sen istediğin kadar fedakarlık et sürmez
birde bi yere yeni bi mekan yer konum gittiğinde unutmamak
ki ben evlendikten sonra asla arkadaş edinemedim çok kişiyle tanıştım
nasılsını iyimisinden öteye gidemiyorsun
ne varsa bekarlıktaki arkadaşlarımda:KK19:

Aynen kesinlikle, evlendikten sonra herkesin oturmus bi duzeni oluyo kimse kimseye ayak uyduramiyor hele coluk cocukta oldumu....
Ben de mi halk egitimlere gitsem acaba:KK45:

ben evde kalıyorum A llahıma çok şükür öle bi olay yaşamadık 5 kişi başladık 3 kişi kaldık şuan bi ev arkadaşım hatta böle 3 kişi çok güzel olduk aile gibi dedi iyiyiz birbirimizin parası hep ortadadır başta herşeyi konuştuk biz sadece temizlikten yana sıkıntımız oldu ama şuan iyiyiz 3 kişi yurtlar sorunlu ama nerde çokluk orda mokluk hesabı:KK53:

Bunu bana soylemeyecektin :KK47: cok istedim boyle eve cikayim oh kimseye hesap vermiyeyim ailemden uzak arkadaslarimla bide aile gibiymissiniz de özendim valla :KK51:
Bende yatay geçişle sehrimi degistirmeyi dusunuyorum ama yalan olacak buyuk ihtimal:KK51:
Istanbulda ne taraftasiniz anadolu mu avrupa mi :)

Nekadar dolmuşsunuz onlara karşi, bence ilişkinizi kesmek cok dogru olmus cok yipratmislar sizi o_O

Evet yaptığımdan eminim.. Artık istesem de susamazdım, bu sefer es geçseydim kendime saygım kalmazdı, es geçtikçe de iyice tepesine çıkıyorlar insanın.. Nasılsa bir şey olmuyor, aynen devam, konuş uyar farketmedi hiç. Haklıyken ayağına gitmemi istediler, belli her şey, istese o gelirdi konuşurdu(doğrusu bu) demek ki halinden memnun, konuşamıyorsa da kendi sorunu, ben yumuşak davrandıkça net oldukça kaybettiğimi hissettim. Ona söylemeleri gerekenleri bana söylediler, hayret edilesi.. Konuşsa da kaldıramazdım muhtemelen artık ama bir insan hatasını anlayıp sadece doğruyu yapmak için konuşabilir, barışmak için değil illaki..
Ne olduysa oldu, gitmekle doğrusunu yaptığımı hep hissettim, öncesinde de yaparken de yaptıktan sonra da : )
Bundan sonrası için dua ediyorum artık :KK51:

Bunu bana soylemeyecektin :KK47: cok istedim boyle eve cikayim oh kimseye hesap vermiyeyim ailemden uzak arkadaslarimla bide aile gibiymissiniz de özendim valla :KK51:
Bende yatay geçişle sehrimi degistirmeyi dusunuyorum ama yalan olacak buyuk ihtimal:KK51:
Istanbulda ne taraftasiniz anadolu mu avrupa mi :)[/

avrupadayım canım sen:KK55:

al benden de okadar.. ama kararlıyım kımseyı sokmuyorum hayatıma esımle zaten arkadas gıbıyız o bana yetıyor valla ıstemıyorum arki falan

Nereden bulmuşsunuz o dostu diye sormuşsun ya başlıkta, cevap veriyorum;
Barınaktan. :)
Arkadaşlarımı da severim ama kedimden kuşumdan köpeğimden daha iyi bir dinleyici yok :) (farklı dönemlerde oldu tabii bu arkadaşlarım, hepsini bir eve toplayacak gücüm yok)

Ben de sokaktan buldum o güzel dostumu. :) Çirkeftir ama en iyi dinleyicim odur. :KK68:

Back
X